Nieuw

50 procent van de asielzoekers registreren verschillende identiteiten

De truckterrorist Rakhmat Akilov is één van de vele asielzoekers die het Zweedse systeem bezwendelen.

Zweden – Tot 50 procent van de asielzoekers in Zweden registreren verschillende persoonsgegevens bij de autoriteiten, meldt TV4 Nyheterna. Om zodoende het Zweedse sociale stelsel maximaal te kunnen uitbuiten.

Tussen de 30 tot 50 procent van de asielzoekers registreren verschillende persoonsgegevens bij de autoriteiten in Zweden, volgens een recent onderzoek van de Zweedse belastingdienst.

De valse persoonsgegevens worden onder ander gebruikt voor “aanzienlijke criminele activiteiten”. Hoeveel precies is onduidelijk, omdat de verschillende overheidsinstanties geen informatie met elkaar delen.

– Als ik bijvoorbeeld drie identiteiten bezit kan ik een eigen bedrijf beginnen en een startersbijdrage ontvangen, met de tweede kan ik werkloos zijn en een uitkering krijgen, en met de derde kan ik een lening krijgen, zegt Marie Mattsson Vangekrantz, coördinator van ID-gerelateerde misdaad van de belastingdienst, tegen TV4.

De belastingdienst eist dat de wet op geheimhouding wordt veranderd zodat de overheidsinstanties de persoonsgegevens met elkaar kunnen delen en daarmee dit type van illegale activiteiten kunnen stoppen.

De truckterrorist Rakhmat Akilov is één van de vele asielzoekers die gebruik maken van ten minste twee verschillende identiteiten.

Bron:

http://www.friatider.se/50-procent-av-asyls-kande-uppger-olika-identiteter

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on 50 procent van de asielzoekers registreren verschillende identiteiten

  1. Waanzin ten top !! En het wordt alsmaar gekker die berichtgeving die je leest over dit uitschot.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: