Nieuw

Noord-Korea – de opties

Door: HANNIBAL

Het gevaar van Noord-Korea is reëel en er moet iets aan worden gedaan, waarbij we ons moeten realiseren dat de tijd voor praten voorbij zal blijken.

Bovenstaande harde woorden werden gisteravond – iets anders geformuleerd – bij Pauw geuit door een van de weinige deskundigen op het gebied van Noord-Korea die ons land heeft, hoogleraar Koreaanse studies Remco Breuker die doceert in Leiden. Het internationale nieuws vandaag lijkt hem volmondig gelijk te geven. De wereld kijkt toe en houdt de adem in – een cliché dat weer eens zijn waarde bewijst, want dat lijkt precies wat er thans gaande lijkt.

Lees verder:

http://verenoflood.nu/noord-korea-opties/

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Noord-Korea – de opties

 1. Duchesne // april 14, 2017 om 15:16 //

  Ik blijf het zonde vinden dat Trump die grote knalbom in Afghanistan heeft gegooid….had hij het ding op Istanboel of Ankara geflikkerd dan was een groot probleem voor ons opgelost….

  Noord Korea? Niet mijn probleem. Wat ik ervan vind? Als ze mij per DHL een geweer en coghels sturen zijn het mijn helden, anders “fuck ‘em”….

  Like

 2. Ankara komt nog aan de beurt. Wacht maar.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27997710/__China__oorlog_kan__elk_moment___.html

  go trump go!

  Like

 3. Als Noord-Korea lange afstands nukes ontwikkelt is het ook ons probleem:

  Like

 4. Duchesne // april 14, 2017 om 16:36 //

  Hoeveel moslims wonen er eigenlijk in Noord Korea? Als het antwoord nul is dan hebben Kimmie en cornuiten in elk geval iets goed gedaan….

  ff research gedaan, islam en korea is behoorlijk interresant leesvoer……met nu 130.000 muslims in Korea is het een minderheid, met een deel inport werklui uit de Philipijnen,

  wikipedia is echt de moeite, helaas vragen ze steeds om donaties en dat zit dit jaar ff moeilijk. wie het vaak gebruikt, iets storten op hun rekeing is meer zinning dan al die andere doelen. een vrije bibliotheek op internet is goud waard voor ons als mensen op zoek en als geesten in ontwikkeling.

  Benieuwd hoe dit loopt maar vooralsnog veel lawaai, eerst zien want het “officieele” nieuws is de afgelopen jaren zo ontzettend opgeblazen en verdraaid dat de waarde van de berichtgeving eigenlijk op toiltetpapier niveau zit, dus net genoeg om de kont mee te poetsen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: