Nieuw

Mahad Abdi ontvoerde en verkrachtte 77-jarige geestelijk en lichamelijk gehandicapte vrouw – poseert met de Zweedse minister-president en wil politicus worden

Het oudje werd gedumpt in een bos gevonden. Maar Mahad is na een korte straf weer op vrije voeten en ambieert nu een carrière als Zweedse politicus.

Het 17-jarige geilnegertje werd tot acht maanden gesloten jeugdzorg veroordeeld voor het ontvoeren en verkrachten van een 77-jarige geestelijk en lichamelijk gehandicapte Zweedse vrouw.

De ouwe vrouw werd in april 2014 in Katrineholm onderworpen aan zijn beestachtige misdaden. Nadat hij de vrouw had ontvoerd naar een bos verkrachtte hij haar meerdere malen. Waarnemingen van getuigen en DNA-proeven bonden de 17-jarige aan de misdaden. Uit de gerechtsstukken blijkt dat de vrouw in 1937 is geboren. Ze is klein gegroeid en gehandicapt, zowel fysiek als mentaal.

Naja, we kunnen dus concluderen dat Mahad Abdi veroordeeld is tot acht maanden gesloten jeugdzorg voor ontvoering en verkrachting van een verstandelijk en lichamelijk gehandicapt oud klein vrouwtje, die hij simpelweg naar het bos heeft gedragen en daar heeft verkracht.

En nu richt Mahad Abdi zich op een nieuwe carrière als politicus…

Bron:

17-årig pojke våldtog äldre handikappad kvinna

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Mahad Abdi ontvoerde en verkrachtte 77-jarige geestelijk en lichamelijk gehandicapte vrouw – poseert met de Zweedse minister-president en wil politicus worden

  1. Back to Africa !

    Like

  2. Je ziet het Zweden is reddeloos verloren. Verwacht geen redding uit Nederland.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: