Nieuwsticker

ACHTER DE GENOCIDE VAN BLANKEN IN ZUID-AFRIKA ZIT EEN OPZET

Door: Marcel Bas

(Ook gepubliceerd op De Roepstem)

Het multiraciale Zuid-Afrika glijdt af naar een politieke, sociale en economische chaos. De door corruptie verzwakte regeringspartij ANC is er niet in geslaagd de onrealistische belofte de sociaaleconomische ongelijkheid op te heffen, waar te maken. Om de aandacht van het eigen falen af te leiden en de zwarte meerderheid gunstiger te stemmen, benadrukt het ANC dat de blanken de schuld zijn van dit falen. Zij werden immers door het apartheidsregime bevoordeeld, waardoor zij er – 27 jaar na afschaffing ervan – verhoudingsgewijs nog steeds comfortabeler bij zitten dan zwarten. Bovendien werd apartheid door de blanken gesteund, dus ongeacht of een blanke voor of na de apartheid geboren was: hij heeft iets goed te maken. Aldus is in dit Afrikaanse land de blanke huidskleur tot stigma geworden.

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2017/04/genocide-blanken-zuid-afrika-zit-opzet/

Doe mee met 7.224 andere volgers

About rommel (1827 Articles)
Adjunct-Directeur-Generaal Collecties Koninklijke Bibliotheek.

6 Comments on ACHTER DE GENOCIDE VAN BLANKEN IN ZUID-AFRIKA ZIT EEN OPZET

 1. In plaats dat we de blanke afrikanen naar Nederland halen , die cultureel veel dichter bij ons staan , halen we moslims, die niets hebben met de democratische rechtsstaat en slechts parasiteren en eisen stellen.

  Hoe ziek kan een overheid zijn!

  Nee we laten de blanke afrikanen verrekken!

  Ongelofelijk, kan me hier echt over opwinden.

  Ben vorig jaar zelf in Zuid -Afrika geweest en wat blanke afrikanen gesproken, deze vertelde mij dat ze systematisch onderdrukt worden door het ANC.

  Like

 2. @danny // april 12, 2017 om 16:02 //
  Ik kan me dat helemaal voorstellen. Wat een minderwaardige en nutteloze soort. De zwarten criminaliseren had natuurlijk ook niet gehoeven. Wellicht had het er dan anders uitgezien. Zie bijvoorbeeld Suriname. Maar zo help je een land – dat met veel bloed, zweet, tranen en hard werken is opgebouwd door intelligente blanken – finaal naar de verdommenis. Hoe stom kun je zijn om je eigen zekerheden zo naar de vernieling te helpen. En inderdaad, hier halen we een hele kudde van deze infantielen binnen. Raad eens met welke bedoeling…

  Like

 3. “Hoe het prêcies zit , weet ik niet , maar als je de mensen daar hoort praten ? Ïnteligentie heeft niks met armoede of afkomst te maken ? “Het eerste is waar ! “Maar nu ben ik even een “racist ! “De zwarte mens dââr kan je âlles wijs maken ,{ boven} gemiddeld genomen dan !

  Like

 4. skeeter // april 12, 2017 om 18:32 //

  ze hadden vroeger hetzelfde moeten doen als met de indianen, het land wordt nu letterlijk gesloopt door de kaffers.

  Like

 5. Die genocide van blanken is al 30 jaar aan de gang. Onbegrijpelijk dat daar nog blanken naar toe emigreren.

  Like

 6. skeeter // april 12, 2017 om 19:35 //

  @ wim,
  plaas moorde, verkrachtingen, enz was ook al aanwezig tijdens apartheid jaren, het is alleen veel erger geworden na de afschaf.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: