Nieuw

Tsjechië heeft schijt aan de vluchtelingendeal

Praag - hoofdstad van Tsjechië (Pixabay)

Niet bepaald het gehoorzaamste jongetje van de klas. Zo zou je het gedrag van de Tsjechische regering kunnen beschrijven in samenhang met de rest van de EU om het probleem van de immigratiestroom uit de derde wereld op te lossen, ook niet na de beslissing van de Europese Unie verleden jaar om een verplichte quota in te voeren.

De Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken Milan Chovanec veegt zijn reet af met de verplichte EU-quota, en heeft verklaard dat zijn land helemaal gaat stoppen met het opnemen van asielzoekers – en de boete gaat betalen die de EU in gedachte heeft om Tsjechië komende najaar mee te straffen.

Liever een belachelijke hoge geldboete dan de immigratie uit de derde wereld. Kan men het besluit van de Tsjechische regering samenvatten, na de ontvangst van twaalf van de 1.600 asielzoekers die de EU ingedachte had het land mee op te schepen.

Men is tevreden met twaalf asielzoekers en heeft verder geen behoefte aan meer islamitische cultuurverrijkers.

– Nu we grondig de resterende asielzoekers hebben gecontroleerd zijn we tot de conclusie gekomen niet in staat te zijn nog meer van hen toe te laten, zegt minister van Binnenlandse Zaken Chovanec.

De EU kan de Tsjechische Republiek in september met een geldboete vervolgen als het land, na het besluit van de Europese Unie dat alle EU-landen gemulticultureeld moeten worden door een “quota”, blijft weigeren het islamitische verderf in zijn land te hospitaliseren. Hongarije en Polen staan ook op de ranglijst van bestraffing wegens het niet meedoen in de islamitische nachtmerrie.

De multiculturele sukkels van de Europese Commissie willen een geldboete zien van 2,5 miljoen euro voor elke woestijnneger die de toegang tot Tsjechië ontzegd wordt. Kleingeld in vergelijking met de kosten van het resultaat wat deze ellende oplevert.

“Na wat er gebeurd is in Europa, wil ik duidelijk zeggen dat we geen enkele asielzoeker in ons land willen zien, zelfs niet tijdelijk”, verklaart de minister-president Milos Zeman van Tsjechië.

De Tsjechische minister-president beschrijft de vluchtelingtsunami uit de derde wereld als een “georganiseerde invasie”, en is kritisch over het EU-vluchtelingenbeleid.

Bron:

https://www.rt.com/news/384902-czechs-dozen-refugees-limit/

Doe mee met 8.484 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5023 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Tsjechië heeft schijt aan de vluchtelingendeal

 1. Richard Schouten // april 17, 2017 om 11:15 //

  Het opzeggen van die vluchtelingendeal zou hier ook moeten gebeuren. Hoe meer EU-landen weigeren die deal na te komen, hoe groter de kans, dat het vluchtelingenbeleid zodanig wordt bijgesteld, dat er geen rampen uit voortkomen.

  Like

 2. Horatius // april 17, 2017 om 11:56 //

  Deze Milos Zeman is een realist met zijn uitspraak dat de vluchtelingenstromen in feite een georganiseerde invasie is.

  Opkomen voor de belangen van het eigen volk schijnt tegenwoordig een misdaad te zijn tegen de Mensenrechten en al helemaal tegen de opkomst van de radicale Islam in de Westerse wereld.

  Op zijn minst wordt men gekwalificeerd als een boze blanke man en verder als een fascist, racist en zelfs als een populist.

  Vraag aan een Linkse Goedmens of hij wil leven onder het bewind van een populist of in een Islamitisch Kalifaat dan zal dit individu zonder blikken of blozen kiezen voor de religieuze baardmannen.

  Een realist zal altijd liever kiezen voor het betalen van een geldboete dan het risico te lopen op een burgeroorlog met de discipelen van de z.g. vredelievende Islam.
  Brussel kan wel dreigen met sancties maar zijn die geldboetes voor ieder uit de pas lopend land gelijk of gaat dit naar financiële draagkracht en is die boete eenmalig of jaarlijks?

  Wat kost 1 asielzoeker op jaarbasis inclusief de Gezinshereniging?

  Wat zijn de kosten van een burgeroorlog? Allemaal vragen waar de bureaucraten in Brussel geen boodschap aan hebben, die zien maar één doel: de geruisloze Islamisering van Europa onder het mom van de zoveel geprezen diversiteit van onze samenleving.

  Maar al die terreuraanslagen dan, moeten we daar maar mee zien te leven? vraagt de alerte autochtoon.

  Het voorspelbare antwoord:
  Dat zijn geen echte moslims, maar verwarde uitgeprocedeerde asielzoekers op zoek naar hun identiteit. Een tijdelijk fenomeen, dat over enige jaren niet meer zal plaatsvinden als er voldoende moslims hier wonen en er genoeg moskeeën zijn gebouwd.

  Maar vliegen ze elkaar dan niet in de haren of in de baarden? vraagt wederom de alerte autochtoon.

  Het zeer voorspelbare antwoord:
  Allemaal populistisch gezwam vanuit de onderbuik, het gezonde verstand zal uiteindelijk overwinnen als iedere populist en zijn aanhang zijn gedeporteerd naar Groenland ter heropvoeding en rehabilitatie.

  Daar kunnen we het dan mee doen…

  Of toch maar liever die boete betalen uit de kas van de Ontwikkelingssamenwerking?

  Liked by 2 people

 3. vanes012017 // april 17, 2017 om 12:01 //

  Volkomen gelijk.
  Kunnen die zakkenwassers in EUROPA een voorbeeld aan nemen.
  Geen import van een haat cultuur.
  Blijf maar lekker in Muhamad’s zandbak moord en doodslag spelen.

  Like

 4. kees520 // april 17, 2017 om 14:06 //

  Waarom pikken wij de vluchtelingen die HEEL erg rijke mensen in de omgeving daar niet willen opnemen. Dat kan maar 1 doel hebben en dat is echt de oorspronkelijke bevolking omvolken. Ik vraag mij af waar Rutte, Merkel etc op dat moment dat dat gebeurd is en de Islamieten de baas zijn naar toe gaan. Want ook zij, hun kinderen, ooms. tantes en verdere aanverwanten, buren, KIEZERS en allemaal zullen de klos worden van dit gedoe. Er was ooit een holocast, culturele revolutie in China, Stalin en nog meer onheil, maar alles zal verbleken denk ik bij wat Europa te wachten staat als ze op deze touer doorgaan. kijk naar de rellen die er nu al zijn in Parijs, London en zweden. We worden gewoon verraden en nog steeds heel veel mensen zien het niet gebeuren

  Like

 5. De EU is een reus op lemen voeten.
  De Polen, Tsjechen, Slowaken, Hongaren, Kroaten, Roemenen en Bulgaren hebben eeuwen te lijden gehad van islamitische terreur en overheersing, dat willen zij onder geen beding terug en er is niets de laatste 125 jaar veranderd. Poolse en Hongaarse migranten in west Europa zien met eigen ogen wat voor een ellende de multiculturele misdaadwereld de autochtone bevolking oplevert.
  Terreur, verkrachtingen, drugshandel, roofovervallen, intimidatie en sluipende islamisering het is allemaal dagelijkse kost geworden, dankzij de immigratiegolven van de laatste 40 jaar.
  De Oost Europese landen hoeven alleen maar te stellen, dat ze misschien wel beter af zijn onder de hoede van de enige man, die standvastig is en zich hard maakt voor de christenen in de islamitische wereld, Vlad Poetin en het semi fascistoide zooitje in Brussel kruipt weer in zijn schulp.
  Juncker, Timmermans, Verhofstadt, Schulz grotere schijthuizen heeft Europa nog nooit eerder in de geschiedenis voort gebracht.

  Like

 6. Duchesne // april 17, 2017 om 16:22 //

  Tsjechie zou ons Europeanen zonder fatsoenlijke regering die de eigen burgers vertegenwoordigd kunnen helpen door de aanschaf van wapens eenvoudig te maken, bijvoorbeeld via een weekeind vergunning zonder inlever of registratie methode, zodatwie wil de kans heeft zichzelf te wapenen. Oorlog komt er, onmogelijk te vermijden maar dat is dan ook precies wat de EU politici willen, burgeroorlog.
  Op de puinhopen kan daarna een totalitaire staat worden gevormd waarbij burgerrechten niet langer een waarde hebben, bijna net als nu maar dan officieel en zonder enige oppositie.
  Geloof? Dat boeit niemand bij de EU, zolang men geld kan schuiven zwijgt religie wanneer het past….elke religie.

  De EU is bezig partijen te isoleren en uit de EU te stoten die de EU onwilligzijn, net als het afsluiten van de mogleijkheid tot persvrijheid, onder de noemer “fake nieuws”. Net als een eigen mening word afgesloten met de term fascist of rascist….

  Je zou er bijna een fascistische rascist van worden…..

  Like

 7. Ze hebben groot gelijk. Het brengt alleen maar ellende en rotzooi. En er loopt geen vrouw meer veilig voor die pushspuiters. Want bij die lui komt er etter en push uit. Lekker fris.

  Bah bah.

  Rob

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Tsjechië heeft schijt aan de vluchtelingendeal « Ronnydeemobile's Blog

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: