Nieuw

Duitse buschauffeur kan boete van 10.000 euro tegemoet zien omdat die een moslimspook weigerde

Een buschauffeur in Duitsland ziet een boete tegemoet van 10.000 euro omdat hij weigerde een moslima mee te nemen die zichzelf onherkenbaar had gemaakt door zich in een islamitische suprematiedoek te wikkelen, volgens de woordvoerder van de politie.

De chauffeur in de stad Leer, Nedersaksen, weigerde herhaaldelijk om de niet te identificeren zwangere vrouw mee te nemen op zijn bus, zei de politiebabbelaar donderdag, volgens The Local.

De mannelijke eigenaar van de vrouw meldde het incident later bij de politie.

De plaatselijke islamlikker in dienst van het stadsbestuur spuugde zijn gal over de buschauffeur: “this type of thing cannot be allowed to happen and must not be repeated.”

Terwijl komende zomer in Beieren de nikab en burka waarschijnlijk verboden zullen worden, en zelfs Angallah Merkel onlangs voor een verbod op de complete islamitische gezichtsbedekking pleitte: “the full-face veil must be banned wherever it is legally possible.”

Lees verder in het Engels bij RT >>

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Duitse buschauffeur kan boete van 10.000 euro tegemoet zien omdat die een moslimspook weigerde

 1. Tijl Uylenspiegel // april 15, 2017 om 01:33 //

  Kennelijk zijn de regels in Duitsland anders dan in Nederland, hier is in principe de chauffeur nog ‘kapitein op het schip’ en kan en mag hij bepalen wie hij al dan niet meeneemt, gesteld dat er een klacht komt bij het bedrijf zak hij zich moeten verantwoorden en alleen als hij geen begrijpelijke reden kan opvoeren worden er dan binnen het bedrijf eventueel disciplinaire maatregelen getroffen. Zo kan hij mensen weigeren die in kennelijke staat zijn, die drank of etenswaren nuttigen, die zich niet gedragen conform de regels van het bedrijf en zo is er nog een hele waslijst. Het is aan de chauffeur. De vraag is; wil je als chauffeur al die ellende op je hals halen. De meesten zullen nee zeggen, het is het gezeik niet waard.

  Like

 2. skeeter // april 15, 2017 om 02:37 //

  die chauffeur moet een medaille krijgen voor het veilig stellen van de normale passagiers.
  Er kan zomaar een bom binnen lopen.

  Liked by 1 persoon

 3. Absurd dat meten met twee maten. Ik mag ook niet met een bivakmuts.

  Net als ik niet een petje mag op mijn paspoort, en een moslima wel een hoofddoek.

  Al die uitzonderingen, en het is een hele lange reeks als je ze op een rijtje zou zetten, zijn elke keer allemaal stuk voor stuk in conflict met Artikel 1.

  Maar ojee als jij iets over de islam of moslims zegt, dan slaan ze je met datzelfde artikel om de oren.

  Het is om kotsmisselijk van te worden.

  Like

 4. polderboy // april 15, 2017 om 15:33 //

  De eigenaar van die mobiele tent, het betreft een stoffelijke roerende zaak in het goederenrecht, heeft m.i. niet altijd terecht een klacht, want dergelijke roerende zaken kunnen onder verschillende regels vallen. Zo lees ik bij reizen in Nederland:
  …mag geen overlast veroorzaken en …moet (kort) aangelijnd zijn (in de trein);
  …bij gevaar, overlast of een te volle bus kan weigering plaatsvinden (in de bus).
  http://www.metdehond.nl/openbaar-vervoer.php

  Als de eigenaar het object stenigt, samen met zijn matties uit de lokale moskee, en achter in de tuin begraaft, wordt de roerende zaak door natrekking een onroerend goed. Of die tent dan middels een hypotheek geld schuift volgens sharia recht, dacht ik niet.
  Beter is de tent bij ongehoorzaamheid te ruilen voor een paar kippen of wat je er nog voor kan krijgen, ermee rekening houdende dat die tent tegen die tijd wegens ongehoorzaamheid toch al half dood is geslagen, en weinig waarde meer heeft.

  Heel interessant, dat sharia recht.

  Like

 5. JackvanderVeen // april 15, 2017 om 18:17 //

  Dat gedrocht is vrouw of man, zwanger of voorzien van bomgordel. Chauffeur zou een medaille dienen te ontvangen, daar hij dacht mede-reizigers in de bus hun leven te redden.men weet nooit en vooral in Duitsland niet meer.

  Like

 6. Paul Horvath // april 17, 2017 om 16:14 //

  Niet herkenbaar betekend dat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden. Moeten ze helemaal verbieden die boerkas en die hele achterlijke cultuur. Deze chauffeur moet naar het europesche hof want hij heeft gewoon gelijk. De chauffeur is degene die de veiligheid moet geranderen en met figuren zoals dit kan dat niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: