Nieuw

#PVV Den Haag wil spoeddebat over ‘Turkenuitspraak’ wethouder Baldewsingh

DEN HAAG – De PVV in de Haagse gemeenteraad heeft een spoeddebat aangevraagd naar aanleiding van uitspraken die wethouder Rabin Baldewsingh zondagochtend deed in het tv-programma Buitenhof. In dat programma zei de Haagse wethouder dat de grote steun onder Nederlandse Turken voor president Erdogan niets te maken heeft met een gebrekkige integratie, maar dat de autochtone Nederlanders vooral naar zichzelf moeten kijken. ‘Het zegt ook iets over ons’, aldus Baldewsingh.

Het Haagse PVV-raadslid Elias van Hees laat op Twitter weten dat Baldewsing ‘compleet de weg kwijt is en niet wil dat de Turken zich aanpassen’. ‘Spoeddebat in de raadscommissie aangevraagd’ schrijft Van Hees verder in zijn tweet.

Omroep West

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on #PVV Den Haag wil spoeddebat over ‘Turkenuitspraak’ wethouder Baldewsingh

 1. ieznogoedh // april 18, 2017 om 02:44 //

  maar dat de autochtone Nederlanders vooral naar zichzelf moeten kijken. ‘Het zegt ook iets over ons’, aldus Baldewsingh.
  Deze baldewsingh vergeet even dat dat “ons” waarover hij spreekt, de groep van autochtone Nederlanders is waar hij met de beste wil van de wereld niet bij hoort!!!
  Een allochtoon is een allochtoon, net zoals een piano een piano is. Ook al zet je een vijfhonderd jaar piano in een kerk, het zal nooit een orgel worden, net zoals een allochtoon nooit een autochtone Nederlander wordt.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // april 18, 2017 om 03:59 //

  @ieznogoedh // april 18, 2017 om 02:44 //

  Dat ben ik niet helemaal eens, zelf ben ik ook allochtoon in een ander land en heb me netjes aangepast en volg de regel “when in Rome, do like the Romans do”. Diegene die “aanpassen”
  niet willen of kunnen moet je zonder pardon het land uittrappen.

  Like

 3. Alphons Mantel // april 18, 2017 om 07:52 //

  waarom kregen die Nederturken een Ned paspoort?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: