Nieuw

Recordaantal moslimnegers valt Europa binnen tijdens Pasen met behulp van Collaborateurs

En alle media liegen weer dat ze barsten.

Ze schrijven ‘gered uit zee’, terwijl ze uit het ene bootje in het andere overgeheveld worden.

‘Bij de kust van Italië’ schrijven ze, terwijl de kustlijn van Libië (headerfoto) nog zichtbaar is en die 400 kilometer verderop ligt.

Ze zouden met de  oversteek hun ‘leven gewaagd’ hebben, terwijl ze maar een paar kilometer hoeven te varen naar de invasieboten van Artsen zonder Grenzen en andere Collaborateurs.

Ze heten steevast immigranten, migranten of vluchtelingen terwijl het islamitische soldaten in dienst van de EU zijn. Het AD noemt ze zelfs bootvluchtelingen.

Ruim 8500 bootvluchtelingen zijn het afgelopen weekend uit zee voor de kust met Italië gered. Dat melden Italiaanse media. Het gaat om een recordaantal.

Hoe makkelijk is het om ze terug te slepen, zie headerfoto.

Er zit nog maar één ding op en dat is dat de Europese burgers zelf hun kustverdediging gaan organiseren en dan als eerste de boten van al die NGO-s uit het water schieten.

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7128 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Recordaantal moslimnegers valt Europa binnen tijdens Pasen met behulp van Collaborateurs

 1. Moet die 400km waarschijnlijk 400mtr of 4km zijn?

  Like

 2. Dat is hooguit 4 kilometer die kustlijn en als je even naar het water rond de boot kijkt is dat het begin van het strand waar de golven aankomen dit is echt totaal staged bullshit .

  Like

 3. Duchesne // april 17, 2017 om 22:07 //

  De nieuwe helden.

  Helden zijn niet de mensen die zielige boot”vlucbtelingen” “redden”, die dekens en drankjes uitdelen bij de Griekse stranden of met vlaggen horden asieleisers staan op te wachten om er liedjes voor te zingen, dat zijn de verdwaasden van deze wereld, de ontkenners van de realiteit, de verraders van het eigen volk.

  Eerst de NGO’s die deze veerdienst voor onze vervanging doen aanpakken, justitie en douane zien wat deze NGO’s doen maar grijpen niet in. Feitelijk word de wet en het belang van het eigen volk hiermee compleet genegeerd. Hebben wij geen recht op stabilitiet en veiligheid? Volgens mij is mensensmokkel een verboden activiteit, hoe je het ook onder een andere naam verkoopt. Wel de simpele toerist beboeten op een merkartikeltje uit een vakantieland maar een bedrijf zonder enige hinder honderd duizenden lieden Europa laten binnenhalen om hier een uitkering en huis op te eisen en te gaan moorden en verkrachten…..wat volgt, multinationals cocaine en heroine binnen laten halen met subsidie?

  Het niet dichthouden van onze grenzen en het meten met twee maten gaat maatschappelijk een gevolg hebben waarbij de overheid enkel nog met zwaar geweld de bevolking de baas zal kunnen. En huurlegers uit andere oorden om de blanke Europeaan neer te houden, ze zijn reeds in oprichting….

  Vandaag op de carbootsale mensen gesproken, en er is steeds meer open verzet en woede, en de rem is erbij iedereen aan het afgaan…..de onbeschoftheid van buitenlanders in onze samenleving is enorm, en het gaat uitlopen op moord en doodslag. En als dan rascisme als motief van de dader word gegeven weet ik dat een landgenoot voor zijn of haar recht is opgekomen en hopelijk heeft gewonnen. En dat sommigen voor onrecht opkomen, in beeld en geluid. En dat is goed.

  Een rascist is iemand die voor volk en eigen soort opkomt. Een held of heldin ! En dat is de nieuwe realiteit, de nieuwe naam voor verzetshelden: rascisten !

  Like

 4. Zeepertje // april 17, 2017 om 21:15 /

  Moet die 400km waarschijnlijk 400mtr of 4km zijn?

  —————-

  Nee, afstand Libië Italië is plusminus 400 km.

  Ik had de komma’s wat handiger moeten plaatsen 😉

  Beetje aangepast nu.

  Like

 5. In strijd met zeerecht zo af en toe zelfs afhankelijk van de situatie:

  Liked by 1 persoon

 6. trebor2110 // april 17, 2017 om 23:46 //

  Het AD noemt ze zelfs bootvluchtelingen

  Is dat woord niet bestemt voor de Vietnamese bootvluchtelingen en werd dat niet gebruikt als scheldwoord .

  Liked by 1 persoon

 7. Duchesne // april 18, 2017 om 00:29 //

  per stuk kosten ze 56000 euro per jaar als ze hier zijn……voor dat bedrag kunnen er in de landen zelf 30 en meer worden geholpen….het oppikken van deze “vluchte’imgen” is tegelijkertijd het tot de dood veroordelen van 29 anderen…..

  …is dat menselijkheid?

  Liked by 1 persoon

 8. copywriter // april 18, 2017 om 06:55 //

  Een website waar je realtime de bewegingen van deze NGO schepen kunt volgen is Marinetrafic.com
  https://www.marinetraffic.com/nl/ais/home/centerx:13/centery:33/zoom:9
  Deze schepen opereren 30 a 40km uit de kust van het havenstadje Al Zawiyah iets ten westen van Tripoli. Uit de scheepsbewegingen valt af te leiden dat ze samenwerken met mensensmokkelaars. In de aanloop naar de Paasdagen was het er erg druk. De zaterdag voor Pasen hebben ze zich teruggetroken op of nabij Malta. Waarschijnlijk om hun vangst af te leveren bij de plaatselijke “visafslag” aldaar. Ongetwijfeld zal het in de loop van de week voor Al Zawiyah wel weer druk gaan worden.
  Soms gebruiken ze het haventje van Zarsis in Tunesie om te bunkeren.

  Een aantal van deze NGO schepen zijn;
  SEAWATCH 2 (NL)
  SEAWATCH 2 TENDER (DE)
  IUVENTA (NL)
  SEA-EYE (NL)
  AQUARIUS (GIBRALTAR,UK)

  Zo zie je maar je hebt geen kranten nodig om te weten wat daar allemaal gebeurt.

  Liked by 1 persoon

 9. Nog eentje over zeerecht:

  Like

 10. De schepen van die collabo’s moeten worden aangepakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: