Nieuw

De MOAB van Trump heeft zijn werk beter gedaan dan gedacht – meer, meer, meer

Dodental Amerikaanse reuzenbom loopt op

KABUL – De luchtaanval met een Amerikaanse reuzenbom op een schuilplaats van strijders van Islamitische Staat in Afghanistan heeft volgens de lokale autoriteiten aan minstens 94 IS-leden het leven gekost. Onder hen waren vier commandanten, zo liet de gouverneur van de provincie Nangarhar zaterdag via zijn woordvoerder weten. Telegraaf >>

Dat zijn een hoop dooie IS-lamieten. Wel een beetje zonde van de 6 miljard die Mark Rutte aan Erdogan = ISIS gegeven heeft, maar dat is niet Trump zijn schuld. Dat valt volledig alle VVD-stemmers te verwijten. Leg het ze maar uit op het volgende verjaardagsfeestje.

.

Dat is een stuk effectiever dan 59 Tomahawks en ook een stuk goedkoper.

Nou kan  het natuurlijk zijn dat het helemaal niet de bedoeling was dat die Tomahawks veel schade zouden doen, maar het kan ook dat de luchtafweer van de Russen heel wat effectiever was dan de Amerikanen voor mogelijk hadden gehouden zoals Karel van Wolferen suggereert vanaf 14.00:

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7128 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on De MOAB van Trump heeft zijn werk beter gedaan dan gedacht – meer, meer, meer

 1. Is dat niks voor op de jaarlijkse hadj in Mekka ?.

  Liked by 2 people

 2. “Rusland ’s Aviation Thermobarische Bomb ATBIP (Father Of All Bombs) is 4 maal Krachtiger en fysiek kleiner zijn dan zijn Amerikaanse tegenhanger de GBU-43 / B (MOAB) en heeft een veel grotere explosieve kracht,” meldde Dave Majumdar van de National Interest , “Op basis van thermobarische explosieven, de ATBIP – ook wel de ‘Vader van alle bommen’ [FOAB] – heeft een vernietigende kracht gelijk aan ongeveer 88,000lbs van TNT “.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. JackvanderVeen // april 16, 2017 om 20:44 //

  Indien Rusland de FOAB heeft, die 4x krachtiger is, laat maar eens zien wat ie kan! Poetin mag kiezen: Amsterdam of DenHaag. Of indien het kan Amsterdam ÉN DenHaag!
  Rutte!!!!!!

  Like

 5. Kom op Vlad, dat durf je echt niet!!.

  Like

 6. JackvanderVeen // april 17, 2017 om 09:16 //

  Reeds gegeven commentaar:
  Laat Poetin maar eens bewijzen dat zijn Vader Van Aller Bommen 4x krachtiger is dan zijn echtgenote.
  Targets: DenHaag OF/EN Rotterdam, dan hebben we toch een paar mooie “islamitische” terroristische kernen te pakken (toekomst denken).
  Molenbeek zou ook niet verkeerd zijn en Bruxelles alhelemaal niet.
  Zekers te weten, waar die bommen exploderen in het westen, daar sterkt de economie vrij snel aan weer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: