Nieuw

Duitse politie uitgerust met spuugmaskers tegen de fluimende aanhangers van de kamelenbeffer uit Mekka

En kamelenbefsel kan islamitisch overdraagbare aandoeningen verspreiden en dat willen de dhimmies niet. En daarom hebben ze nu een anti-moslim-speeksel-masker ter beschikking in plaats van dat ze de slachters van allah terugsturen naar hun thuislanden.

 

Politie: spuugbeschermingskapjes in Bremen zijn een succes

BREMEN – De sinds oktober 2014 in Bremen tegen spuugaanvallen gebruikte spuugbeschermingskapjes hebben hun succes bewezen. Het aantal spuugaanvallen op de politie loopt gestaag terug, zegt de voorzitter van de politievakbond, Jochen Kopelke. “Er wordt minder gespuugd, ook omdat bekend is, dat de politie zo’n middel ter beschikking heeft en ook daadwerkelijk mag inzetten.”

In 2016 moest het spuugbeschermingskapje van type «POL-i-VEIL weiß» 45 keer ingezet worden. In het jaar daar voor nog 56 keer. Bij het masker gaat het om een dunne katoenen zak waar de mohammedaan door heen kan ademen met een groot zichtvenster, dat over het hoofd van de aanvallende spuger getrokken wordt. Het masker dient vooral te voorkomen dat besmetting met ziekteveroorzakers plaatsvindt. “Spugen kan volgens het wetboek van strafrecht als mishandeling opgevat worden”, zegt Kopelke.

De gemeenteraad van Bremen buigt zich donderdagmiddag over het evaluatierapport van de politie. “De inzet van het spuugmasker kan in alle gevallen als succesvol beschouwd worden”, volgens het politiebericht van januari 2017. “Naast bescherming tegen spuugaanvallen biedt het masker ook bescherming tegen bijtaanvallen door de vijfde colonne der schapenpenetreerders.”

Bron: http://www.bild.de/regional/aktuelles/niedersachsen/polizei-spuckschutzhaube-in-bremen-ein-erfolg-50666878.bild.html

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7201 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Duitse politie uitgerust met spuugmaskers tegen de fluimende aanhangers van de kamelenbeffer uit Mekka

 1. Duchesne // april 14, 2017 om 16:24 //

  ik zou die kap bij de apen omdoen en dan met de zaklamp meppen, zo blijft het ding schoon.

  je zou denken dat de politiek wakker werd bij de aanschaf van zulkke zaken als beschermingsmiddel tegen een bepaalde groep, maar nee, geen woord.
  Wat werkt is kamelenspugers met de pepperspray even de bek wassen, bus ff leegspuiten en dan vragen of ze opnieuw weillen spugen. Leren ze veel sneller af, zeker weten.

  Like

 2. skeeter // april 15, 2017 om 02:46 //

  gewoon plastic zak gebruiken, veel goedkoper

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is een tussenstap naar de volledige onderwerping bij de wouten. Hier heb je een spuugmasker. https://fenixx.org/2017/04/15/duitse-buschauffeur-kan-boete-van-10-000-euro-tegemoet-zien-omdat-die-een-moslimspook-weigerde/

  Like

 4. Verkeerd (of goed?) begrepen. Dacht dat de wouten een spuugmasker op gingen zetten. Logische interpretatie trouwens als je overal in de MSM leest dat betonblokken worden geplaatst om onwelworders tegen zichzelf te beschermen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Amsterdamse politie uitgerust met spuugmaskers tegen de fluimende aanhangers van de kamelenbeffer uit Mekka

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: