Nieuw

Succes jarenlange financiële EU-steun voor ‘democratische hervormingen’ – Turkije nu islamofascistische dictatuur

Eerst moest Turkije de macht van het leger inperken van de EU. Het leger dat de hoeder van de seculiere staat was, werd mede op aandringen van de EU tandeloos gemaakt.

Het heeft precies 30 jaar geduurd vanaf het moment, 1987, dat Turkije volledig lidmaatschap van de EEG aanvroeg (Europa Nu). Bij datzelfde ‘Europa Nu’ lezen we dat het Nederland was dat 12 jaar geleden Turkije weer dichter naar de EU trok:

Daarnaast maakten economische redenen onderhandelingen voor Turks lidmaatschap aantrekkelijk. Sinds 2002 groeide de Turkse economie sterk. Deze argumenten spelen een rol in de onderhandelingen die in 2005 zijn gestart.

Een akkoord over het beginnen van die onderhandelingen werd in december 2004 bereikt tijdens het Nederlandse voorzitterschap van de EU. Na moeizame onderhandelingen, met name vanwege verzet van Cyprus, slaagden premier Balkenende en minister van Buitenlandse Zaken Bot erin tot overeenstemming te komen met de toenmalige Turkse premier Erdogan.

Het was ook onder Nederlands voorzitterschap dat de EU bij monde van Mark Rutte 6 miljard uitdeelde aan de baas van ISIS (onder Assad zou die ‘verdwenen’ zijn, onder de Koerden het gevang in, en er is ook niks onredelijks aan om dergelijk gajes tegen een muur te zetten):

De EU geeft al jaren ‘toetredingssteun’ aan Turkije, 4.45 miljard euro alleen al tussen 2014 en 2020. Een deel daarvan is bedoeld voor democratische hervormingen. Het resultaat zien we nu. De EU zal in zijn nopjes zijn, want streeft er zelf ook naar een islamofascistische dictatuur te worden en is hard op weg. Die 4,45 miljard is naast alle andere potjes die de EU elke keer weer bedenkt van uw geld om geld aan de sultan over te kunnen maken. Een paar jaar geleden was malle Wim van de Camp (CDA) in ene in Istanboel om te vieren dat de EU net miljarden overgemaakt had om een metrotunnel onder de Bosporus te betalen. Je kan het niet verzinnen, maar het gebeurt.

Datzelfde ‘Europa Nu’ weet ook nog te melden dat:

Dankzij de hervormingen van president Atatürk (rond 1930) ontwikkelde Turkije zich tot een van de meest vooruitstrevende landen in het Midden-Oosten.

Ataturk, de massamoordende psychopaat die Armeniërs, Assyriërs, en Grieken naar hartelust genocideerde en slechts één maal ‘democratische’ verkiezingen organiseerde terwijl die met zijn pistool liep te zwaaien in het parlement, om daarna helemaal nooit meer verkiezingen te houden. De Ataturk die hét grote voorbeeld was van Hitler (lees mijn vertalingen maar, anders worden het wel heel veel linkjes). Zoals nu Erdogan democratisch de democratie afschaft. Erdogan die op zijn beurt Hitler weer zijn voorbeeld noemde. Erdogan die aan alle kanten volgestopt is met euro’s door de EU.

De EU die nu een beetje halfslachtig en hypocriet krokodillentranen plengt, maar zo meteen heus wel visumvrij reizen uit gaat delen aan Erdogan zodat die alle moslims van de hele wereld een Turks paspoort kan geven en eindelijk de Ottomaanse droom om Europa te veroveren waar kan maken. De EU wil niets liever.

Ietwat cynisch dat de Turken die in vrijheid in de diaspora leven hun landgenoten thuis de dictatuur ingestemd hebben:

We zouden voluit de PKK moeten ondersteunen. Dát is onze beste kans. Islam heeft zich nog nooit vreedzaam teruggetrokken of zich af laten kopen zoals de EU denkt te kunnen doen. Islam beschouwt het als jizya en vraagt morgen om meer.

We zouden Turkije de oorlog moeten verklaren en Constantinopel terugveroveren. Vanaf dat Albanië veroverd werd en zeker vanaf dat Servië verslagen werd in 1389 op het Merelveld en helemaal na 1453 toen Constantinopel Istanboel werd, waren alle mohammedaanse aanvallen op Europa, of het nou de Berberse slavenjachten of die van de Krim-Tataren waren, of de brandschatting plundering en verkrachting van geheel Zuidoost-Europa, onder auspiciën van Turkije.

De Ottomanen zijn al 700 jaar onze aartsvijand. Saoedi-Barbarije heeft nooit voet gezet in Europa, het verschaft de ideologie, Turkije voert het uit. Nog steeds. Turkije is niet onze vriend. Turken zijn de soldaten (de gelovigen), Turkse moskeeën de kazernes. En houdt eens op met zo naïef te zijn om te denken dat islamieten niet menen wat ze zeggen. Het zijn geen kleine kinderen, hulpeloos, het zijn volwassenen in een traditie van 1400 jaar moord en doodslag die menen wat ze zeggen.

Er bestaat geen gematigde islam:

 

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6071 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Succes jarenlange financiële EU-steun voor ‘democratische hervormingen’ – Turkije nu islamofascistische dictatuur

 1. Ophangen die turk!

  Smerige rotfascist hoort geexecuteerd te worden!

  Like

 2. polderboy // april 17, 2017 om 07:36 //

  De EU te Brussel vindt werkelijk alles goed wat Erdogan doet:
  -de oorlog voeren in Koerdisch gebied, waarbij 10.000 doden in een jaar zijn gevallen en 350.000 mensen zijn ontheemd, waar geen journalist bij mag zijn;
  -detineren van 50.000 mensen en ontslaan van 100.000;
  -vasthouden van zeker 100 Nederlanders in Turkije;
  -niet uitwisselen van zware criminele pooiers (Saban), omdat ze Turk(?) zijn, en daarom boven de EU wetten staan gelijk diplomaten;
  -ontmantelen van politieke partijen en detineren van hun leden in het Turkse parlement;
  -steun verlenen aan terroristen in Syrië door Erdogan;
  -haat zaaien en aanzetten tot geweld tegen de EU bevolking door Erdogan, door ze fascisten en Nazi’s te noemen die islamieten zwaar discrimineren en hun rechten ontnemen;
  -opzetten van hier in de EU levende Turken, met of zonder EU paspoort, tegen andere bevolkingsgroepen;
  -criminaliseren van iedere Turk die geen Erdogan aanhanger is, om deze steeds maar als crimineel te bestempelen, terrorist, of landverrader;

  Het enige wat van Brussel (dus ook Rutte) niet mag, is formeel de doodstraf invoeren.
  Een land als Papua Nieuw Guinea, wat sinds 1975 onafhankelijk is en de doodstraf heeft, is sindsdien nog nooit een dergelijk vonnis opgelegd of voltrokken.
  Bij Erdogan, zonder doodstraf, liggen de stapels lijken in Koerdisch gebied overal te meuren, maar daar lijkt Brussel het niet om te doen. Het gaat om de formaliteit, op papier.

  Het stinkt in Brussel beangstigend naar lui die heulen met Turks islam-fascisme.

  Like

 3. HetZalWelWeer // april 17, 2017 om 09:35 //

  69% wil zeggen dat de integratie totaal mis is gegaan, maar ook dat Turkije al het tuig hierheen heeft gestuurd.

  Van Rutte horen we ook niks meer, maar ook al zouden we wat horen, het zijn loze woorden anyway.

  Liked by 1 persoon

 4. HetZalWelWeer // april 17, 2017 om 09:42 //

  @ polderboy // april 17, 2017 om 07:36 //

  Ik had ergens gelezen dat toen de doodstraf in Turkije er nog was, er al velen jaren geen gebruik meer van gemaakt werd en toen het besluit kwam om het af te schaffen.

  Erdogan zal het dus nu gaan gebruiken om tot de EU te kunnen komen, hij zal de doodstraf dan afschaffen onder voorwaarde van….

  Like

 5. We had trouble using the URL you provided. Please try again later.

  Like

 6. Eerst moeten we de handlangers van die turkse fascistenleider uitschakelen.
  De D666’s, Pvda’s, GL’sen en andere fascisten facilitators van de west Europese wereld.
  Dat zijn de figuren, die het turkse fascisme hebben laten groeien en gedijen.
  Genocide ontkenners zoals Pechtold en de zijnen hebben bloed aan hun handen.

  Like

 7. Like

 8. Wie zal die 4,5 miljard betalen. Ja juist de Europese belastingbetaler, die feitelijk meebetalen aan die Turkse dictator.

  Like

 9. polderboy // april 17, 2017 om 19:49 //

  Die 4.5 miljard zal Brussel echt niet stoppen. Dat zit zo.

  Erdogan heeft inmiddels sinds de coup voor ruim 12 miljard onteigend aan bedrijven van tegenstanders, die op de beurs een veelvoud waard zijn.
  Erdogan doet dit onder het mom van onteigenen van FETO terroristen bijvoorbeeld, ter bescherming van het land en e.e.a. verdwijnt richting zijn maten, en versterkt de totalitaire islamistische grip van de partij op de samenleving.

  Vanuit West Europa is de laatste jaren voor 100 miljard in Turkse lage lonen fabrieken geïnvesteerd, waar om bijvoorbeeld wat te noemen Renault’s, Fiat’s en Peugeot’s worden geproduceerd. De angst voor onteigening van die enorme investeringsgelden moet enorm zijn natuurlijk, en zaak is om geen kritiek vanuit Brussel te leveren.
  Met het door Erdogan reeds geschapen vijandbeeld, “Brussel wil Turkije kapot hebben”, schept Erdogan inmiddels al genoeg ruimte, dat indien Brussel zegt, “we stoppen ook die 4.5 miljard naast dat je al niet snel meer die 6 miljard van Rutte niet krijgt” hij tegen het volk kan zeggen dat wat hij zei, ook klopt: “Zien jullie wel dat de kruisvaarders in Brussel het vrome Ottomaans islamitische volk kapot willen maken!!”
  Het volk zal dan meer en meer als een blok achter Erdogan staan: “Zie je wel, de sultan heeft gelijk, Brussel doet ons kwaad, want die vieze kruisvaarders gaan ons democratische islamieten maatregelen opleggen. Laten we die vieze homo’s, christenen en terroristen en Koerden beffers maar al hun fabrieken afpakken door Erdogan: dat zal de ongelovige gluiperds leren. Allah Akbar, Allah Akbar, Leve Turkije, ViVa Erdogan, Allah Akbar!!!”

  Tja, als Erdogan aan TT (Tomahawk Trump) zijn poen kwam, dan had hij wat MOAB’s en 100 kruisraketten op dat gouden schijthuis in Ankara gedumpt, terwijl grootvizier Erdogan daar zat te schijten.

  Liked by 1 persoon

 10. De EU poen wordt goed besteed door onze favoriete turkse fascist.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/04/20/akp-fans-beuken-waarnemers-referendum-stemhokje/
  Juncker en Verhofstadt zijn dolblij met de bruine SA horden van Erdogangster.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: