Nieuw

Persbericht: Sylvana Simons doet aangifte tegen buurman van de braboneger… Zomaar zwarte vlek zeggen… Wat denktie…

Wel even netjes de bron vermelden, deze titel heb ik keurig ‘geleend’ was de eerste reactie onder dit filmpje dat nergens overgaat, die typische Brabantse humor om te lachen weet je wel. Ik zag dit filmpje en moest gelijk denken ‘Ja godverdomme zo gingen wij hier ook met elkaar om toen der nog enkel Hollanders en Molukse Hollanders woonde. Nee Surinamers hadden wij hier toen ook nog niet eens toen ik nog lief en klein was.

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: