Nieuw

Parool: islamitische zelf-segregatie is de ultieme integratie

Leerlingen islamitische school verlaten zaal bij dansoptreden

Als een streetdance-optreden in De Balie begint, verlaten leerlingen van islamitische school As-Siddieq de zaal. Mag niet van het geloof. Is dit gek of juist de ultieme integratie?

Pas later viel het kwartje: is dit echt gebeurd? Natuurlijk, we hebben wel eens gehoord dat zang en dans niet passen binnen fundamentalistische interpretaties van de islam, maar gebeurt dat niet alleen in streng-gelovige landen? Parool >>

Jullie herkennen de duivel nog niet als die op jullie graf staat te dansen, en ooooh wat zijn jullie bang. Bang dat de islam niet zo’n fantastische religie is als jullie je zelf altijd wijsgemaakt hebben, en nog veel banger om dat toe te moeten geven.

De grote vraag is of jullie het toe gaan geven voor islam jullie de strot doorsnijdt. Wat is enger; de dood, of toegeven dat je het al die jaren mis had en nog net op tijd het vege lijf redden? Als jullie dat nou eens voor jezelf beslissen, kunnen wij weer verder met ons leven. Dansen, zingen, en muziek maken.

 

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: