Nieuw

Teleurgesteld in Trump met zijn Strangelove generaals

Nu blijkt dat de Verenigde Staten weer een president heeft die zinloze oorlogen begint in de derde wereld is zowel onverwacht als ongewenst. Is de mening van de conservatieve schrijfster en opiniemaker Ann Coulter, voormalig medestander van Donald Trump, die de militaire adviseurs van de president beschrijft als “direct afkomstig” uit de derde wereldoorlog-parodie Dr. Strangelove.

In een interview met Tucker Carson van Fox News vraagt Ann Coulter zich af hoe degenen die Donald Trump steunden tijdens zijn verkiezingscampagne zich nu verhouden tot de nieuwe president, nu hij heeft laten zien dat hij in staat blijkt te zijn een oorlog te beginnen op een manier zoals afgelopen week gebeurde met het bombarderen van Syrië. Coulter zegt dat ze verbaasd en teleurgesteld is over het gedrag van Trump.

– Ik had er op gerekend dat een massaal verzet zou ontstaan tegen alles wat Trump wil doen op het gebied van immigratie, maar ik had nooit gedacht dat een soortgelijk protest zou achterblijven tegen het ondernemen om weer een zinloze oorlog te beginnen. Men gedraagt zich alsof dit de simpelste zaak van de wereld is.

– Maar het zou interessant zijn om al deze generaals, die direct afkomstig zijn uit Dr. Strangelove, te zien verschijnen en hun pleidooien aanhoren voor een oorlog met Syrië, oorlog met Rusland, oorlog met Noord-Korea, en ga zo maar door. Ik vind dat Generaal Mattis, de minister van Defensie, gisteren een fantastische uitspraak deed door te zeggen dat we terug moeten keren naar het platvorm van Trump tijdens zijn verkiezingscampagne. Dat de president van de VS niet de president van de hele wereld is. Om onze eigen belangen voorop te stellen.

Volgens Ann Coulter is het “heel moeilijk om uit te leggen” waarom Trump ten aanval ging tegen Syrië, een land dat geen invloed heeft op Amerikaanse nationale belangen. En Bashar al-Assad, zegt Ann Coulter, is een van de beste leiders in de regio, en hij heeft altijd samengewerkt met de Verenigde Staten, bijvoorbeeld in de oorlog tegen het terrorisme.

– Hij heeft ons geholpen na de aanslagen van 11 september en ons informatie verschaft van zijn inlichtingendienst. Het is een heel vreemd gebeuren wat zich nu afspeelt, en een totaal spiegelbeeld wat Trump tijdens zijn verkiezingscampagne beloofd heeft.

Willen de “VS vernietigen”

Dat links de aanval op Syrië steunt en in het algemeen wenst dat de Verenigde Staten aan meer oorlogen in de derde wereld deelneemt is daarentegen niet verrassend, volgens Ann Coulter.

– Hun drijfveer hiervoor is identiek aan de reden waarom ze de helft van de derde wereld in ons land willen dumpen: Ze willen de Verenigde Staten vernietigen. Wij sturen onze beste kinderen naar deze oorlogen. Het zijn niet de sneeuwvlokjes met een eindexamencertificaat van Horace Mann (links-georiënteerde eliteschool in New York) die afreizen om aan deze gevechten deel te nemen, maar Amerikaanse jongemannen uit West-Texas, en nu blijkbaar ook 14-jarige meisjes als de nieuwe regels in werking treden. Dit alles zal ertoe leiden dat ons land ten onder gaat, als we doorgaan met die eeuwige zinloze oorlogen.

Bron:

http://www.friatider.se/som-h-mtade-ur-dr-strangelove-ann-coulter-s-gar-trumps-milit-ra-r-dgivare-efter-syrien-attack

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

17 Comments on Teleurgesteld in Trump met zijn Strangelove generaals

 1. “een land dat geen invloed heeft op Amerikaanse nationale belangen.”

  Pijpleiding …..

  Liked by 1 persoon

 2. Van die pijpleiding geloof ik niets van. Ik geef de voorkeur aan de theorie dat iedereen elkaar wil uitroeien. Dat zie je door de hele geschiedenis heen. Niet de schuld afschuiven op een pijpleiding.

  Liked by 2 people

 3. Bom op Syrië vond ik fout.

  Of de bom van vandaag op Afghanistan zinvol is betwijfel ik. (ik ben voor een hek om de islamitische wereld) Eén bom is slechts een signaal, net als 59 Tomahawks die hoegenaamd niks geraakt hebben, geen landingsbaan, niks van de Russen en 6 tot 20 verouderde Mig’s uit begin jaren 70. En 6 dode Syriërs. Als je met 59 Tomahawks slechts 6 doden maakt heb je heel erg je best gedaan om niks te raken. Als je ze willekeurig ergens neersmijt maak je al meer doden.

  Maar een bom op ISIS in Afghanistan vind ik niet fout. Daar mag je van mij zoveel bommen op smijten als je wilt.

  Ik vind het nog steeds lastig te beoordelen.

  Steve Bannon lijkt toch wel op een zijspoor gewerkt te worden. En dat was wat mij betreft de verstandigste samen met Mike Flynn, die vervangen is door McMasters, die weer een Petraeus puppet lijkt. En dat zou dan weer komen door de invloed van Trump’s dochter die met Kushner is, een democraat uit New York.

  Bij de NOS zag ik van de week een fotootje wie Trump omringden (plusminus 20 man) toen die besliste Syrië te bombarderen, op twitter had iemand alle Goldman Sachs angeheuchten van een rood cirkeltje voorzien, dat was toch zeker de helft.

  Like

 4. rommel // april 14, 2017 om 02:05
  Van die pijpleiding geloof ik niets van. Ik geef de voorkeur aan de theorie dat iedereen elkaar wil uitroeien. Dat zie je door de hele geschiedenis heen. Niet de schuld afschuiven op een pijpleiding.
  ————–

  In dat geval sta ik liever aan de winnende kant en kunnen we maar het beste beginnen om eindelijk eens alles te beëindigen wat ons niet aan staat.

  Like

 5. Als je echt uit de verf wil komen moet je een atoombom op Afghanistan gooien en tijdens de persconferentie van de linke kerk een dikke sigaar roken. Dan ben je pas echt een vent.

  Liked by 2 people

 6. Dat moet je doen op die, die zelf met atoomwapens terug kunnen slaan.

  Noord-Korea en Pakistan.

  Like

 7. polderboy // april 14, 2017 om 07:31 //

  Oorlog met verwarde mannen in Afghanistan is er al.
  Ze hebben daar de kweekschool voor mujaheddin, jihadstrijders, Al Qaida, Nusra, ISIS, honderden “strijders voor Allah” groepen die de wereld over gezonden worden om het woord van de Koran te verspreiden, fundamentalisten, salafisten en ga zo maar door.

  Het zijn verwarde mannen, die niks met de islam te maken hebben, en alleen maar gefinancierd worden door rijke lui in oliestaten, zoals bekend is, met als doel de religie van de vrede te verspreiden, en gedurende de opleiding op die kweekschool zijn ze in dat proces verward geraakt.
  .
  In Syrië lopen duizenden Russische soldaten rond, las ik, maar inmiddels ook zeker duizend uit de VS, die allemaal liever niet vergast willen worden, zei het door verwarde mannen uit welke kweekschool dan ook. Want het staat vast dat de “rebellen” ook mensen van Assad met sarin hebben vergast. Daarnaast komen die “rebellen” hun conventionele methoden overeen met het gebruik van grote ladingen gifgassen, zoals de reeds vastgestelde genocide op de Yazidi’s duidelijk heeft gemaakt.

  Misschien is er toch een signaaltje als steun voor de moedige terreurbestrijders (al die soldaten) afgegeven? Ik denk dat de Russen daarom ook toelieten dat TT (Tomahawk Trump) een gele kaart trok.

  Like

 8. Het is allemaal veellagig. De ‘aanval’ op syrie was, misschien, een 1-2tje met Putin, in de stijl van rutte-erdogan tijdens het uitzetten van de turkse minister: het stelt IN WEZE niets voor, maar allebei kunnen eens flink met de spierballetjes rollen en hun achterban tot euforie brengen.

  Zelfde verhaal met dat bombardement op syrie. Eerst de russen bellen: ‘we gaan daar bommen flikkeren’. Weinig schade. Paar oude vliegtuigen. Geen slachtoffers. Mooi vuurwerk. Iedereen op de kast.

  Stel hij lost daadwerkelijk het noordkorea gezeik op, met hulp van china. Dan zetten ze hem op mount rushmore.

  Ik snap het ook niet allemaal wat hij doet, maar het is OF heel dom, en heel dom is hij niet, OF hij is een 4d schaakmeester. Ik neig nog steeds tot het laatste. Maar ik hou mijn adem in. Het lijkt er sterk op dat world war iii steeds dichterbij komt.

  Of… een zinnetje bljift door mijn hoofd spoken, wat Trump zei tijdens de campagne: ‘you dont have enough money to buy me’ of woorden van gelijke strekking. Het militair industrieel complex (40 a 60 procent van de amerikaanse economie)… heeft WEL geld genoeg om hem te kopen. Gewoon 12.500.000.000 bieden. Dat is een paar procent van wat er omgaat in die industrie. Het kan goed zijn dat de rijksten der aarde Trump inmiddels diep in de pocket hebben. Het zou de koerswijzigingen verklaren. (bijt op lip).

  Liked by 1 persoon

 9. polderboy // april 14, 2017 om 10:20 //

  Ik zie het gevaar voor een wereldoorlog niet. De VS, de Russen, de chinezen, ze hebben allemaal als belang dat de terreur stopt.

  Die MOAB’s te ontwikkelen, kostte 400-500 miljoen. Extra productie van eentje kost 3.5 miljoen, tegen 1.3 voor een Tomahawk, maar hij is goed voor twintig Tomahawk’s, dus een stuk goedkoper..

  En als je soldaten gaat inzetten om die Afghaanse kweekschool voor Mekkaanse vrede te sluiten, een heel gebied met lui en gangen in bergen, dan heb je wellicht 30 dode en 100 zwaar gewonde soldaten als gevolg.

  Die gewonden drukken enorm op de zorgkosten hun verdere leven. En samen kunnen die 130 niet meer produceren in de VS, meestal jonge mensen betreft het ook nog, dus de verliezen zouden (40.000*30jaar*130=) grofweg 150 miljoen bedragen.
  Besparen op de zorgkosten van invalide soldaten gedurende -stel met nog 30 jaar te leven-is verder 30 jaar*100*100.000 per jaar = 300 miljoen. Dat geintje zou zomaar 450 miljoen hebben kunnen kosten en met een MOAB van 3.5 miljoen kan het goedkoop. Hij is gelijk de kosten van een zwaar gewonde soldaat voor de rest van zijn leven.

  Natuurlijk is het wel zo, dat de nog levende kweekschool leden in West Europa asiel gaan aanvragen, en hier de kosten van doden en gewonden, i.v.m. hun verwardheid, dramatisch gaan opvoeren, maar dat is een vrije keuze van ons hier.
  In de VS, bij de Russen en de chinezen kiezen ze daar nier voor.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // april 14, 2017 om 12:51 //

  Een dubbel gevoel zo zou ik het willen omschrijven, de aanval op Assad is niet onderbouwd, er is simpelweg niet aangetoond dat hij erachter zat en daarbij is hij aan de winnende hand wat het onwaarschijnlijk maakt dat hij erachter zit, terwijl zowel de terroristen als de “oppositie” tot alles in staat zijn nu ze dreigen te verliezen. Het bombarderen van IS waar dan ook ter wereld is wel terecht en voorkomt alleen maar onnodige doden aan de kant van de bestrijders van IS.

  Like

 11. Toch wel een vreemde geschiedenis.
  Het Tora-Bora ondergrondse netwerk/gangenstelsel werd gebouwd en gefinancierd door de CIA voor de Muhajedeen die samen met de oppositie de zittende regering moest verwijderen en de Russen, die aan de kant van de regering vocht, onherstelbare schade moest toebrengen (1979-1989).
  Bin Laden werd ingezet om nieuwe rekruten te trainen in Afghanistan.
  Nadat Bin Laden uit de gratie was bij de Amerikanen verschool hij zich, volgens de media, in het Thora Bora gebergte. En plotseling wordt er een megabom gebruikt op om de Tora Bora bergketens te vernietigen en gehakt te maken van 36 vechters?
  Waarom werd de bom niet gebruikt om hun ongehoorzame CIA agent Osama Bin Laden te vernietigen? Ze wisten toch precies waar hij zat?

  Is het niet moeilijk te geloven dat ze hun eigen strategisch ondergronds netwerk, volledig gefinancierd door de CIA dus de Amerikaanse belastingbetaler, midden in het centrum van Azië hebben vernietigd? Wat betekenen de satellietbeelden, waarin een van de bergketens exploiteert? Heeft iemand met eigen ogen aanschouwd dat het daadwerkelijk om de Tora Bora bergketens gaat?
  Kun Washington, groot geworden door propaganda, list, leugens en bedrog, nog wel vertrouwen?

  Like

 12. polderboy // april 14, 2017 om 14:15 //

  @Lord of Hosts 13:50
  Groenlinks meisjes hangen zeker aan je lippen, met die verhalen van je.

  Liked by 1 persoon

 13. De Tora Bora bergketens zijn enorm, en de gangen zijn diep ondergronds…
  Bij een aardbeving worden er wereldwijd hulptroepen georganiseerd om te zoeken naar overlevenden onder de verwoeste huizen en duurt soms weken….
  Maar wie of welke hulptroepen zijn er in het Tora Bora gebied aan het werk geweest? Binnen twaalf uur hebben ze alle 36 strijders opgegraven.
  Heel bijzonder…

  Like

 14. Vergeet niet dat het Tora Bora gebied afgelegen en zeer moeilijk te bereiken is…

  Like

 15. Ah polderboy // april 14, 2017 om 14:15 //, u lijkt heftig jaloers…
  Misschien moet u ietwat meer onderzoek doen, dan hangen mijn Groenlinks meisjes wellicht aan uw lippen en heb ik het nakijken.

  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sp=nmt4&tl=nl&u=https://www.rt.com/usa/384708-assange-cia-pompeo-wikileaks/&usg=ALkJrhgvIzGQB2cQuYiVEjfJV8bZzLobfw

  https://www.rt.com

  Like

 16. Een MOAB van $16 miljoen, resultaat 36 doden, een truck met een moslim extremist achter het stuur in Nice, resultaat 86 doden.

  Like

 17. Als je met 59 Tomahawks slechts 6 doden maakt heb je heel erg je best gedaan om niks te raken.
  Nou wat je ze gt Fubar en die MOAB hadden ze ook op een effectievere plek kunnen neer gooien
  Het Amerikaanse leger heeft beelden vrijgegeven van de aanval met de ‘moeder aller bommen’ op Afghanistan. Daarbij kwamen zeker 36 IS-strijders om het leven

  als ik het zo bekijk is een vrachtwagen goedkoper en effectiever .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: