Nieuw

Swedish mail firm halts deliveries to Muslim ‘no-go zone’ because it is too dangerous

What’s the take-away from the Muslim no-go zones? Anyone who speaks of no-go zones is targeted, defamed and libeled. The terror of these no-go zones is met with a collective shrug. Talking about them though is verboten — criminal, even, and in some European countries, such talk is indictable.

Swedish mail firm halts deliveries to suburb within notorious migrant ghetto ‘no-go zone’ because it is too dangerous

  • PostNord is said to have stopped deliveries in Rinkeby, a district of Stockholm
  • Around 120 households will have to pick up their post between 7am and 10am
  • This comes after the area had riots February after police arrested a wanted person

By Isobel Frodsham For Mailonline, 11 April 2017

A Swedish mail company has halted deliveries in a suburb close to a notorious ‘no-go zone’ because it is now considered too dangerous for their staff.

PostNord is said to have stopped the deliveries in the Rinkeby borough of Stockholm – an area of Sweden which has been plagued with riots in the past.

According to nyheter24, people living in certain areas of Hjulsta, in Rinkeby, will now have to pick up their post between the hours of 7am and 10am.

It is thought around 120 households will be affected.

PostNord is said to have stopped the deliveries in the Rinkeby borough of Stockholm – an area of Sweden which has been plagued with riots in the pastPeople living in certain areas of Rinkeby will now have to pick up their post…

readmore>>
pamelageller
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1421 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Swedish mail firm halts deliveries to Muslim ‘no-go zone’ because it is too dangerous

  1. Ïk bekeek pas nog een fragment uit Zweden , en ene {Hassan??} fungeerde als objectieve “politieman ! “Nee er zijn hier gêên “No-Go Arria,s ! “Wêl gaan we er pas naar binnen ,Nâ versterking äangevraagt te hebben !! Ïs daar ên hier nog iemand wakker?? “Wij”trekken vôôr en geven subsidie aan “Soldaten”die onze ondergang wensen ên al uitvoeren !! “Wij betalen zelfst hun wapens !! “Wie is hier nou gek en laag opgeleid, en dus “DOM ??

    Like

  2. Binnenkort in uw stad .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: