Nieuw

Racisme voortaan toegestaan – overheid doet het ook

Meer gekleurde aanklagers nodig bij Openbaar Ministerie: ‘Anders dreigt een kenniskloof’

Er moeten meer gekleurde aanklagers komen bij het Openbaar Ministerie. Dat zegt Herman Bolhaar, de baas van het Openbaar Ministerie. Gebeurt dat niet, dan dreigt er een kenniskloof tussen het OM en de samenleving. Volkskrant >>

Een kenniskloof ….

Ja, laten we Afrikanen aannemen, daar gaat het ‘kennis’niveau echt enorm van omhoog:

iq_by_country

De echte reden is natuurlijk dat we, met geweld en dwingend, vervangen moeten worden. Met scheepsladingen tegelijk:

In het kader van de genocide die op ons gepleegd wordt:

En ja, het gaat om ras:

Ik ben er wel een beetje klaar mee om altijd op mijn tenen te moeten lopen als het gaat om racisme.

In Zuid-Afrika slachten negers blanken af uit racisme. Gister hadden we hier nog een stuk staan uit de Zuid-Afrikaanse Huffington Post dat het stemrecht van blanke mannen afgepakt moet worden. Wij mogen voor Kaas en Tata uitgemaakt worden, en geen ‘anti-discriminatieclubje’ dat zich dáár ooit over zal buigen.

Gisteren werd in Nederland bij de opvoering van The Passion Jezus gespeeld door een neger. Het commentaar was niet van de lucht toen ik mijn afkeer daarover op twitter kenbaar maakte. Nee, de huidskleur van Jezus staat misschien niet vast, en ja, het verhaal van het Christendom geldt voor mensen van alle kleuren. Maar er werd bewust een neger ingezet. Iemand heeft dus nagedacht over ras. Ik was niet degene die daar mee begon. En aan die voorstelling werd het linkse codewoord ‘verbinding’ gekoppeld.

Het is niets anders dan weer een beetje multikul opdringen. De hele tijd, en elke keer weer. En het resultaat is altijd hetzelfde; meer multikuldrama, je bent wel van de ratten besnuffeld als je nu nog vol durft te houden dat het een succes is, én; Nederland steeds een beetje minder Nederlands.


De genocide die de EU op de Europese bevolking pleegt, is gepland


En die Europese bevolking was tot voor een paar decennia volledig blank (dat is nou eenmaal zo), van het Europese/Kaukasische ras (hangt een beetje van je definitie af). Hoe kan je dan nog volhouden dat het geen (geënsceneerde) rassenoorlog is? Dat kun je niet. En ja, het is ook een culturele oorlog. Want dat Europese ras heeft nou eenmaal een Europese cultuur, die beter is dan alle andere culturen.

Als we al schuldig zouden zijn aan kolonialisme, wat niks met racisme uitstaande had, is het een absurde en niet in verhouding staande zelf opgelegde straf om onszelf dan maar uit te roeien. Ondanks alle verwijten die we uit Afrika krijgen, roeien negers zichzelf niet bepaald uit:

Sterker nog, dát is de grootste bedreiging voor de wereldvrede en het milieu. Wij hebben nooit geprobeerd om de rassensamenstellingen in de Westerse koloniën aan te passen. Wij hebben spoorwegen aangelegd en vooruitgang gebracht. Nog steeds zijn de helft van alle in gebruik zijnde spoorwegen in Afrika en India door het Westen aangelegd. De moslimwereld zou zonder kolonialisme al helemaal nooit enig greintje beschaving bijgebracht zijn. Wij zijn degenen die slavernij afgeschaft hebben, dwingend in islamitische landen, waar het tot op de dag van vandaag voortduurt.

De Arzu Aslans op deze wereld zullen me zelfs nog van racisme beschuldigen omdat ik er een zwikkie gekleurde ex-en op na hou, terwijl ik toch echt alleen op lengte discrimineer.

Het is absurd, en zeker niet goed voor de vooruitgang van de mensheid als geheel (stel je voor dat we overgeleverd zijn aan islamitische barbaren of Afrikanen met een IQ van 75) om het blanke ras uit te roeien.

Ik ben er klaar mee en ga het niet langer uit de weg. Negers worden niet uitgeroeid (zie plaatje hierboven). De Chinese populatie is gelijkgebleven/een heel klein beetje gegroeid ondanks hun 1 kind politiek. Het aantal blanken neemt wel al jaren af. En in landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika zien we waar die negroïde dankbaarheid uit bestaat. Moord en doodslag.

Vergeleken met dat is het nog relatief onschuldig dat een blank meisje haar excuses moet maken omdat ze vlechtjes in haar haar had en dat ‘culturele diefstal‘ zou zijn. Slechts één van de vele vele voorbeelden.

Dát, is slechts een voorbode van wat ons te wachten staat. Een Afrikaanse invasie valt niet te prefereren boven een islamitische. Het is de keuze tussen het kromzwaard of de machete. Even dodelijk.

Laat ik, nogmaals, allerduidelijkst zijn, ik ben niet degene die hier een issue maakt van ras. Dat zijn zij, die besloten hebben een bepaald ras uit te roeien. Ik reageer er slechts op.

En het is hoog tijd dat we die verdedigingsoorlog serieus gaan nemen.

(dat dit stukje me een hoop shit op gaat leveren, voel ik ook wel op mijn klompen aan. Vraag je dan maar eens af waarom iets onbespreekbaar of taboe is. Bij gezeik op twitter blok ik rücksichtlos, just so you know. Debat okay, gezeik niet)

Nog eentje, ten overvloede: ik begrijp heus wel dat we in een globaliserende wereld op een dag allemaal van overal naar overal reizen, your global village, dáár heb ik niks op tegen, het is simpelweg de toekomst. Het is een heel ander ding als je dat afdwingt en tijdens dat proces hele beschavingen en culturen en rassen vernietigt. Dan ben je niets anders dan een genocidale massamoordenaar.

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6506 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

21 Comments on Racisme voortaan toegestaan – overheid doet het ook

 1. skeeter // april 16, 2017 om 05:22 //

  Fub waarom zou je hier shit over krijgen?

  Like

 2. Tuurlijk straks vervangen we alle aanklagers door moslims en negers.
  Hoe idioot kan je zijn?

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28003899/___Lancering_N-Korea_mislukt___.html

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28003910/__Zuid-Korea_woedend_op_buren__.html

  Van mij mag Trump Pyongyang nuken, voordat die gek dadelijk een kernbom afschiet.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28003936/__Rellen_in_Californie__.html

  Hebben die klote hippies zich er nog steeds niet de neergelegd, dat Trump op democratische wijze de Amerikaanse verkiezingen heeft gewonnen.

  Like

 3. Rechters en het OM is een pot nat en ze liegen en bedriegen,vertrouw nooit een jurist,daarmee lig je snel in je doodskist,het is de meest achterlijke studie,die ik ooit heb gedaan,rechten wel te verstaan.Recht wat enorm krom is,discrimineren doen ze in overvloed en liegen ook,neem de doofpot Demmink maar of alle aangiftes bij de politie,die in de la verdwijnen of zonder medische opleiding,heeft dit tuig wel een onjuist medisch oordeel en weten het beter dan het Pieter Baan,een uitermate arrogant soort.Google eens in welk beroep de meeste psychopaten voorkomen,daar staat het beroep advocaat toch op de tweede plaats en terecht en zo is het hele recht.De reclassering een onderdeel van justitie heeft een middle class optie en hoor je daar niet bij,wordt je gediscrimineerd.Oftewel een directeur heeft veel meer kans om zijn straf te ontlopen dan een man met lang haar en slippers met geiten wollen sokken aan,de laatste krijgt een in verhouding veel zwaardere straf toebedeeld,dat heb ik daar ervaren tijdens mijn stagejaar.Of jeugdzorg was een misdadige bende is dat niet,valt ook onder het OM.

  Like

 4. Duchesne // april 16, 2017 om 11:04 //

  afgelopen vrijdag en zaterdag ruim 5000 “bootvluchtelingen” opgepikt voor de Libische kust en naar Italie gebracht….

  In eennvannde aankomende maanden gast Italie ineens alle “vluchtelingen” een verblijfsvergunning geven, mits ze “doorstromen”….

  Medewerkers van sociale diensten in Europa, spijker uw Malinees, uw Nigeriaans en in het geheel uw Afrikaans maar eens goed bij, u krijgt nieuwe klanten, een verdubbeling van sociale dienst uitkeringen in een half jaar tijd is geen onmogelijkheid.

  De stormloop op Europa is nu begonnen, na Pasen als het weer iets betr word komt de stoom uit Afrika pas echt op volle sterkte (waarom denkt u dat stichting bootvluchteling EU een boot heeft met capaciteit voor 1000…), en vergeet de route Turkije Griekenland niet, ook daar word het heel erg druk….zeer waarschijnlijk met een geldig reisdocument van Turkije, waarom denkt u dat visumvrij reizen word gevraagd, wat is de meerwaarde ervan behalve om een massa de grens over te schoppen…..

  Nu is de tijd om aandelen Lips en FN te kopen, of aandelen bij vluchtelingenwerk….

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 16, 2017 om 12:48 //

  Waarom begeleidde de elite haar gewenste ideaal niet? Wil de elite de multiculturele samenleving eigenlijk helemaal niet, is alles enkel bedoeld om het verdeel en heers spel tot in het ultieme te spelen. Weg met arbeidsrechten, weg met woonrechten, weg met mensenrechten, lang leve parasiterende kosmopolieten in het grote elitespel: ZAKKEN VULLEN!
  Een spel waarbij het volk zo wordt gemanipuleerd dat een zuigende elitegroep buiten schot blijft op hun Caribische eilanden, in hun Friese woonboerderijen, hun Brabantse villa’s of eeuwenoude grachtenpanden, terwijl in de getto’s het gewone volk elkaar te lijf gaat.
  Is dit ook niet de reden bij uitstek waarom men perse islamieten hierheen haalt. Islamieten, waarvan bekend is dat zij zich niet wensen of niet mogen mengen met oorspronkelijke bevolkingen.
  Dit op zich verklaart een groot deel van de waanzin die vandaag heerst. In dit geval worden oorspronkelijke bevolkingen als wel islamieten door deze elite misbruikt voor hun egoïstisch eigen heil.
  We zijn enkel kanonnenvlees en alles is ook nog eens ter vermaak van die gestoorde elite die vanuit hun penthouses toekijken. Precies als ooit in Frankrijk.

  Like

 6. ieznogoedh // april 16, 2017 om 12:49 //

  Gebeurt dat niet, dan dreigt er een kenniskloof tussen het OM en de samenleving.
  Tsja, we kunnen niet hebben dat de leden van het OM (en de gehele magistratuur overigens) slimmer zijn dan de gekleurde boefjes. Dus … als je het kennisniveau van de gekleurde boefjes niet omhoog kan krijgen, dan … moet je ervoor zorgen dat het niveau van de magistratuur omlaag gaat.
  Een goed doordacht plan van deze bolhaar.

  Liked by 1 persoon

 7. trebor2110 // april 16, 2017 om 13:08 //

  Nog eentje, ten overvloede: ik begrijp heus wel dat we in een globaliserende wereld op een dag allemaal van overal naar overal reizen, your global village, dáár heb ik niks op tegen, het is simpelweg de toekomst.

  Nog even en we ruimtereizen, je moet er wel even voor sparen [ althans de meeste onder ons wel ]
  http://www.virgingalactic.com/human-spaceflight/fly-with-us/

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // april 16, 2017 om 13:18 //

  Ja veel reden tot optimisme is er niet, die was er al niet maar zelfs de zwartste scenario’s blijken achteraf zelfs nog te optimistisch. Er zijn steeds vaker momenten dat ik denk dat de ‘strijd’ al verloren is nog voordat ze zelfs maar begonnen is. Het meest storende of eigenlijk ergerlijke zijn de GroenLinks mutsen die te pas maar meestal te onpas lopen te doen alsof de multicul bevorderd moet worden omdat het te langzaam gaat. Liegen is daarbij geen uitzondering maar regel, je moet onderhand doof en blind zijn om alle negatieve effecten af te blijven doen als “incidenten”.

  Like

 9. trebor2110 // april 16, 2017 om 15:51 //

  Wat u weer voor achterlijkheid een Duitser die op de eerste plaats staat om bondscoach te worden voor het Nederlands elftal zijn ze bij de KNVB helemaal van de pot gerukt , NEIN we hebben al eens een Duitse leider gehad NIE WIEDER
  http://www.telegraaf.nl/telesport/28004297/__Roger_Schmidt_eerste_keus_bij_Oranje__.html

  Like

 10. trebor2110 // april 16, 2017 om 15:59 //

  Waarom moet ieder jaar weer die zege worden uitgesproken als het toch helemaal niks voorstelt gewoon een paar woorden die nergens toe leiden ??
  in de lucht ROME – Paus Franciscus heeft tijdens de paasviering op het Sint-Pietersplein in Rome zijn jaarlijkse ”urbi et orbi” uitgesproken, zijn zegen voor de stad Rome en de wereld.

  Like

 11. Het diversiteitsbeleid van het Openbaar Ministerie is racistisch

  Sietske Bergsma

  Meer kleur onder aanklagers is ‘de enige manier om het beeld te doorbreken dat de boef zwart is, en degene die hem pakt wit is’, zegt officier van justitie Roy Nanhkoesingh in een interview in de Volkskrant. Het hele Openbaar Ministerie lijkt in het interview deze mening toegedaan. Ik begroef mijn hoofd tijdens het lezen geregeld in mijn handen, want waar te beginnen?
  http://politiek.tpo.nl/column/het-diversiteitsbeleid-van-het-openbaar-ministerie-is-racistisch/

  Like

 12. Like

 13. Dennis Eijd // april 17, 2017 om 23:20 //

  Niet alleen blanken trouwens, te donkere negers worden ook afgeslacht. Omdat dat vluchtelingen zijn uit midden Afrika. Geen demonstraties tegen deze apartheid natuurlijk, want dat is geen ‘weg met ons’.

  Like

 14. trebor2110 // april 17, 2017 om 23:58 //

  South Africa The War of Blacks Against Blacks
  http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,145854,00.html
  https://www.thetrumpet.com/5176-black-on-black-in-south-africa
  The “Black Code”: Blacks discriminate against other Blacks who socialize with Whites

  Liked by 1 persoon

 15. trebor2110 // april 17, 2017 om 23:59 //

  Like

 16. trebor2110 // april 18, 2017 om 00:02 //

  Like

 17. Off-topic, omdat wij er geen topic van gaan maken, maar GOH, dat GeenStijl dit nog niet heeft, die smullen daar normaal van:

  Komt natuurlijk omdat die van Rossem zijn Trumphaat weer eens moest etaleren na diens eerste 100 dagen.

  Ik zou bijna een stukkie schrijven dat Trump het fantastisch doet.

  Like

 18. trebor2110 // april 18, 2017 om 00:22 //

  Sorry Fubar maar je had een beetje meer naar beneden moeten scrollen 🙂
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/stalkmeneer_tegen_vreter_r_de.html#comments

  Like

 19. Lol, zie je maar dat ik ze juist inschat 😉

  Hoe ik het trouwens voor elkaar kreeg om het onder dit topic te plempen ?

  Bedoeling was onder het meest recente.

  Anyways, even Volkskrant satire bewerken 😉

  Like

 20. De import van barbaren uit het midden oosten en Afrika is een misdaad tegen het westen en die misdaad wordt gevoed en gepleegd door westerlingen die samenhokken in dat EU gedrocht.
  Wij moeten onze verantwoordelijkheid opnemen en die misdaad stoppen en dat asap want anders zullen het lange winters gaan geven.
  Jaarlijks minimaal 1.000.000 uit Europa terug sturen naar landen van herkomst en uiteraard niets meer binnen laten komende uit eender welk moslimland want islam is kanker en kanker is dodelijk.
  Als van de huidige aanwezige bende ± 5% echte vluchtelingen zijn dan willen wij die ± 5% echt helpen maar die overige ± 95% moeten eruit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: