Nieuw

Duizenden jihadMohammedanen duiken onder in Nederland – met dank aan Klaas Dijkhoff (VVD)

Dan kunnen ze weer tevoorschijn komen als ze een aanslag moeten uitvoeren voor ISIS, Al-Qaeda of één van die duizenden andere islamitische organisaties. De aanslagpleger van Stockholm was ook een afgewezen asielparasiet die door de politie niet gevonden kon worden, ook al wisten ze achteraf te melden dat ze hem al langer van jihadistische sympathieën verdachten. Volgens Trouw was het isolement wat daar het gevolg van was een belangrijke oorzaak voor zijn radicalisering. Daarom app-te die gelijk na de aanslag met zijn opdrachtgever en werden er nog 6 mede-verdachten opgepakt, omdat die zo eenzaam was. Trouw liegt, om u zand in de ogen te smijten.

Drie dagen voor #Bataclan:

De hoogste autoriteit binnen de islam (ummah) ; “Geweldadige JIHAD” tegen ongelovigen is nodig totdat islam wereldwijd regeert

Duizenden afgewezen asielzoekers toch in Nederland

Van de 8.100 afgewezen asielzoekers die eigenlijk ons land hadden moeten verlaten, hebben onze asieldiensten ‘geen idee’ of ze ook echt weg zijn. Daarvan zijn er ook nog eens 240 bestempeld als criminele vreemdelingen.

,,We kunnen niet met zekerheid zeggen waar zij zijn en of ze echt ons land hebben verlaten. We hebben geen idee”, aldus Jannita Robberse, directeur van de Dienst Terugkeer en Vertrek.

De angst voor asielzoekers die van de radar verdwijnen is actueel, omdat de aanslag die vrijdag in Stockholm werd gepleegd het werk was van een afgewezen asielzoeker uit Oezbekistan.

Robberse wil geen eisen neerleggen om asielwetgeving in ons land aan te scherpen. Illegaliteit en de opvang van illegalen in zogenoemde locaties van bed-bad-brood zijn politiek een heet hangijzer. Bij de formatie ligt het ook op tafel. VVD en CDA zijn tegen coulantere opvang, D66 en GroenLinks juist voor.

Tubantia >>

De veiligheid van de burgers kan ze echt h e l e m a a l niks schelen.

Mark Rutte zet geharde oorlogsmisdadigers en ervaren koppensnellers in om van de Nederlandse bevolking af te komen

Kabinet laat tientallen in Syrië geharde jihadisten los op Nederland en betaalt soldij

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Duizenden jihadMohammedanen duiken onder in Nederland – met dank aan Klaas Dijkhoff (VVD)

 1. Dijkhoff smerige dhimmi die je bent!

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27975509/__N-Korea_wil_militaire_actie_VS__.html

  Trump heeft het er maar druk mee.

  Go Trump go!

  Like

 2. Ën al die bed /bad /brood burgemeesters ! “Die “klanten”zijn eerst jarenlang aan het procederen , aangemoedigt door hun advocaten , en dan gaan önze”burgervaders ze nog voeren , in plaats van uitzetten ! ïk denk dat het er vêêl meer zijn ,âlle EU landen zijn er een zooitje kwijt ! Ën de grenzen ?

  Like

 3. Horatius // april 12, 2017 om 11:27 //

  De voor de hand liggende oplossing is zo simpel.

  De gehele asielprocedure moet drastisch worden ingekort tot een redelijke termijn van pakweg drie maanden.

  Uitgeprocedeerde asielzoekers voor onbepaalde tijd in Verzekerde Bewaring stellen tot het moment van begeleide terugkeer naar het land van herkomst.

  Onder omstandigheden die zo effectief zijn dat men na enkele weken of maanden uiterst dankbaar zal zijn dat men kan terugkeren (zonder oprotpremie uiteraard).

  Men mag alleen schriftelijk contact opnemen met familieleden en diplomaten die zijn verbonden met de Consulaten van de landen van herkomst.

  Voorts zou illegaliteit weer strafbaar gesteld moeten worden in het kader van een eventueel uit te roepen Noodtoestand bij een groot aantal gepleegde terroristische aanslagen binnen een verdacht korte tijd.

  In die situatie verkeren wij MOMENTEEL in West-Europa maar dergelijke preventieve maatregelen blijven uit

  Waarom?

  Waarschijnlijk om de populisten niet in de kaart te spelen, want die vragen al jaren om deze maatregelen.

  En het zou voorts een klap in het gezicht betekenen voor de asielzoekersindustrie, Linkse activisten, de maffia, GroenLinks, D66 en vooral niet te vergeten de mensensmokkelaars die gestoord zouden worden bij hun ‘humanitaire activiteiten’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: