Nieuw

Interview: Ingrid Carlqvist & Stefan Molyneux on Sweden

Ingrid Carlqvist verteld; “We zakken verder en verder weg. Elke week zijn er weer meer en meer verkrachtingen, groepsverkrachtingen, moorden en pogingen daartoe. Ik denk dat iedereen heeft zitten wachten op een terroristische aanslag. Er zijn mensen die zeggen dat de reden dat we niet eerder een terroristische aanslag hebben gehad is omdat we zo aardig tegen de terroristen geweest zijn. Niet de IS-jihadis die terugkeren aanklagen maar ze banen en huizen geven enzovoort. Ik denk dat dat het beleid is geweest van de Zweedse politici; wees aardig, wees vriendelijk en dan zullen ze ons niet aanvallen…”

Luister naar de rest van haar verhaal;

  • Sweden Terrorist Attack | Ingrid Carlqvist and Stefan Molyneux

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Interview: Ingrid Carlqvist & Stefan Molyneux on Sweden

  1. Kan iemand het even voor me samenvatten ?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: