Nieuw

‘Ministeriele oorlogsverklaring van Duitsland’: Facebook verwijdert volledig profiel van islamcriticus Imad Karim – Censuurwetgeving “1984”

De Facebook-pagina van filmmaker en voormalig WDR-Journalist Imad Karim is sinds 14 april volledig verwijderd. Hij is tot nu toe het prominentste slachtoffer van de nieuwe Duitse censuurwetgeving. “De eerste golf van verwijderingen en blokkades richt zich bovendien rechtstreeks op de meest geloofwaardige tegenstanders van de politieke islam in Duitsland”, schrijft het blog “Achgut”.

Het profiel van filmmaker en voormalig WDR-journalist Imad Karim is compleet van Facebook verwijderd. Ook de 139 groepen waarbinnen hij admin was.  Karim is niet het eerste, maar tot nu toe het meest prominente slachtoffer van het “Netzwerkdurchsetzungsgesetzes“, schrijft “Achgut“.

Lees verder:

http://nachthemel.nl/?p=6662

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3917 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on ‘Ministeriele oorlogsverklaring van Duitsland’: Facebook verwijdert volledig profiel van islamcriticus Imad Karim – Censuurwetgeving “1984”

  1. Greengo // april 16, 2017 om 22:50 //

    Dus laten we gewoon dat fokking feestboek maar gebruiken om de realiteit te verspreiden zolang het nog kan. Is mijn opinie. Wat maalt het? Geen fuck. :-p

    Like

  2. Like

  3. Lees George Orwell’s 1984 en u weet wat links met u voor heeft.

    Like

  4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: