Nieuwsticker

Mahad Abdi ontvoerde en verkrachtte 77-jarige geestelijk en lichamelijk gehandicapte vrouw – poseert met de Zweedse minister-president en wil politicus worden

Het oudje werd gedumpt in een bos gevonden. Maar Mahad is na een korte straf weer op vrije voeten en ambieert nu een carrière als Zweedse politicus.

Het 17-jarige geilnegertje werd tot acht maanden gesloten jeugdzorg veroordeeld voor het ontvoeren en verkrachten van een 77-jarige geestelijk en lichamelijk gehandicapte Zweedse vrouw.

De ouwe vrouw werd in april 2014 in Katrineholm onderworpen aan zijn beestachtige misdaden. Nadat hij de vrouw had ontvoerd naar een bos verkrachtte hij haar meerdere malen. Waarnemingen van getuigen en DNA-proeven bonden de 17-jarige aan de misdaden. Uit de gerechtsstukken blijkt dat de vrouw in 1937 is geboren. Ze is klein gegroeid en gehandicapt, zowel fysiek als mentaal.

Naja, we kunnen dus concluderen dat Mahad Abdi veroordeeld is tot acht maanden gesloten jeugdzorg voor ontvoering en verkrachting van een verstandelijk en lichamelijk gehandicapt oud klein vrouwtje, die hij simpelweg naar het bos heeft gedragen en daar heeft verkracht.

En nu richt Mahad Abdi zich op een nieuwe carrière als politicus…

Bron:

17-årig pojke våldtog äldre handikappad kvinna

 

Doe mee met 7.202 andere volgers

About rommel (1777 Articles)
Alles behalve politiek correct.

2 Comments on Mahad Abdi ontvoerde en verkrachtte 77-jarige geestelijk en lichamelijk gehandicapte vrouw – poseert met de Zweedse minister-president en wil politicus worden

  1. Back to Africa !

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: