Nieuw

Bewuste vernietigingspolitiek van de EU

Door: Gaius

Als je nog niet zou weten waarom al die mohammedaanse smeerlapperij steeds meer en meer onze contreien komt overbluffen met brutaal en structureel geweld, maar ook treffen met bloedige terreur, moet het niet erg ver zoeken. De importeurs van deze waanzin uit het stenen tijdperk zijn door het gezond verstand gelokaliseerd: in Brussel, Straatsburg en Frankfurt.

De huidige EU is de voornaamste schuldige voor alle doden die islamitische terroristen dit millennium in Europa op hun pseudo-religieuse kerfstok hebben. De EU en voornamelijk het politbureau van deze dictatoriale organisatie, ook wel een de Europese commissie genoemd, voert sinds de jaren ’80 on-onderbroken in de rug gedekt door een graaiende bende parasieten of de meerderheid in een zogenaamd EU-parlement zonder enige macht of inspraak, een heuse vernietigingspolitiek.

Lees verder:

http://nageltjes.be/wp/?p=28741

Doe mee met 7.628 andere volgers

About Rommel (2605 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Bewuste vernietigingspolitiek van de EU

  1. Verder zoeken! Het ligt dieper dan dit. De lui in Brussel en elders zijn slechts loopjongens die een agenda uitvoeren. Hier een (oudere) bijdrage van Henry Makow (zelf joods) over de werkelijke oorzaken. https://www.henrymakow.com/2015/06/The-Illuminati-Jewish-Plan-for-European-Genocide%20.html

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: