Nieuw

Matthijs van Nieuwkerk laat Beatrice de Graaf haar levensgevaarlijke D66-geloof weer ongeremd propageren

Door: Martien Pennings

Ik schreef ooit “Beatrice de Graaf snapt niets van de islamitische terreur” en “Beatrice de Graaf hoort niet op een universiteit en niet in de senaat, maar in een dwangbuis”. Ik gaf deze karakteristiek van haar:

“Professor Doctor Beatrice de Graaf is docent aan de Universiteit van Utrecht en ze is niet gewoon onbekwaam, maar hartstikke gek en een gevaar voor de geestelijke volksgezondheid. Nu geldt dat wel voor het hele linkse establishment, maar deze extreem domme kut is . . . . . eh . . . . . toch wel extreem dom.”

Het is niet zozeer dat ze de feitelijkheden niet goed op een rijtje heeft. Nou ja: inzake Israël heeft ze geen idee, maar dat geldt voor 98% van de westerse wereld. Maar de ISIS-terreur heeft ze wel aardig in beeld, geloof ik. Ik heb geen spijt dat ik die tien minuten bij DWDD van afgelopen maandag 10 april heb bekeken. Maarrrrr . . . . . dat D66-geloof der Grefo-kameraden: ze zijn zelf gaan geloven dat de redelijke en bedaarde persona die ze naar buiten keren hun hele persoonlijkheid is en van de weeromstuit denken ze dat de hele wereld zo in elkaar zit. En dan vooral de exotische wereld. Geen zelfkennis en geen kennis van de wereld. En als er dan toch iemand aan het moorden slaat dan moet daar een redelijke verklaring voor zijn. “Onderdrukking” of zo. Of een gebrek aan stageplaatsen.

Lees verder:

https://martienpennings.wordpress.com/2017/04/12/matthijs-van-nieuwkerk-laat-beatrice-de-graaf-haar-levensgevaarlijke-d66-geloof-weer-ongeremd-propageren/

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3917 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Matthijs van Nieuwkerk laat Beatrice de Graaf haar levensgevaarlijke D66-geloof weer ongeremd propageren

 1. Is dat de zus van Thom?

  Like

 2. Dat tutje weet inderdaad niet waar ze over praat, met haar links geleuter.

  Like

 3. Vergeef me mijn taalgebruik.

  Edit rommel: Vergeven en weggepoetst.

  Like

 4. Ik heb eens met verbazing en ongemak naar dat mormel zitten kijken. De ongeremde wereldvreemdheid gecombineerd met een niet door enige inhoudelijke kennis gehinderd bord voor haar hoofd, spatte er vanaf. Totdat ik de symptomen herkende: zij is autistisch. Dat verklaard meteen haar door hard stampen verkregen titel icm de totale ongeschiktheid van dit vak voor haar.
  Tip: prostitutie. Elke klant is een object en liggen kan zij vast goed. Alleen wel die domme bek houden. Zuigen kreng!

  Like

 5. “Wat mij mateloos irriteerde , is haar bewering dat ISIS ,”financieel niet meer in staat is om “grote”aanslagen zoals in Parijs ! te plegen !! “Denkt zij dat die miljoenen gekost hebben ??

  Like

 6. Beatrijs is niet D66 maar van de ChristenUnie. Al kun je je afvragen wat erger is.
  Grenzeloos naief trutje in ieder geval. https://www.nd.nl/nieuws/politiek/cu-kandidaat-beatrice-de-graaf-verdedigt-arafat.461033.lynkx

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // april 12, 2017 om 23:45 //

  Nou ik vind de oordelen over haar nogal hard, ik denk dat ze zich zeker wel verdiept heeft in de materie en wat ze zegt is niet bepaald dom te noemen, jazeker ze gaat zoals Martien Pennings beweert de fout in door IS te vermenselijken, misschien zelfs door de islam teveel te vermenselijken en zoals Pennings zegt, daar gaat ze de fout mee in. De islam is 1400 jaar haat en grof geweld tegen alles en iedereen die geen moslim is. Dat is ook niet zo gek dat men dat in het westen maar niet kan begrijpen, wij zijn zo gewend aan mensen die trachten hun verstand te gebruiken, die zelfstandig een mening kunnen vormen, wij kunnen ons maar moeilijk verplaatsen in een bevolking die niet of nauwelijks kan lezen of schrijven en die volledig afhankelijk zijn van wat geestelijken hun vertellen of toe oproepen. En zeker, het is levensgevaarlijk als wij niet in staat blijken de islamieten te doorgronden maar om haar nou geestelijk gestoord te noemen gaat natuurlijk veel te ver, ze onderschat het gevaar van een ongeletterde mensenmassa die blindelings achter islamitische leiders aanhuppelt en tot de meest weerzinwekkende misdaden in staat zijn. En haar veroordeling van de keiharde aanpak van Sisi raakt kant nog wal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: