Nieuw

Duitsland is een immigratieland – voorzitter werkgeversvereniging eist open grenzen

Terwijl hij verklaarde dat Duitsland in wanhopige nood verkeert voor meer immigranten, eiste de voorzitter van de werkgeversvereniging dat het land alle grenscontroles helemaal afschaft en zichzelf uitroept tot ‘immigratieland’.

‘Duitsland is een immigratieland. En Duitsland moet van deze situatie bewust gemaakt worden,” zei Ingo Kramer, president van de confederatie van Duitse werkgeversverenigingen (BDA).

Vogens het Duitse pers agentschap, zei Kramer dat het land 6 miljoen mensen in de arbeidzame leeftijd te kort zal komen tegen 2030, en hij beargumenteerde dat politici ‘zich snel moeten gaan realiseren dat het land immigratie nodig heeft.” (een geboortestimulatieplan voor Duitsers komt niet in hem op, Fub, of dat zijn sector extra in zou kunnen zetten op robotisering en automatisering)

De in Bremerhaven geboren ondernemer gaf wel toe dat dit “niet makkelijk zou worden in een tijd waarin er zoveel onrust is over immigratie – tenminste aan de rechterkant van het politieke spectrum, vanwege de vluchtelingen crisis.”

Kramer waarschuwde dat het alternatief zou betekenen dat men “Duitsland met minder mensen als economische grootmacht gaande zou moeten houden”.

Naast zijn oproep voor een nieuwe, meer arbeid-gerichte immigratie politiek, riep de voorzitter van de werkgeversverenigingen ook op voor meer mogelijkheden – en ruimere tijden – voor kinderopvang, zodat vrouwen ook maximaal tewerkgesteld kunnen worden. (en ze dus geen tijd meer hebben kinderen te maken en voor hun gezin te zorgen en er in de toekomst dus nóg meer immigratie nodig is, Fub).

“Alleen dan zullen vrouwen in staat zijn volledig alle mogelijkheden te benutten die voor hen open staan in hun carrières”, zei Kramer.

“Immigratieland”, de term die de chef van de BDA gebruikte, wordt traditioneel gebruikt om te verwijzen naar landen als de Verenigde Staten, Australië, en landen in Zuid-Amerika.

Ingekort, bron: http://www.breitbart.com/london/2017/04/17/germany-employers-demand-open-borders/

Vroeger had je nog de R.A.F., die wist wel raad met voorzitters van werkgeversverenigingen …..

Doe mee met 8.231 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6490 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Duitsland is een immigratieland – voorzitter werkgeversvereniging eist open grenzen

 1. Zelfmoordterrorist…

  Like

 2. polderboy // april 17, 2017 om 22:32 //

  Ingo Kramer is een diplom-ingenieur, en die ziet een samenleving, nu hij hoofd is van alle producentenfabrikanten, toch even wat meer als grondstoffen+arbeid+machines, dan een simpele boerenlul een samenleving als een complex menselijke organisatie ziet.

  Gezien de slechte reproductiegraad van Duitsers, die normaal 2 zou moeten zijn, maar nu 1.34 is, is er een tekort aan arbeid te verwachten.Simpel. In Brussel zeggen ze hetzelfde en hebben ze ook het plan doorgerekend. Simpel. Timmermans, simpel, vindt het ook simpel.
  Eenvoudig betekent dit dat werkgeverswinst, afhankelijk van de omvang “grondstoffen+arbeid+machines” onder druk staat, omdat arbeiders niet goed kunnen neuken in Duitsland, dus moet er gewoon meer lui binnengesleept worden.

  Arbeiders zijn intellectueel gezien, althans als je diplom ingenieur bent, of natuurkundige zoals Merkel, alleen maar een grondstof, die mensen heten, en net als fruitbomen wel vrucht moeten dragen, wat die kutarbeiders in Duitsland niet doen.
  Ingo Kramer wil dus vruchtdragende arbeiders uit het buitenland halen, voor het behoud van de natie Duitsland, kuch…

  Dan kunnen winsten van werkgevers hoog blijven, en het leven van diplom-ingeneurs buitengewoon aangenaam luxe blijven. Simpel.
  Een eenvoudige boerenlul kan daar echt met zijn pet niet bij.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // april 18, 2017 om 00:48 //

  geweldig uitgelegd polderboy. ik neuk me suf, maar sinds de sterilisatie wil dat reproduceren niet meer lukken. Had er nu een premie aan vast gehangen dat was je buurjongetje mijn zoon…
  meer van deze duidelijke taal graag…..😆

  Liked by 1 persoon

 4. Die werkgevers kiezen weer voor de weg van de minste weerstand. Immigranten binnenhalen kost hun geen geld, de samenleving kost het echter bergen geld.
  Automatiseren vergt investeringen met een risico, dat risico willen werkgevers niet lopen dus denken ze het goedkoop op te lossen door levende niet-denkende robots naar binnen te halen die alleen ja en ‘allahu akbar’ zeggen.
  Tenslotte werd de Duitse bevolking gemiddeld te slim om blindelings als gehorigen werkgevers te gehoorzamen, dus meer Duitse kinderen laten verwekken was dan natuurlijk niet de bedoeling.
  Het stelletje laaghartige egoisten van werkgevers.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Quiz, om u te verwarren – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: