Nieuw

De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

Anders kan zo’n column er niet door komen. Of ze moeten hem verkeerd geplaatst hebben en dat die bedoeld was voor de rubriek satire en dat die per ongeluk bij opinie terechtgekomen is, dat zou ook nog kunnen.

Het is zo’n overtreffende trap van absurdisme dat je je afvraagt wat de bedoeling er van is om deze lariekoek te plaatsen.

We kennen de ‘auteur’ nog van een uitzending van Pauw, waar hij met Hafid Bouazza in discussie ging over steniging.

Enfin, naar de column van gisteren, het mooiste zou zijn hem in zijn geheel over te nemen en er dan in vette chocoladeletters SATIRE boven te kalken. Helaas mag dat niet vanwege de copyrights enzo, dus dan maar een selectie van de meest bizarre uitspraken en zo hier en daar wat weerwoord ertussen, ook al doet dat eigenlijk af aan de amusementswaarde. Gordels om en houdt U vast.

Gastcolumn: een ode aan de allochtoon

In weerwil van de barrières die de Nederlandse samenleving opwerpt, heeft de zwarte- en zandkleurige Nederlander op eigen kracht zíjn deel van het integratieproces tot een historisch succes gemaakt, betoogt gastcolumnist Izz ad-Din Ruhulessin.

Joe, de integratie is volkomen mislukt. Dat behoeft geen betoog, links tot rechts is het er wel zo’n beetje over eens. Als zelfs ISIS-financier en islamimporteur Mark Rutte al zei dat de multiculturele samenleving mislukt is, dan is het waar. Een ‘historisch’ succes nog wel. Leg dat maar eens uit aan al die slachtoffers van de oververtegenwoordigers in de criminaliteitsstatistieken.

Vaak ligt er een tragedie ten grondslag aan migratie. Niemand kiest er vrijwillig voor om zijn geboortegrond voorgoed te verlaten.

Dat geldt niet voor al die gastarbeiders hoor. Die kwamen hier vrijwillig. En als het hier zo heel vreselijk was zouden ze niet gretig gebruik hebben gemaakt van de gezinshereniging en zouden we nooit een vijfde generatie gehad hebben.

Vervolging. Honger. Oorlog. Uitzichtloosheid. Gedwongen door de kolonisator en in voormalige Nazikampen ondergebracht.

De voormalige kolonisator heeft al die moslims met een zweep naar het Westen gejaagd ? Waar ze in nazikampen opgeborgen werden ? Ik weet wel van moslims die met de nazi’s samenwerkten omdat hun gedachtengoed overeenstemt, maar dat nazi’s nazi’s opsloten is mij niet bekend.


Moslim vrijwilligers die voor Hitler en het nazisme vochten


Een tragedie die diepe wonden achterlaat, soms voelbaar tot in de vijfde generatie.

Slachtofferrol aannemende grappenmaker. Dat Marokkanen en andere moslims onaangepast gajes is, komt niet doordat ze in nazikampen gezeten hebben, daar hebben ze nooit in gezeten. Dat ook de vijfde generatie weigert zich aan te passen komt simpelweg door de islam:

In weerwil van de zichtbare en onzichtbare barrières die de Nederlandse samenleving voor ons opwerpt, heeft de zwarte- en zandkleurige Nederlander op eigen kracht zíjn deel van het integratieproces tot een historisch succes gemaakt. De parel der natie, die zich laat kenmerken door vastberadenheid, discipline en uithoudingsvermogen.

Eerder het Schuim der Aarde dan de parel der natie. Wel vastberaden inderdaad, in het afwijzen en saboteren van onze samenleving en daarin leggen jullie inderdaad een ongekend uithoudingsvermogen aan de dag. Dat is islam eigen, al 1400 jaar weigeren de aanhangers ervan bij zinnen te komen.

Mensen, die vaak met lege handen als gastarbeiders of vluchtelingen naar Nederland kwamen, zijn nu directeuren, politici, journalisten, officieren, rechters, juristen, fiscalisten, ondernemers, chirurgen, ingenieurs en architecten. De allochtoon nam complete bedrijfstakken over, of blies er zelf het leven in.

In de kebab-industrie ? Ze namen de drukshandel over, en startten de mensenhandel, de plofkraakindustrie, de juwelierovervalbranche, de uitkeringsfraudesector en nog wat van dat soort innovatieve activiteiten.

Vanuit niets bouwde hij bruisende gemeenschappen op, die nu de ruggengraat vormen van de Randstedelijke economie.

Ons land is bijkans afgebroken en staat op de rand van een burgeroorlog, maar een mohammedaan kwalificeert dat kennelijk als bruisend. Het is een kwestie van visie waarschijnlijk.

Het is de zwarte- en zandkleurige Nederlander die het publieke en commerciële leven in de machtscentra van ons land gaande houdt.

Dat een mohammedaan dit soort waanzinnigheden uitkraamt, daar kan ik nog wel bij, maar dat een krant het ook daadwerkelijk plaatst. Er zat een stagiaire, omdat de redactie met hun witte gezinnetjes een lang weekend doorbracht in hun tweede huisjes in de Dordogne en de Ardeche, of hadden ze teveel hosties geslikt ?

Vanaf zijn eerste stappen in de zandbak heeft de zwarte- en zandkleurige Nederlander zijn positie in dit land met bloed, zweet en tranen bevochten.

Bloed, zweet en tranen.

Vanuit de meest barre omstandigheden toonde hij wat het betekent om een strijder te zijn.

Je kon het niet laten om even het woord ‘strijder’ te laten vallen. Strijder, jihadist, is verplicht in islam voor elke moslim, ook vrouwen zieken zwakken en ouderen, die mogen financieel ondersteunen of eten maken of gewonden verzorgen, maar de jihad is ten alle tijde een collectieve verplichting. Martelaar worden in de jihad is de enige zekere en directe toegangsweg tot het paradijs. Het ligt je zo voor in de mond dat het er uitfloepte voor je er erg in had. Jihad is het hoogst haalbare nastreefbare in islam immers.

De uitzichtloosheid van de betonnen jungles en de onzekerheid van de asielprocedures hebben de allochtoon niet kunnen breken, integendeel, het heeft hem gewapend met unieke ervaringen, die in de zwarte- en zandkleurige Nederlander de meest deugdzame menselijke eigenschappen naar boven halen.

In de enige betonnen jungle die wij hebben, de Bijlmer, wonen voornamelijk negers en geen moslims. In ‘Vogeltjeswei’ bijvoorbeeld wonen 81% niet-Westerse allochtonen waarvan 50% Surinamers en maar 1% Marokkanen en Turken. Het verdraagt elkaar voor geen meter. Cijfers.

de meest deugdzame menselijke eigenschappen

Het is echt de hoogste tijd dat Westerlingen, autochtonen, niet-moslims, Nederlanders, gaan begrijpen dat mohammedanen een compleet ander woordenboek hanteren dan wij doen. De argeloze Volkskrant-lezer zal deugdzaam als iets positiefs opvatten. Dat is omdat die niet weet dat wat islam als deugdzaam betitelt, wij normaliter verafschuwen. Een mohammedaan kan iets als deugdzaam betitelen en als hij de daad bij het woord voegt, staat de Westerling verbaasd over zoveel duivelse slechtheid. Dat komt doordat de islam een compleet omgekeerd begrippenkader hanteert.

Voor velen ging dat pad niet over rozen. Voor sommigen een regelrechte lijdensweg. Van armoede. Van invallen en razzia’s.

Razzia is een van oorsprong mohammedaans woord. Het betekent zoveel als plundertocht of slavenjacht.

Van minder, minder, minder. Van te vroeg te grote verantwoordelijkheden moeten dragen. De steek- en schietpartijen. De mensenhandelaars. De eenzame abortus en de pasgeborenen in de containers.

Dramaqueen. Het zijn jullie eigen acties.

Perioden van wanhoop en rampspoed. Alles verliezen en opnieuw beginnen. Blijven doorgaan, ondanks tegenslagen of verkeerde keuzes. Niet opgeven en het doel voor ogen houden. Soldier. Een generatie van leeuwen maakt acte-de-presence.

“Soldier”. Jihad is the pinnacle of islam. Het floepte er weer uit. Vrede, verzoening, barmhartig, kun je niet over je lippen krijgen. Zie het filmpje hierboven hoe die er over begint te hakkelen.

Dit is een generatie die zich niet laat vertellen dat ze dankbaar moet zijn.

Die indruk hadden we al.

Nee, het is juist Nederland dat deze generatie dankbaar moet zijn om de energie die zij in dit drooggemalen moeras steekt.

We moeten helemaal niks in ons eigen land. Dat bepalen wij wel. En we zijn jou en je soortgenoten, en al dat andere mohammedaanse addergebroed, en de ellende die jullie ons bezorgen niet dankbaar en wel spuug- en spuugzat.

Het succes van de zwarte- en zandkleurige Nederlander is zuiver het resultaat van zijn eigen excellentie.

Ik zei al dat het een overtreffende trap van absurdisme was.

Het gaat nog even door en wordt nog maller. Hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

13 Comments on De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

 1. skeeter // april 18, 2017 om 06:29 //

  hoog tijd voor censuur.

  Like

 2. polderboy // april 18, 2017 om 07:11 //

  In de video bij dit stuk zegt Witteman vanaf 1:42: “Er bestaat zoiets als de universele rechten van de mens en het woord universeel zegt het al, dit betekent dat ze overal ter wereld gelden.”

  De NPO heeft als opdracht van de Staat, daarvoor krijgen ze honderden miljoenen per jaar, om juiste informatie te verschaffen! Maar dit is ONJUISTE INFORMATIE.
  Immers, de islamitische landen hebben in een CAIRO declaratie unaniem verklaard, dat ze de universele rechten volgen, mits deze aan de regels van de sharia voldoen. De universele rechten zijn in die landen ondergeschikt aan de daarboven gestelde sharia wetten, zoals men ze daar reeds steeds meer geneigd is in te voeren, nu ze onafhankelijk zijn en de bevolking vaak bewust pogen te zuiveren van ongeloof.

  Zou het programma JUISTE informatie gegeven hebben, dan had dit de insteek geweest:
  “Waarom volgen islamlanden en islamieten hun eigen sharia wetten?”
  Betekent dit dat islamieten nooit goed gaan integreren, zoals alle islamlanden in de wereld duidelijk aangegeven in hun declaratie, dat ze nooit van plan zijn te integreren in de wetten die de rest van de wereld wel wenst te volgen?

  Witteman geeft aan dat hij zeer relevante wetten niet kent, relevant voor ruim een miljard mensen in rond de 55 landen, en relevant voor miljoenen inwoners hier, die moeilijk integreren. Nu hoef je niet alles te weten, maar zulke belangrijke wetten, de in de islamlanden geldende sharia wetten, moet je kennen.
  Stel je voor dat je immers die sharia aanhang hierheen in massa’s gaat importeren, met alle gevolgen van non integratie van dien? Oh wacht….
  Stel je voor dat je “Arabische lentes” gaat steunen, met lui die het vooraf over sharia-democratie hebben? Oh wacht…
  Stel je voor dat je jaren en jaren een islamist als Erdogan met miljarden belasting geld via dure EU bureaucraten gaat steunen, wat de gevolgen daarvan zijn? Oh wacht…

  Liked by 1 persoon

 3. Ach ja, de Volkskrant is nooit vies geweest van een flinke dosis hersenspoeling om hun doelstellingen te bereiken.

  Like

 4. De allochtoon nam complete bedrijfstakken over, of blies er zelf het leven in.
  Het eerste deel is waar, namelijk de bedrijfstakken inbraak, diefstal, geweldpleging en drugshandel.
  Het tweede deel is een kennelijke schrijffout en bedoeld zal zijn dat ze het leven van velen uitbliezen.

  Like

 5. Stenigen deze moslimcreep, volgens zijn eigen sharia.

  Like

 6. Dit klinkt bekend, ik heb het vaker gehoord. Op vrijdagmiddag wordt er in de moskee altijd een praatje gehouden waar elke muzelman verplicht is om naar te luisteren. En het komt voor dat ik dan in de week erna uit verschillende hoeken denkbeelden hoor. Dan weet ik dat dat de imam een praatje heeft gehouden over dat onderwerp, en de zogenaamde ‘gelovigen’ moeten dat dan uitdragen.

  Ik heb de meeste leugens over de Nederlandse maatschappij al voorbij horen komen. Zo zouden de fabrieken in leven zijn gehouden door de gastarbeiders en zo zou de na-oorlogse groei door gastarbeiders komen. Het is eenvoudig te weerleggen, er zijn namelijk bewijzen en die passen niet in de verhaaltjes van de islamitische volksmenners.

  In het artikel over de schrijver van de gastcolumn in de Volkskrant merk ik ook weer tal val argumenten die eenvoudig onderuit te halen zijn. Vroeger hadden wij in Nederland een bloeiende consumenten elektronica, een kleding- en schoenen-industrie. Nederland kon zelfs exporteren en wij hadden steeds een positieve handelsbalans. Tegenwoordig moet bijna alles geïmporteerd worden en dankzij de EU hebben we al jaren alleen maar rode cijfers. Vroeger was het best mogelijk om honderden tot duizenden te laten meelopen in de industrie, etiketten plakker, veger, iemand die pallets opstapelde of blikken soep in dozen deed. Tegenwoordig is zulk werk onbetaalbaar, en vroeger was het eigenlijk ook zo, alleen zag men het toen niet in. Als men het na zou kunnen rekenen dan zou duidelijk worden dat Nederland NOOIT profijt heeft gehad van buitenlandse ongeschoolde arbeiders. Blikken in dozen stapelen was toen ook al te duur en te inefficiënt, etiketten op soepblikken plakken is een kostbare kolder. Waarom zou je de vloer moeten laten aanvegen als automatische verpakkingsrobots in een productieproces geen vuil verplaatsen en geen rotzooi achterlaten.

  Het echte probleem zit ergens anders. In landen waar nooit een zinvolle industrie is geweest zijn te veel mensen die willen eten en te weinig mensen die er voor willen werken. Er zijn ook niet veel kansen. Alles is achterlijk. En mensen met een gebrek aan inzichten worden in Europa gedumpt, omdat men er dan van af is, omdat men dan met het geld dat men moet sturen spullen kan importeren uit laden waar wel gewerkt wordt.

  De oplossing zou zijn om mensen in achterlijke landen aan het werk te zetten zodat deze landen zelfvoorzienend worden. Dat heeft Nederland voor en na de oorlog ook geholpen.

  Like

 7. Wat een absurde waanideeën, geef die pipo wat antipsychotica, dan worden wij tenminste niet meer lastig gevallen met zo’n zieke hersenspinsels.

  Like

 8. skeeter // april 18, 2017 om 12:14 //

  fuck wanneer gaan we schieten?

  Like

 9. Die vent is schizofreen.
  Zal wel door de inteelt in zijn familie komen.
  Eén ding is duidelijk: de moslims willen met hun sharia boven de Nederlandse wet staan.

  Like

 10. Briljant artikel. Door wat een ontzettende mongolen zijn we toch omringd.

  Like

 11. Toch heeft de goede man, best wel een intelligente blik in de ogen.

  Liked by 1 persoon

 12. Ode aan de allochtonen?
  Ik heb het aangedurfd om het Pauw intervieuw te bekijken..
  Zonde van de tijd en enkel vooroordelend bevestigend.
  Wat een waanzinnige aanblik.. en is dat nou niet precies waarvoor de dwangbuis ooit is ontworpen?
  om met van Kooten en Bie te spreken)
  Enfin…
  conclusie..

  PAUW IS een niet ter zake doende poedel, so nust fire him, Pauw wil get homelos and wil ger tgw right ideas
  suker

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // april 19, 2017 om 00:15 //

  Absurd dat men zo’n persoon een platform geeft, in het stukje bij P&W blijkt al dat hij in zijn eigen islam bubbel leeft en denkt, er is nog geen moment dat hij naar anderen luistert en antwoord geeft, hij is alleen maar bezig anderen in de rede te vallen om zijn eigen ‘gelijk’ te etaleren. Het vervelende voor hem is dat hij geen gelijk heeft. Daarbij was het van la Halsema meer dan smerig om “mishandelde Palestijnen in Israël” erbij te slepen, gesteld dat die inderdaad mishandeld zouden zijn dan is dat toch nog heel wat anders dan stenigen tot de dood erop volgt. (overigens deze man haalt de spreekwijze “met lange tanden eten” onderuit, hij kan niet anders…)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s