Nieuw

Turken haten Nederland – tijd om ze te remigreren

Meeste Turkse Nederlanders steunen Erdogan – en veroordelen Nederland in rel

Bijna twee op de drie Turkse Nederlanders steunen het beleid van president Erdogan. Vrijwel net zo’n grote meerderheid veroordeelt de rol van Nederland in de diplomatieke rel met Turkije.

Volkskrant >>

Klaar, over en af, niks meer aan toe te voegen en nou wegwezen. We zijn geen geldloket voor mensen die ons verachten. Een effectief remigratiebeleid is simpel. We spreken het volgende af:

Binnen nu een vijf jaar worden alle uitkeringen voor Turken afgebouwd. Als je nu vertrekt mag je de volle poet meenemen, volgend jaar nog 80%, het jaar daarop 60% en zo verder. Als je nu gaat heb je een leuk startkapitaaltje om in Turkije je leven weer op te bouwen. We zijn geen harteloze fascisten (zoals Turken) die de Ottomanen op treinen naar het Oosten richting vernietigingskampen sturen. Een veel humaner terugkeerbeleid is er op de wereld niet te vinden.

Het is niet alsof we de doodstraf invoeren:

Header via:

Doe mee met 7.628 andere volgers

About Fubar (5050 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Turken haten Nederland – tijd om ze te remigreren

 1. JackvanderVeen // april 15, 2017 om 18:33 //

  Vandaag poept er eentje immense onzin met deze artikeltekst. Gelukkig wordt er gedifferentieerd later.
  Het klopt inderdaad, dat we in nederland een dubieus zooitje turken hebben rondlopen, waarvan niemand de functie weet. Te stom om (noem nu positieve dingen op), maar wel slim genoeg om te flessen en crimineel uit te hangen.

  Like

 2. Alphons Mantel // april 15, 2017 om 18:43 //

  waarom kregen die Turken een Ned. paspoort?

  Like

 3. denk je dat die terug gaan ? wel met behoud van bijstandsuitkering en kindergeld.

  Like

 4. tijdens de 2e wereldoorlog werden alle Japanners in de VS geïnterneerd. Dat moet Europa ook met alle moslims doen. Ze houden sowieso al niet van vrijheid en ze zijn een gevaar voor de rest. er is veel meer reden om alle moslims te interneren dan de VS hadden om de Japanners te interneren.

  Liked by 1 persoon

 5. Wanneer Erdogan zijn bedreiging waar maakt en alle moslims deze kant op stuurt moet Europa al die dubbele paspoorten terug sturen. Ook die in Europa geboren zijn. Dan heeft hij een groter probleem want dat zijn er heel wat meer. En je kunt hem gaan noemen wat je wilt want van bevriend staatshoofd kan straks geen sprake meer zijn. Dat zou de normale reacties van Europese regeringen moeten zijn maar ze zullen wel op de knieën gaan en naar het Oosten bidden. De lafbekken. Veel roepen maar weinig waar maken.

  Like

 6. Dennis Eijs // april 19, 2017 om 22:13 //

  Wij vragen massaal een Turks en een Marokkaans paspoort aan. Discriminatie is dan geen probleem meer. De beste oplossing.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: