Nieuw

Muslims are never happy unless they are trying to force you to break the rules for their religious demands

In late 2016, 16-year-old Amaiya Zafar was banned from competing in the Sugar Bert Boxing National Championships in Florida — but she wasn’t banned for misconduct or breaking the rules. Instead, she was banned for a uniform code violation: wearing her Islamic headbag aka hijab and full bodybag attire.

Allure The 16-year-old is a young Muslim woman who regularly trains while wearing in leggings and a hijab. But according to the officials in the USA Boxing and the International Boxing Association, that was enough to disqualify her from the competition for a uniform violation.

 • This Teen Boxer Is Not Allowed to Fight While Wearing a Hijab

She was completely surprised that her hijab caused…

readmore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

 • Video: CAIR-MN Fights for Muslim Teen Boxer’s Right to Wear Hijab

Doe mee met 8.059 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1422 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Muslims are never happy unless they are trying to force you to break the rules for their religious demands

 1. ieznogoedh // april 17, 2017 om 16:59 //

  She was completely surprised that her hijab caused
  Precies! Ze zijn er inmiddels zo aan gewend geraakt dat ze in van alles en nog wat tegemoet gekomen worden, dat het een grote verrassing is als dat eens niet gebeurd.
  Zo laag is de westerse wereld al gezakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: