Nieuw

MOAB: the Massive Ordnance Air Blast

In de volksmond wordt deze zwaarste niet-nucleaire MOAB-bom ook wel de “Mother Of All Bombs” genoemd.

Persoonlijk dacht ik dat MOAB stond voor “Mutilation Of Arab Bastards” maar ik heb inmiddels begrepen dat dit niet klopt.

De technische benaming is overigens GBU-43/B. Het apparaat is bijna 10 meter lang met een doornede van ongeveer één meter en weegt bruto 21.000 pond. De bom is ontwikkeld tijdens de oorlog met Irak en was tot nu toe nimmer gebruikt.

Hoe dan ook, het is een dure hobby om er mee te spelen want ze kosten zo’n 16 miljoen dollar per stuk. Maar dan heb je ook iets want met deze high & wide-impact bom is ieder binnen één mijl “omver” geblazen, morsdood.

De Amerikanen hebben er twintig van laten maken, begrijpelijk dat ze willen dat de NAVO landen hun 2% norm nakomen en dus gaan betalen…

Van de week hebben de Amerikanen één van deze MOAB’s laten vallen in het Achin district van Afghanistan’s Nangarhar provincie, dat grenst aan het noord-westen van Pakistan. De bom explodeert vlak boven de grond en is uitermate geschikt om mensen die zich verschuilen in tunnels uit te schakelen door de creatie van overdruk waarbij de tunnels vernietigd worden.

  • US Drops a MOAB (Mother of All Bombs) in Afghanistan

Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on MOAB: the Massive Ordnance Air Blast

  1. “Ik ben “kotsziek van al de “Stomme debiele reacties van de “linksdenkende “Gûtmenschen ! “Trump onberekenbaar ! “Vier punten ! waarin hij zijn eerdere mening , veranderde ! Öbama wilde niet ïngrijpen in Syriê , want hij wilde gêêN “burger-slachtoffers maken !! “Geweldig ! “Zijn “verwerving van “De Symphatie v het “volk”bestaat uit “goed kunnen “kletsen ! “Zomaar gaan zingen en dansen ! “Toppie ! “Maar deze simpele zielen “zien”niet dat “Juist door zijn niet ingrijpen ! er belachelijk veel “burger-slachtoffers zijn gevallen ! { Zachte heelmeesters , maken “stinkende wonden !!} “Bovendien kwamen wij door zijn nalatigheid en het “welkom van Merkel in de “Rapefugee crissis terecht !! Öbama ideên-uitdragers ! “Goed in Carê , maar hou hen “Buiten de politiek !!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s