Nieuw

Asiel pedofielen vallen 13 jarig meisje lastig, haar vader en broer slaan vervolgens in op de verkeerde groep parasieten

Foutje bedankt, ach nee ik zou nu gewoon eens mijn eigen ongezouten mening geven, inderdaad dat viertal asieleisers heeft vast wel iets anders verkeerd gedaan dat een goed pak slaag rechtvaardigt. Dan krijgen ze die klappen toch gewoon voor een ander meisje dat ze ooit hebben lastig gevallen wat maakt mij dat uit. Ja hoor achterlijke linkse allochtonen knuffelaar die hier bij toeval belandt kom der maar in en brul tot je stem der schor van is “wat is die Bolo toch een geweldige racistische haatzaaier”.

In het Duitse Brandenburg heeft men met enige regelmaat last van rond parasiterende asielcriminelen en zolang ze daar van de kinderen afblijven is er eigenlijk weinig aan de hand. Het is gewoon dat het spul een beetje nutteloos op straat rond hangt en sis geluiden naar passerende meisjes maakt. Hierin is Brandenburg echt niet anders dan welke andere Duitse, Nederlandse oké West Europese stad dan ook.

Zolang het bij sissen en fluiten blijft lijkt men het ondertussen al bijna geaccepteerd te hebben en zijn er mensen die dit kennelijk de normaalste zaak van de wereld vinden. Het feit dat vrouwen en meisjes niet echt meer met een prettig gevoel over straat gaan dat moeten ze kennelijk maar accepteren.

Anders wordt het wanneer de een of andere licht getinte zaad verkwisting zijn poten niet thuis kan houden en verder gaat dan sissen, fluiten en roepen. Dit ondervond een dertien jarig Duits meisje in Guben (Spree-Neiße) toen ze werd belaagd door een groepje asiel pedofielen die wel wat in het kind zagen. Dit moet de politie overigens nog wel uitzoeken aangezien ze nog niet helemaal zeker weten wat er allemaal is gebeurd.

Waar men niet zo veel onderzoek naar hoeft te doen is het vervolg van dit drama dat het dertien jarige meisje overkwam aangezien ze haar telefoon pakte en gelijk haar vader verwittigde aangezien het kind kennelijk wel wist dat de politie bellen in dit soort situaties volledig nutteloos is. De 41 jarige vader en haar 19 jarige broer twijfelde geen seconde om hun dochter/zusje te hulp te komen op het moment dat het meisje aangaf door asiel pedofielen te zijn lastiggevallen. Het meisje was op dat moment veilig en de mannen gingen opzoek naar de daders.

In de binnenstad troffen ze een groepje van 4 asielzoekers die ze voor de klootzakken hielden die het meisje hadden lastiggevallen en dit leidde tot een knokpartij waarbij wat van dat smerige asieltuig gewond raakte. Uiteraard was de politie nu wel snel ter plaatsen om de asieleisers te ontzetten en beschermen tegen deze boze blanke mannen.

Goed verhaal, goede actie van vader en zoon echter hadden ze waarschijnlijk de verkeerde daders te pakken genomen.

Een achttien jarige asieleiser deelde de politie dit mede en op het moment dat hij de, volgens hem, echte dader wilde aanwijzen werd hij door deze man neergeslagen. Is het nu wel de dader en wie was er nog meer bij, die andere vier? Wanneer ze nog één hersencel minder zouden hebben dan gingen ze ook nog eens op tafel zitten schijten dat achterlijke inteelt volk, maar daar gaat het nu niet over.

De politie doet nog onderzoek naar dat wat er allemaal gebeurd is. Ze zoeken uit wie allemaal achter het dertien jarige meisje hebben aangezeten. Wat er exact is gebeurd en waarvoor het viertal dit pak slaag uiteindelijk toch wel heeft verdiend.

Eindconclusie gaat waarschijnlijk worden dat het dertien jarige meisje zich niet zo moet aanstellen en zich aan moet passen aan de gebruiken van de asieleisers. De vader gaat een paar weken de cel in wegens mishandeling van asieltuig en de zoon krijgt een taakstraf voor het zelfde. Oh wacht de asieleisers. Ja die kunnen we niet meer vinden want die zitten allang weer in een ander luxe vakantieoord alwaar de plaatselijke bevolking wat minder moeilijk doet.

met groet Bolo

Bron Berliner Kurier

Doe mee met 8.231 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Asiel pedofielen vallen 13 jarig meisje lastig, haar vader en broer slaan vervolgens in op de verkeerde groep parasieten

 1. Duchesne // april 18, 2017 om 22:08 //

  gerechtigheid volgt soms vreemde wegen….kan zomaar zijn dat eldrs een slachtoffer enigzins is gewroken. Zou het mijn kind zijn ademde er geen een meer, schuldig zijn is relatief, en ook niet de agent die zich ermee ging bemoeien. Dat deze vader en zoon nog zijn aangehouden is een teken dat er veel agenten bereid zijn de rol van verrader van het eigen volk te spelen. Wel iemand straffen die opkomt voor de eigen famillie maar weglopen als er massa aanrandingen plaats vinden. Politie, het zijn slaven die anderen met geweld in slavernij willen houden. Mogens ze allemaal gruwelijke ziekten krijgen en wegrotten in het bejaardentehuis, met asieleisers als verzorgers….

  Hoewel, ik hoop dat ze allemaal kapot gaan voor ze oud worden.

  Like

 2. Als het mij dochter zou zijn, zijn er opeens een paar minder minder minder ‘vluchtelingen’.

  Like

 3. Het gaat een keer klappen.
  sooner or later.
  Eerder sooner dan later.
  eigenlijk weten we het allemaal.

  Like

 4. polderboy // april 18, 2017 om 23:29 //

  Is gewoon een burgerarrestatie van verdachten bij heterdaad (is ook nog enkele uren na het delict nog steeds heterdaad bij achtervolging), waarbij verdachten zich verzet boden en de handhavende burgers daarop gepast geweld gebruikten.

  Burgerarrestaties kunnen bij heterdaad, en vallen binnen de wet. Niet veel burgers doen dat helaas, deze ondersteuning aan de politie bieden. Daarom lof voor de vader en broer: uitmuntende burgers zijn het.

  Like

 5. ieznogoedh // april 18, 2017 om 23:31 //

  Dan krijgen ze die klappen toch gewoon voor een ander meisje dat ze ooit hebben lastig gevallen wat maakt mij dat uit.
  Is het niet zo dat de geestelijk leiders van deze asielparasito’s altijd weer zeggen dat ze hun vrouw elke dag een pak rammel moeten geven, ook al weten ze niet of ze dat wel verdiend heeft, omdat zij dat in ieder geval wel weet.
  Daarin zie ik wel een vergelijking.
  Nu dan misschien “onschuldig” maar daarvoor of daarna zeker wel, dus deze klappen hebben ze toch echt (alvast) verdiend.
  Hulde aan vader en broer en aan het meisje dat precies wist wat ze wel en wat ze niet moest doen.

  Like

 6. Stop tien asielparasieten in een zak , knoop hem dicht, schudt hem flink door elkaar en sla er dan met een dikke knuppel op; je hebt altijd de goeie te pakken!!

  Like

 7. Duchesne // april 18, 2017 om 23:53 //

  neger roeit blanken uit in Californie…

  Like

 8. vanes012017 // april 19, 2017 om 00:14 //

  Al die “gasten” die aan onze kinderen komen de pik demonteren lijkt me de beste oplossing.
  Nog niet gestopt, dan handjes eraf

  Liked by 1 persoon

 9. trebor2110 // april 19, 2017 om 00:21 //

  Vanes niet alleen onze kinderen, alle kinderen .

  Liked by 1 persoon

 10. Vroeger toen ik nog jong, mooi, en vooral onbezonnen was, troostte ik me ook altijd met de gedachte dat ik het ergens wel aan verdiend had om weer is onschuldig op politiebureau Warmoesstraat vast te zitten. Dat was dan voor die keren dat ik ermee weg kwam. Een soort persoonlijke boetedoening voor een misdaad wat je niet hebt begaan maar toch eigenlijk de straf verdiend voor alle misstappen die in je leven zijn begaan. Een geestelijke loutering. Om daarna weer met frisse moed te beginnen. De meeste mensen weten wat ik bedoel. We hebben allemaal een kerfstok met een zooitje geraamtes in de kast waar we nog steeds niet mee klaar zijn. Dat blijft aan de kelderdeur rammelen, komt in dromen op bezoek en doet je dingen herinneren die je liever wil vergeten. Je vrienden van toen die dood zijn en bij je in bed kruipen, en net zo vervelend zijn als tijdens het leven, over geld zeuren en proberen je vrouw te neuken.

  I like people who shake other people up and make them feel uncomfortable.

  Like

 11. Als alle Nederlanders zouden ingrijpen, zou het justitieapparaat overbelast raken.

  Zou wel lachen zijn.

  Kunnen ze hun mohamedanen vriendjes niet meer beschermen.

  Hebben ze simpelweg de manschappen niet voor.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: