Nieuw

“Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

Indien de Maleisische voorvechter van de rechten voor de islamitische pedofielen, Shabudin Yahaya, ooit zijn land wordt uitgedonderd en ergens asiel moet aanvragen dan kan hij vast en zeker rekenen op steun van de Nederlandse verdedigers van het pedofiele gedachtegoed VVD, PvdA, Groen Links en Denk. Waren deze partijen zeer zeker niet tegen het kindhuwelijk in Nederland (zie deze afgekeurde motie)  en wilde ze deze ook zeer zeker niet ontbinden gaat hun Maleisische voorbeeld nog een stapje verder door te verklaren dat het geen enkel probleem is voor meisje van negen om te trouwen. Ook is het alleen maar positief wanneer vrouwen of jonge meisjes, oké kinderen trouwen met hun verkrachter. Daar worden ze alleen maar beter van, volgens Shabudin Yahaya.

Ik citeer even de verdediging van ‘de rechten op een kindbruidje’ zoals uitgesproken door deze Maleisische minister.

Meisjes in de leeftijd van negen jaar oud zijn zowel lichamelijk als geestelijk klaar voor het huwelijk. Er is ook helemaal niets mis met vrouwen die trouwen met de man die haar eerder verkracht heeft.

Hij kwam tot deze achterlijke uitspraken nadat Maleisië het niet lukte om kindhuwelijken strafbaar te stellen in een recente wet.

Onderstaande foto via Facebook Najib Must Go

1

Najib Must Go – Criminal: I have been charged for raping 8 year old. How ah? Shabudin Yahaya: Marry her loh.

De zieke geest wie een perfecte aanwinst zou zijn voor Klaver zijn Groen (SS)Links vervolgde verder in een gesprek opgetekend door de Maleisische krant The Star

“Ze bereiken hun puberteit in de leeftijd tussen de 9 en 12 jaar en op dat moment is hun lichaam gelijk aan dat van een vrouw van 18 jaar oud. Zowel lichamelijk als geestelijk is er dus geen enkele belemmering voor het meisje om te trouwen,”

Dit is nog niet smerig genoeg dus vervolgt Shabudin Yahaya met een geweldige trap na in de richting van vrouwen die ooit de verschrikkingen van een verkrachting hebben moeten ondergaan.

“Er is niets mis mee wanneer een slachtoffer van een verkrachting gaat trouwen met de man die haar verkracht heeft, omdat dit haar in staat zou stellen om een sombere toekomst te voorkomen. Wellicht kunnen ze middels dit huwelijk een gezonder en beter leven gaan leiden. Het kan de vrouw helpen om uit de groeiende sociale problemen te geraken waar ze anders in terecht zou gaan komen.”

Feit is dat in achtergestelde islamitische culturen en landen een verkracht meisje een waardeloos vod is geworden aangezien ze nu haar maagdelijkheid heeft verloren en geen enkele islamitische kloothommel haar nu nog wil. In deze context gezien is de opmerking van Shabudin Yahaya niet eens zo raar maar het gaan zien alsof het voor het meisje, het slachtoffer,  een goede zaak is om met haar verkrachter te trouwen gaat wel weer heel erg ver lijkt mij.

Gelukkig voor Maleisië is niet iedereen in de regering het hier mee eens, zo sprak collega-minister Dato’ Abdul Rahman Dahlan gelijk zijn afschuw uit omtrent deze uitspraken en verklaarde hij dat kinderen rechten hebben en dat het bij wet nog steeds verboden is om kinderen te misbruiken of vrouwen te verkrachten.

Dato’ Abdul Rahman Dahlan

 1. I just came across an article about the comments of Tasek Gelugor MP Datuk Shabudin Yahya in Parliament in respect of underage marriages and marriages between victims and rapists with utter shock and disappointment.
 2. Every child has the right to live, to dream, and to have fun. While it is the parents’ responsibility to provide a decent childhood for their children, the government and lawmakers have the responsibility to protect the best interest of Malaysian children.
 3. It is with that convinction in mind that I believe laws are enacted to protect our children – especially underage girls. The laws is unequivocal on this matter, according to Malaysian Penal Code Section 375 (g) it is considered statutory rape for a man to have sex with a girl under 16 years of age – with or without her consent.
 4. Therefore, it is abhorent in this 21st century to suggest that a rapist – who should in the first place be prosecuted – has the means to escape legal responsibility simply by marrying his victim.

Maleisië is een islamitisch land, maar bijna 50% van de bevolking hangt een ander geloof aan. In Maleisië wordt het deel van de bevolking dat islamistisch is ‘Malay’ genoemd. De andere bevolkingsgroepen zoals de Chinese en Indiase bevolking worden ‘Malaysian’ genoemd. Maleisië is één van de meest westers-georiënteerde islamitische landen ter wereld. In de grote steden woont over het algemeen een duidelijk zichtbare mix van bevolkingsgroepen. In de binnenlanden heerst de islam. Vooral In de provincies Kelantan en Terengganu gelden strenge islamitische regels.

Dit verklaart het dat de wensen van vrouwenhater en/of voorvechter van de pedofilie Shabudin Yahaya niet zo maar worden goedgekeurd. Er is nog hoop, in elk geval in Maleisië alwaar de islamitische vrouwen met hoofddoek lopen maar zonder boerka, en in vrede over het strand wandelen met in bikini getooide landgenoten die een ander geloof naleven.

Fraai om te zien dat de moslims die hier leven kennelijk meer problemen met niet moslims hebben dan moslims in sommige islamitische landen, wellicht iets om eens over na te denken. Of krijgen wij hier enkel de moslims binnen die niet samen kunnen leven met niet moslims? Is het dan heel gek dat ik het nut van hun aanwezigheid hier in Europa, Nederland niet echt in kan zien?

Shabudin Yahaya wordt er in Maleisië van beschuldigt een gedoog cultuur voor verkrachters te willen opzetten. Tevens stelt men hem de vraag of hij zelf ook met zijn verkrachter zou gaan trouwen.

Helaas is Shabudin niet de enige voorvechter van kindhuwelijken. Een voorstel van een oppositie lid in het parlement tot wijziging van de wet omtrent seksuele misdrijven tegen kinderen om te komen tot een verbod op kindhuwelijken kwam er niet doorheen.

Volgens de islamitische wet kunnen kinderen jonger dan 16 jaar trouwen mits de sharia-rechtbanken dit toestaan.

Het burgerlijk recht van Maleisië stelt de minimum huwelijksleeftijd op 18, maar boven 16 kan er al getrouwd worden met toestemming van de eerste minister van hun staat.

Ondanks dat ze er niet in wisten te slagen om kindhuwelijken strafbaar te stellen, heeft het parlement wel een wet aangenomen om kinderen te beschermen. Het betasten van kinderen met de bedoeling om ze seksueel te misbruiken is nu bij wet als misdrijf betiteld. Tevens zijn er nu boetes ingesteld voor het maken en bezitten van kinderpornografie waarop kinderen onder de leeftijd van 18 jaar worden afgebeeld.

Verder wordt er nog een speciale rechtbank opgezet om sneller in te kunnen grijpen bij gevallen van seksuele mishandeling van een kind.

De overgrote meerderheid van seksueel misbruik van kinderen in Maleisië leidt nog niet tot een succesvolle vervolging, grotendeels te wijten aan tekortkomingen in het strafrechtelijk systeem, zo meldde Reuters reeds vorig jaar.

How Malaysia allows child abuse to go unpunished

Slechts 140 van de 12.987 gevallen van seksueel kindermisbruik gevallen gemeld aan de autoriteiten tussen 2012 en juli 2016 heeft geleid tot veroordelingen.

Bron RT

Landen zoals Maleisië, nee beter gezegd voor de kinderen in landen zoals Maleisië is er nog hoop, is er zeer zeker nog hoop aangezien de autoriteiten in elk geval proberen de juiste weg in te slaan. Deze kinderen zijn niet te redden door de ‘goede doelen industrie’, ze hebben niets aan geld. Deze kinderen zijn te redden door redelijkheid bij de beleidsbepalers en dat lijkt nu in elk geval in Maleisië de juiste kant op te gaan.

Wanneer kinderen in islamitische landen een opvoeding krijgen waarbij respect voor andere hoog in het vaandel staat dan is er nog hoop. Helaas wordt deze hoop binnen 5 minuten rondkijken op het internet alweer de grond ingeboord wanneer de filmpje van kinderen die gehersenspoeld worden om om te komen in Jodenhaat en haat tegen iedereen die anders doet of denkt me huiskamer komen binnen knallen.

Wie de jeugd heeft heeft de toekomst maar wie de jeugd verpest en enkel leert om andere te haten verknalt de toekomst van deze jeugd en alle andere die er ooit van hebben gedroomd om in vrede te mogen leven.

Maleisië een Utopia vol goede bedoelingen of een toekomstige hel van verdoemenis? De tijd gaat het ons leren.

 

met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on “Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

 1. “Maleisië een Utopia vol goede bedoelingen of een toekomstige hel van verdoemenis? De tijd gaat het ons leren.”

  50% moslims, I rest my case.

  Like

 2. Turkije ook:

  Erdogans partij wil misbruiker met slachtoffer laten trouwen

  Misbruikers krijgen de mogelijkheid in Turkije om met hun slachtoffer te trouwen en zo te ontkomen aan een gevangenisstraf. De AK-partij van de president Recep Tayyip Erdogan heeft dat laten vastleggen in een amendement.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/11/erdogans-partij-wil-verkrachter-met-slachtoffer-laten-trouwen-402859/

  Like

 3. Me altijd al afgevraagd hoe die clowns van de denk sekte aan een vrouw zijn gekomen maar nu begrijp ik het

  Liked by 3 people

 4. skeeter // april 14, 2017 om 22:29 //

  Meisjes van 7 ondergaan halal fgm slachting in USA.
  Geef de liegteef de doodstraf.

  http://www.clickondetroit.com/news/victims-of-detroit-doctor-charged-with-fgm-told-they-were-going-on-special-girls-trip

  Like

 5. Vieze kerels!

  Liked by 2 people

 6. vanes012017 // april 15, 2017 om 01:04 //

  Zoals we van je gewend zijn weer een prima geschreven artikel Bolo

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s