Nieuw

Bewuste vernietigingspolitiek van de EU

Door: Gaius

Als je nog niet zou weten waarom al die mohammedaanse smeerlapperij steeds meer en meer onze contreien komt overbluffen met brutaal en structureel geweld, maar ook treffen met bloedige terreur, moet het niet erg ver zoeken. De importeurs van deze waanzin uit het stenen tijdperk zijn door het gezond verstand gelokaliseerd: in Brussel, Straatsburg en Frankfurt.

De huidige EU is de voornaamste schuldige voor alle doden die islamitische terroristen dit millennium in Europa op hun pseudo-religieuse kerfstok hebben. De EU en voornamelijk het politbureau van deze dictatoriale organisatie, ook wel een de Europese commissie genoemd, voert sinds de jaren ’80 on-onderbroken in de rug gedekt door een graaiende bende parasieten of de meerderheid in een zogenaamd EU-parlement zonder enige macht of inspraak, een heuse vernietigingspolitiek.

Lees verder:

http://nageltjes.be/wp/?p=28741

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4984 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Bewuste vernietigingspolitiek van de EU

  1. Verder zoeken! Het ligt dieper dan dit. De lui in Brussel en elders zijn slechts loopjongens die een agenda uitvoeren. Hier een (oudere) bijdrage van Henry Makow (zelf joods) over de werkelijke oorzaken. https://www.henrymakow.com/2015/06/The-Illuminati-Jewish-Plan-for-European-Genocide%20.html

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: