Nieuw

Hey Zweedjes, gaan we auto’s verbieden of moslims ?

Na de laatste vrachtwagenjihad door een eenzame geïsoleerde verwarde zielige afgewezen vluchteling, Trouw door koranische woede bevangen moslim, overdenken de Zweden nu of ze misschien auto’s moeten verbieden in een desperate poging om verdere uitbarstingen van moslimgeweld te voorkomen.

Deze gekkigheid werd serieus geopperd in een van de grootste Zweedse kranten door journalist Eva Franchell. Zoals Breitbart schrijft:

“Cars and other vehicles ‘have turned into deadly weapons,’ and should be banished from cities to stop attacks like the one in Stockholm from happening in future, according to Aftonbladet editorialist Eva Franchell. Crackdowns on immigration or extremist ideology are not the way forward when it comes to terror prevention, according to the veteran journalist, writing after Friday’s terror attack in Stockholm left four people dead. Instead, it is cars — which she calls ‘effective murder machines’ — that Franchell says ‘must simply be removed from city centres and places where people gather, if people are to be protected in future.”

Ik, Fub, kan me zo voorstellen dat GroenLinks in Amsterdam dit voorstel likkebaardend bestudeert. Het zal 25 jaar of wat meer geleden zijn dat we in Amsterdam het eerste referendum hadden over ‘autoluw’ (de volgende referenda gingen over IJburg en de NZ-lijn, na drie keer niet haar zin gekregen te hebben, schafte de gemeente Amsterdam het referendum weer af). ‘Autoluw’ won overweldigend, ik weet niet meer wat het andere mogelijke antwoord was, maar het zal niet ‘bomvol (sry) met auto’s’ geweest zijn, of ‘vier auto’s voor iedere Amsterdammer en zes parkeerplekken’. Het resultaat was dat de prijs voor het gebruiken van een parkeerplek van nul centen naar 5 euro per uur ging en de wachtlijst in Oud-West voor een parkeerplek naar een jaar of achttien. En dat geld kon goed gebruikt worden om dat andere gat mee te vullen waar we ook tegengestemd hadden, de NZ-lijn. En omdat het volk er ook tegengestemd had, ligt er nu een mislukte multiculturele zandbank waar ik vroeger in een bootje dobberde, pootjebaaide en wat wij Nederlanders allemaal nog meer op- en in het water doen.

Zweden mag dan auto’s willen gaan verbieden eventueel misschien. In Amsterdam zijn we ze lekker alvast weer een stap voor. Poll bij AT5 in de zijbalk vandaag:

Sorry voor het intermezzo, het moest even. Het scheelt wel weer betonblokken. Ik zal weer verder gaan waar ik gebleven was:

Echt, je kan de schrijfster, redacteur van Aftonbladet, niet verwijten dat ze niet logisch redeneert. Zolang er moslims wonen in niet-moslimitische samenlevingen dan zullen er altijd extreme geweldsuitbarstingen plaatsvinden (mohammedanen zijn tenslotte geen vreedzame toeristen die even de lokale lekkernijen komen proeven en daarna weer teruggaan, Fub), en zelfs als je geweren en bommen verbiedt en het klaarspeelt die buiten je land te houden, dan zijn er nog tal van andere methoden om dood en verderf mee te zaaien, personen- en vrachtwagens zijn duidelijk populair momenteel.

Het is vrij simpel; net als dat je niet je progressieve, verbindende, inclusieve Westerse samenleving tegelijkertijd kunt hebben met én moslims én geweren, kun je hem óók niet hebben op hetzelfde moment met én auto’s én moslims. Misschien hou je van allebei, misschien heb je aan allebei de pest, misschien heb je een voorkeur voor de een of de ander, maar de logica is duidelijk. Je kan ze niet allebei tegelijk hebben. Je kan er maar één kiezen.

Nog een dingetje om even rekening mee te houden terwijl je je keuze maakt; Als je er voor kiest om moslims hier te ‘houden’, dan wil je misschien nog wat voorwerpen uit je maatschappij verwijderen voor de veiligheid: keukenmessen, scheermesjes, scharen, honkbalknuppels, bakstenen, hoge gebouwen, chemicaliën, aanstekers, benzine-olie-gas, eigenlijk alles wat brandt, treinen-bussen-metro’s, schouwburgen-voetbalstadions-en-concertzalen.

Wat moet er nog meer wijken voor jullie hobby ?

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7128 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Hey Zweedjes, gaan we auto’s verbieden of moslims ?

 1. Tijl Uylenspiegel // april 13, 2017 om 17:12 //

  Breek me de bek niet open over “autoluw”. Complete steden zijn verziekt door absurde ideeën van zogenaamde verkeerskundigen.

  Like

 2. skeeter // april 13, 2017 om 17:40 //

  Gewoon muslimes verbieden en degraderen tot valse honden met hondsdolheid.

  Like

 3. De rode draad in het hele verhaal benoemen (lees; de islam als aanstichter van de ellende in je eigen buurt, stad of land laat staan in de rest van de wereld) is en blijft een onoverbrugbaar obstakel voor met name de links meute.
  Let wel, dat het uit/verdrijven van deze duivels doctrine -hetgeen alleen met veel geweld zijn weg zal vinden- uit de beschaafde en ontwikkelde wereld prioriteit nr. 1 is, daarvan mag ieder weldenkend mens inmiddels overtuigd zijn. Echter wat minstens zo belangrijk is dat al diegenen uit -en daar zijn ze weer- de politiek die in de loop van afgelopen decennia deze perverse islam idiotie in Nederland hebben geïnitieerd en gefaciliteerd ook zeker niet vergeten mogen worden.
  Tenslotte zijn zij diegene die willens en wetens hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van dit islam gedrocht (aan de wieg stonden en het zoogden) en het uiteindelijk de goedwillende Nederlandse burger is die heden ten dage de wrange vruchten mag oogsten.
  Opdat wij nooit zullen vergeten !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: