Nieuw

7,000 Africans made it to Europe over the Easter weekend as invasion heats up

Also heating up is the exchange of words between the so-called rescue ships and the EU’s migration authority. EU agencies accuse NGO migrant rescue boats of creating a “pull factor” which only encourages more people to try to reach Europe in anything that floats.

This will never end as long as the ‘humanitarians’ keep picking them up off the Libyan coast.

There are a bunch of news stories today and yesterday about the increase in numbers of African migrants trying to get to Europe from launch-pad-Libya (we should call it Hillary’s invasion of Europe!).

Here is one at CNN:

Calm seas, desperate migrants and ruthless human traffickers all played a role in a record-breaking weekend of maritime rescues in the Mediterranean Sea between Italy and Libya.

But even as the rescue vessels race against time to save lives, another battle is brewing with accusations from the European Union’s border control agency Frontex against nongovernmental organizations like Doctors Without Borders and the Mobile Offshore Aid Station, or MOAS, that run so-called charity rescue ships. Frontex says the charity rescue vessels create a pull factor for migrants and traffickers

readmore>>
refugeeresettlementwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on 7,000 Africans made it to Europe over the Easter weekend as invasion heats up

 1. Duchesne // april 17, 2017 om 16:12 //

  het cijfer is bijgesteld naar 8500…..en over enkele weken is dit verleden tijd, dan kan op basis van het stempel “klimaatvluchteling” een visum cq asielstatus worden aangevraagd bij eender welke EU ambassade waar dan ook ter wereld. De EU regeld dan de vliegtickets voor de hele famillie, de stichtingen hier ter plekke en de faciliterende politici huis en uitkering.

  Welkom in het gekkenhuis, onze toekomstige moordenaars worden gewoon ingevlogen.

  De status ” klimaatvluchtling” is sinds afgelopen week een gelegaliseerde rechterlijke positie, beslist bij de EU vergadering in Straatsburg afgelopen week……succes mensen, als u dacht dat het erger kon…..

  Duchesne, genocide vluchteling…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: