Nieuw

Rotterdam is gevallen – Hamasconferentie toegestaan, stille tocht voor Israël verboden

Het heeft de Nederlandse regering behaagt om Rotterdam weg te geven aan de islamitische bezetter en dit is het gevolg. De wolf in schaapskleren, die Aboutaleb is, laat zijn antisemitische islamitische tanden zien.

Het is overvloedig bewezen dat deze ‘Palestijnse’ conferentie een Hamas bijeenkomst is, maar Aboutaleb (archief, samenvatting) trok zich er niks van aan.

Burgemeester Aboutaleb en zijn hamas-congres

Aboutaleb laat zijn ware gezicht zien “hamas congres van harte welkom in Rotterdam”

Aboutaleb onder vuur om ‘Hamas in De Doelen’

Hamas organises Dutch conference, Intelligence Agencies in full denial

De ultrafanatieke moslim Aboutaleb, die 20 keer per dag zijn kont naar ons opsteekt, wist daarentegen niet hoe snel hij “een stille tocht die Stichting Christenen voor Israël vrijdag in Rotterdam wilde organiseren” moest verbieden.

Kutsmoes: De politie zegt de veiligheid niet te kunnen garanderen.

Er is maar één partij in Nederland die opkomt voor Israël, en het met de nazislam heulende links heeft dan ook nog het lef de aanhangers daarvan voor nazi’s uit te maken.

Is het duidelijk ?

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Rotterdam is gevallen – Hamasconferentie toegestaan, stille tocht voor Israël verboden

 1. Republikein // april 15, 2017 om 02:19 //

  Like

 2. polderboy // april 15, 2017 om 11:12 //

  In 1979 werd de vlag van de Islamitische revolutie gehesen op de Amerikaanse ambassade in Teheran. Dit was wereldnieuws.

  Een maand geleden werd de vlag van de Ottomaans islamitische revolutie onder Erdogan gehesen op het Nederlandse consulaat in Istanboel. Nergens in de wereld keek men daar meer van op. Zoiets zegt heel veel, over hoe de wereld tegen die ontwikkeling aankijkt, namelijk dat het normaal gevonden wordt, en ook normaal dat HAMAS in Nederland populair is en voor de Joden geen plaats is.

  Op politiek economisch gebied is het slecht voor Nederland, en West Europa, want uiteindelijk zullen de zich pijlsnel ontwikkelende gebieden in andere delen van de wereld Nederland, Nederlandse bedrijven, en eigenlijk heel West Europa in de toekomst gaan mijden.

  Racisme tegen Joden, of nee stemmers in Turkije, homo’s, en ga zo maar door, zal ook een chinees, een Indiër, een Zuid Amerikaan, e.d. uiteindelijk ten deel vallen. Wat ik letterlijk al gezien heb, is dat Chinese gezinnen bij mij in de buurt verder trokken naar de VS. Gelijk hebben ze, maar het is een slechte gang van aken op de lange duur voor one economie.
  Al die Abou Jajas, en aanhang, zoals Simons, en dergelijk, je verdient er geen droog brood mee, en erger nog, ze ventileren zuur, dat de samenleving haar sociale cohesie ernstig schaadt en geweld doet toenemen vanwege hun racisme en polariserende taal.

  Liked by 1 persoon

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 15, 2017 om 12:25 //

  Het geldgeile nazistisch getinte gepeupel van politici, bestuurders, ondernemers, wetenschappers in combinatie met een leger aan hersenloze meelopers die denken er baat bij te hebben, is druk doende onze Europese landen over te dragen aan Saoedi-Arabië en het daar heersende fascistische koningshuis.
  Een land met een dictatoriaal bewind dat geen enkele vorm van anders denken of geloven accepteert. Een land waar geen enkele kerk, synagoge of tempel van een andere godsdienst is toegestaan; een land waar het niet wordt geaccepteerd om afwijkend te zijn, laat staan te leven, dan de vorm van islamitische staatsgodsdienst van mensen eist.
  Een land dat door gehersenspoelde idioten, lafbekken en niet te vergeten een geldgeile meute geldharkers, wordt betiteld als land dat ons allen verrijking brengt.
  En dat allemaal omdat de slapende meerderheid niet wakker wil worden om in te zien te worden bedrogen waar ze bijstaan. Al deze gekken blijven enerzijds geloven in de Amerikaanse droom die een bloed doordrenkte nachtmerrie dreigt te worden, en anderzijds het socialisme dat vanaf rupjes nooitgenoeg Clinton, Blair en Kok allang niet meer bestaat.
  De bankiers hebben alles in handen. De bankiers hebben de macht en wij zijn te stom om hen die macht af te pakken. Een kleine elite is stinkend rijk en bepaalt onze levens en wij staan dat toe. Waarom? Simpel, omdat we allemaal zo stom zijn te hopen, te denken dat wij ook ooit tot die elite kunnen behoren. Kijk maar naar lady Gaga! Een gewone vrouw die nu miljardair is. Absolute bullshit, zij is gemaakt door de muziekindustrie en reclamemakers, die zo ook nog eens onze smaak voor ons bepalen. De Amerikaanse droom bestaat niet. Die wordt ons voor onze neus gehouden om ons verdeeld en dom te houden. We verdienen wat we gaan krijgen, de hel op aarde voor een zoveelste keer, omdat wij nooit willen leren van onze geschiedenis. Lang leve de utopie, lang leve de leegstromende gekkenhuizen, met z’n allen zingend naar de afgrond. De Boze Ouwe Man

  Like

 4. Like

 5. Hypocriete lul:

  Like

 6. Like

 7. De wegbereiders voor deze conferentie zijn voluit Nederlands en luiteren naar namen als Van Agt, Bot, van der Broek en Kooijmans. Opvallende overeenkomst: het zijn allemaal CDA-ers en allemaal katholiek.

  Liked by 1 persoon

 8. CDA en Hamas allemaal gifgroene vlaggen.

  Liked by 1 persoon

 9. skeeter // april 15, 2017 om 17:50 //

  “echt contact, echt luisteren, respect!”

  Dat woord respect wordt nogal eens fout gebruikt.
  Misschien dat je respect moet hebben voor het gezag(valt natuurlijk te diskuzeuren) maar respect voor b.v. aanhangers van de pedofiele profeet is natuurlijk de grootste onzin.
  Respect is iets wat je verdient en het komt niet zomaar aanwaaien uit het niets, en is zeker niet iets dat je zomaar krijgt door een kameel beffer te worden. Het enige respect dat ik kan opbrengen voor de pedofiele mongolen klub komt uit de voorkant van de loop….

  Like

 10. Aboutaleb is idd een wolf in schaapskleren.

  Antisemitische congres mag door gaan.

  Pro israel demo wordt verboden.

  Wie zijn weer aan welke kant Aboutaleb staat.

  De ware moslim toon zijn antisemitische kant.

  Like

 11. Like

 12. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: