Nieuw

De Duitsers veroveren Europa – Nederlandse luchtmobiele brigade onder Duits bevel

De Duitsers hebben de zuidelijke Europese landen in een schuldspiraal gedouwd waar geen ontsnappen aan mogelijk is. De economieën zijn verwoest, de bezittingen worden per opbod verkocht. Zelfs de watervoorziening is verkocht in landen als Griekenland en Portugal. In 2014 was er zelfs sprake van dat Griekenland de Akropolis moest verkopen. De jeugdwerkloosheid is zodanig dat de Duitse fabrieken te allen tijde gevuld kunnen worden met goedkope arbeiders.

Ons leger is gelegerd aan het Oostfront:

En terwijl de Duitsers hun begerige blik weer op het Ostraum Oekraïne richten hebben ze een deel van ons leger ingelijfd:

De Luchtmobiele Brigade gaat vandaag op in een Duitse legereenheid. Deze Division Schnelle Kräfte (DSK) telt 11.600 militairen, onder wie 2100 Nederlanders, en wordt geleid door een Duitse commandant. Zijn plaatsvervanger is een Nederlander.

Volgens Defensie vormt de oprichting van de geïntegreerde eenheid, die mede is ingegeven door bezuinigingen, een belangrijke mijlpaal van de militaire samenwerking tussen Nederland en Duitsland. Uiterlijk in 2018 moet de DSK zijn uitgegroeid tot een troepenmacht die snel inzetbaar is in de hele wereld als beide landen het daarmee eens zijn.

Trouw >>

Wie had de oorlog ook weer verloren ?

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De Duitsers veroveren Europa – Nederlandse luchtmobiele brigade onder Duits bevel

  1. goedendagbonjour // april 12, 2017 om 00:45 //

    Nee hoor, dat hebben die landen en hun (linkse) regeringen helemaal zelf gedaan.

    Like

  2. Landverraders vroeger heette dit NSB nu proEU

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: