Nieuw

Imam verdwijnt met 28.000 euro voor goede doel op zak

De politie is op zoek naar de 24-jarige Nederlandse Anas El Abbas die in het Belgische Vilvoorde actief was als imam. De afgelopen maanden riep hij de moslimgemeenschap in en rond de moskee op om geld te storten voor allerlei goede doelen. Het bleek uiteindelijk vooral om zijn eigen portemonnee te gaan.

Volgens het Belgische parket van Halle-Vilvoorde is Anas El Abbas weggegaan met 13.000 euro, volgens de moslimgemeenschap is dat zelfs 28.000 euro. Een hoop slachtoffers schaamt zich en is nog niet eens naar de politie gestapt. Anderen wel.

De Gelderlander

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Imam verdwijnt met 28.000 euro voor goede doel op zak

 1. JackvanderVeen // april 16, 2017 om 20:29 //

  Verdelen onder (zijn eigen) armen dus!

  Like

 2. Ik heb de indruk dat men niet goed beseft hoe de geldstroom binnen de moskee loopt. De zogenaamde ‘gelovigen’ werken en moeten wekelijks (of maandelijks giraal) 5% van hun salaris afstaan. Misdadigers moeten zelfs 20% van hun buit afstaan aan de moskee.

  Omdat Allah geen handjes heeft om het aan te pakken is de imam bereid om dit namens Allah te doen, die is niet nieuw dit is altijd zo geweest, vanaf de eerste dag van het bestaat van de islam tot op de dag dat alle misdadigers in de gevangenis zitten!

  Het geld dat de imam krijgt wordt door hem besteed, zijn auto, zijn huis en zijn luxe zaken worden door de ‘gelovigen’ betaalt. Dat is namelijk de doel van dit alles, de opzet was om domme mensen te laten werken en dat een paar handige mensen geld zouden opstrijken waar ze niet voor gewerkt hebben.

  En dan zou er nu een ‘Nederlandse’ imam zijn die in België er met de buit vandoor is! Belachelijk, dat is al meer dan dertienhonderd en tachtig jaar of meer dan 1400 islamitische jaren het geval. De imam werkt niet, hij vreet alleen maar. Eindelijk begint iemand het door te krijgen hoe de islam werkt. Domme mensen werken en de imam gaat er met de buit vandoor.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: