Nieuw

Rommelige overpeinzingen met een trumpteleurstelling

De oplettende lezers van dit kleine maar dappere blog is het waarschijnlijk al opgevallen dat de laatste tijd er niet veel meer, tot niets, artikeltjes op deze site verschijnen waar we Trump een veer in zijn reet steken, en hem als de nieuwe messias bejubelen die voor ons aan het kruis gaat sterven. De zeldzame lezer die hier niet voorbij stormt maar de tijd neemt om de gedachtegang van de redactie te doorgronden betreffende zijn plaatsen van thema’s zou zelfs kunnen concluderen dat we het onderwerp Trump vermijden. En als uitzonderlijk nadenkend mens heeft u met deze bevinding helemaal gelijk.

Eerlijk gezegd schamen we ons een beetje voor onze naïviteit, oftewel dom zijn, dat we weer is de stront van een politiek monster zijn getrapt. En ik weet dat mijn collega’s in de redactiekroeg er ook zo over denken. We zijn het meestal met mij eens, en bij eventuele onderlinge conflicten zoeken we een slachtoffer op om gezamenlijk daar onze woede op te richten, als uitlaatklep, dat helpt dan weer voor een tijdje. Niets menselijks is ons vreemd.

Maar voordat ik alle geheimen ga verklappen, met de spannende avonturen, die zich achter het toneel van Fenixx bewegen wil ik toch weer een poging doen om het verhaal recht te breien waar het eigenlijk over gaat. Trump .

Tijdens zijn verkiezingscampagne gaf hij ons hoop dat hij een alliantie zou sluiten met Rusland – en mogelijk met Syrië – om de IS en Aal-Qaeda bestrijden. Waar hij nu 180 graden is mee omgedraaid.

Di is een grote teleurstelling voor ons, als islamkritische geesten. Deze volledige hoekomslag. Het verwrongen spiegelbeeld van wat het ooit was. Wat is de oorzaak? Fotootjes van dooie kindjes kan niet de verklaring zijn. Die zie je tegenwoordig elke dag. Trump is zelf schuldig aan een kluit kinderlijkjes tijdens een raid in Jemen. What the fuck is going on?

Wat speelt zich af achter de coulissen? Wat verborgen is en niet in de openbaarheid mag verschijnen? Waar een verwrongen spiegelbeeld van de waarheid op het netvlies getoverd wordt om ons dom te houden.

Het is mogelijk dat Trump zich wil voordoen als een meer dynamische leider dan Obama – die altijd hoog opgaf over een rode lijn wat niet overschreden mocht worden – terwijl de islam in zijn bek scheet en er geen reet aan deed.

Het enige wat we met zekerheid kunnen vaststellen is dat we zoals altijd weer voor de gek worden gehouden en geen idee hebben wat zich in werkelijkheid achter het politieke schouwspel afspeelt.

Als zwaar teleurgestelde doet het me verdriet om de boodschap te verkondigen. Maar er is geen hoop voordat we alle beroepspolitici aan de hoogste boom hangen.

Als men begrijpt wat ik bedoel.

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

17 Comments on Rommelige overpeinzingen met een trumpteleurstelling

 1. Goed. Advocaat van de duivel argumenten mogen niet ontbreken in deze.

  Pomonews:
  http://www.pomonews.com/2017/01/prtrump-negotiating-safe-zones-in-syria.html

  Je zal wat naar beneden moeten scrollen, tot het stuk van 7 april, niks aan te doen bij mijn weten, zo heeft ze het blog nou eenmaal ingedeeld:

  TRUMP’S MASTER STRIKE ON SYRIA

  Let’s start by stripping last night’s tomahawk missile strikes on Assad’s airbases from emotions and war porn. As moved as President Trump may have been earlier this week by the chemical attack on Idlib’s little babies; the Geneva Convention niceties and doubts about the actual source — the Assad regime or staged deception by the “White Helmets” — the attack was a geopolitical master stroke by President Trump. He told the world that the Obama era is over and Pax Americana is back. With one fell swoop he not just incapacitated ten percent of Assad’s airforce, but also staked out his position on a number of geostrategic questions:

  Russia and its client state run by Assad have been put on notice on international treaties (on chemical weapons).
  The strikes on Syria came after dinner coffee with the Chicom President Xi Jingpin and were an accomplished fact well before breakfast. Now that’s a way to take the initiative in difficult, far reaching negotiations with regard to trade as well as China’s military build up in the South China Sea. Trump staked out a strong bargaining position.
  China and its client rogue state North Korea have been put on notice.
  The situation in the Middle East is changing rapidly. With the war on ISIS shortly done, its Shia opponents who are just as evil, will have free reign in the power vacuum. Therefore the balance of power must be restored. Iran has 100,000 troops in Syria. The Russia/Iran/Syria axis and the Sunni allies have been told that the US means business and will follow through. The US will not accept the Iranian expansionism as Obama did.
  Trump prepared the ground for his vision of a new paradigm for peace in the Middle East as discussed this week in the White House with the Egyptian President Al Sissi and Jordan’s King Abdullah.

  Lees verder via de link hierboven.
  Andere advocaat van de duivel argumenten zal ik in een apart comment zetten voor de overzichtelijkheid.

  Like

 2. Ik verwijs niet graag naar Opiniez, niet omdat ik de schrijvers niet mag, maar wel omdat de hoofdredacteur een onredelijke humorloze chagrijn is.

  De Tomahawks van Trump zijn voltreffers

  De boodschap die Trump met zijn Tomahawks de wereld inzond is door de geadresseerden in Damascus, Moskou, Teheran, Pyongyang en Beiroet echter luid en duidelijk ontvangen. De Chinese president Xi Jinping kreeg de nauwkeurig getimede boodschap zelfs persoonlijk overhandigd tijdens het toetje in Trump’s Mar-a-Lago resort in Palm Beach, Florida, tijdens een verder opmerkelijk vruchtbaar samenzijn. Deze aanval was geen actie van een President met een grillig karakter maar van een exact calculerende leider met een plan.
  https://opiniez.com/2017/04/09/de-tomahawks-van-trump-zijn-voltreffers/

  Aanval VS op Syrische vliegbasis was staaltje geopolitiek

  Geopolitiek
  Maar het werkelijke motief van Trump voor zijn bliksemactie overstijgt Syrië en het Midden-Oosten. Trump ziet het als zijn missie om het door het zwakke en aarzelende optreden van Obama geschonden blazoen van de VS te herstellen. Amerika moet stoppen met morele predikaties en weer respect afdwingen in de wereld door Realpolitik en daadkrachtig optreden. Ook dat is de betekenis van Trump’s slogan “Make America Great Again“. Niet alleen in eigen land de economie en de veiligheid op orde brengen, maar ook zich manifesteren als wereldleider en het politieke en militaire gezag terugpakken dat zijn voorganger leek te hebben verspeeld.

  Het belang van de actie van Trump had in de kern niet veel te maken met Assad en met gifgas, maar alles met geopolitiek.
  https://opiniez.com/2017/04/09/aanval-vs-op-syrisch-vliegveld-was-staaltje-geopolitiek/

  Like

 3. Ik heb ook een een kruisraket, wil ik maar even zeggen. En daar ga ik het geheime wapen van vrouwtjes mee vernietigen.

  Like

 4. Nu issie wel on-topic:

  Like

 5. “Ik heb geen lang verhaal , en wacht rustig af ,en heb goede hoop dat het er over een maandje een heel ander “verhaaltje is !! “De aanval op Syriê was en is een goed “ding”!!

  Like

 6. Een politicus spreekt pas de waarheid als hij zijn collega een leugenaar noemt.

  Liked by 1 persoon

 7. Marhammed // april 11, 2017 om 08:18 //

  59 raketten afgevuurd, schade beperkt, aanvallen door Rusland zijn ondertussen herbegonnen, binnenkort ontmoet Trump Putin, het lijkt mij eerder een schijnaanval om de linkse wereldpers en linkse leeghoofden te kalmeren!

  Like

 8. Volledig met dit artikel eens, maar zelf heb ik deze na-ijlende teleurstelling bespaard, omdat ik wars ben van elk politiek figuur hoe dan ook, alleen heb ik een zwak plekje voor Dhr. Wilders die mij af en toe óók aan het twijfelen heeft gebracht over het stemgedrag van de PVV in de Tweede Kamer. Tegenwoordig kots ik van elk politiek figuur, die het volk sinds 1848 stevig in zijn greep hield en houdt, een perfect politiek systeem waaraan geen ontkomen aan is n.m.m.

  Like

 9. “Explosie in Tianjin veroorzaakt door ruimtewapen van het Pentagon als wraakactie voor devaluatie yuan”

  De enorme explosie in de Chinese havenstad Tianjin afgelopen week is veroorzaakt door een ruimtewapen van het Pentagon, als reactie op het onverwachte besluit van de People’s Bank of China om de yuan te devalueren. Dat vertellen Chinese bronnen tegen Natural News. Ze voegen toe dat de ramp is omgeven door zeer strenge geheimhouding.
  De explosie heeft in een straal van 10 kilometer van het havengebied grote schade aangericht. Op een afstand van drie kilometer is al het glas uit de gebouwen geblazen en zes bedrijven zijn compleet in puin.
  De ontploffingen waren in een containerterminal in de haven waar brandbare stoffen worden overgeslagen. Na de explosies brak er een grote brand uit. Op een zeker moment is gestopt met blussen, omdat onduidelijk was wat er precies in de containers brandde.
  De site meldt dat de overheid is begonnen met het arresteren van bloggers die ‘complottheorieën’ verspreiden over de oorzaak van de explosies. Voor en na de ontploffingen zouden zwarte Chinese legerhelikopters in formatie over Peking zijn gevlogen. Dissidenten hebben een aantal foto’s van deze helikopters gemaakt.

  Waarschuwingsschot
  De bronnen vertelden aan Natural News dat ze reden hebben om aan te nemen dat de aanval op Tianjin een waarschuwingsschot van de Verenigde Staten is, die bang zijn dat China op het punt staat een munteenheid aan te kondigen die aan goud is gekoppeld en Amerikaanse schuldbewijzen aan te bieden tegen dumpprijzen. Hierdoor zouden de Amerikaanse dollar en economie in elkaar storten.
  Door het ruimtewapen in te zetten wilde Amerika een krachtige boodschap in de richting van China sturen, aldus de bronnen.
  Tijdlijn
  Op 11 augustus devalueerde China de yuan met 1,9 procent, wat ook zorgde voor minnen op Wall Street.
  Op 12 augustus zou het topgeheime ruimtewapen zijn ingezet, waarbij zes huizenblokken aan de rand van Tianjin volledig werden verwoest. Voor de volgers van de shmita: de atoombommen werden ook in een shmita op Japan gegooid. Dat gebeurde in augustus 1945, precies 70 jaar geleden.
  Op 16 augustus stuurde de Amerikaanse president Obama de Chinese overheid een waarschuwing over Chinese geheim agenten die actief zijn op Amerikaans grondgebied.
  Geheime ruimtewapens van het Pentagon
  Op diverse Amerikaanse websites werd al gespeculeerd dat een Amerikaans ruimtewapen was ingezet tegen China. Gezien de krater gaat het om een explosie van vijf kiloton, mogelijk nucleair of een ruimtewapen, aldus The Unhived Mind. Hoe ruimtewapens werken wordt uitgelegd in dit artikel van Popular Science uit 2004.

  De bronnen melden dat de Chinese politie is begonnen met invallen in huizen van bloggers en onafhankelijke journalisten die proberen te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd in Tianjin. Wil je dat de ware toedracht van de ramp naar buiten komt? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

  Like

 10. https://www.liveleak.com/view?i=1c1_1491429059

  Deze straat artiesten uit China presenteerden met trots hun “magische” talent, maar dan laat een toeschouwer de jongleurs “vliegen”.

  Like

 11. Ik ben tegen een (CDA, EU) vijand beeld en boycot tegen Rusland
  Ik ben tegen het politiek koppelen van Rusland aan Assad.
  De VS raketaanval op een vliegveld van Assad is ook een waarschuwing voor Iran die al decennia het Assad regiem gebruiken om Hezbolla in Libanon te bewapenen als uitvalsbasis tegen Israel en een waarschuwing aan N-Korea en China.
  Assad noch de iraanse Revolutionaire Garde noch de Russiche luchtmacht hebben de multi-actor / proxy burgeroorlog in Syrie onder controlle en het Syrische strijdtoneel trekt al jaren duizenden Jihadi’s uit Europa die na terugkeer massa moordaanslagen in Europese steden uitvoeren.
  De schuldvraag achter de vele gifgasaanvallen is louter internationaal juridisch maar vanwege de grensoverschrijdende Europese landen bedreigende toerisme jihad een gelegitimeerde aanleiding om het falende proxy regiem van Assad en zijn actoren Rusland en Iran de wacht aan te zeggen.
  Saillant is dat het Turkije van Sultan Erdogan niet zozeer vijand is van Assad maar de oorlog in Syrie nu gebruikt om IS in het zadel te houden als proxy tegen de Koerden. Rusland neemt enkel met de luchtmacht deel aan de oorlog in Syrie om Assad in het zadel te houden om zo een Syrische marinebasis voor de Russische zeevloot te consolideren.
  Trump moet de Koerden N-Syrie bewapenen, een No-Fly zone in N-Syrie instellen en Turkije uit Syrie verwijderen. Daarna moet de VS een safehaven in N-Syrie instellen waar de vluchtelingen uit Syrie in eigen regio opgevangen kunnen worden.

  Liked by 2 people

 12. Tjah ze zijn er weer ingetuind lmfao echt waarom doet niemand ooit eens een achtergrond check voordat hij naar de stembus loopt .
  Ik zij al van dag een nieuw jasje nog steeds dezelfde muziek er is geen president die aan de touwtjes trekt hij is gewoon een mouthpiece /blaaskaak.
  En ja wat verwacht je ook anders van iemand die geld en machtsgeil is .
  MAGA ja ongetwijfeld maar over wiens rug ? waarscheinlijk de Europese er moet een oorlog komen om de petro dollar te redden en van de staatschuld af te komen .
  Hoe doe je dat ? niet door af te betalen maar door de tegenhanger zn financiele systeem te laten klappen .
  40/45 dito Mark /reichsmark was geen fuck meer waard wie heeft zn zakken gevuld ? Amerika .
  Tijdens de ww2 werden ook alle tegoeden van het (Nederlandse) koningshuis bevroren en handel stop gezet tja duitsers op de troon collaborateurs met de vijand .
  De speech die men liever niet wil dat je hoort .

  https://hslot4.wordpress.com/2017/02/07/the-elite-dirty-tricks/

  Liked by 1 persoon

 13. De CIA schaduwregering in de VS uitgelegd – Interview Prof. Peter Dale Scott

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // april 12, 2017 om 01:01 //

  Het is om gek van te worden, plots is iedereen en zijn moeder het erover eens dat Assad schuldig is aan het gebruik van gifgassen zonder zelfs maar een greintje bewijs, kennelijk hebben ze niet geleerd van de beschuldigingen aan het adres van Saddam Hoessein.

  Like

 15. Video – Woordvoerder Donald Trump wil stevige dingen zeggen over Syrië, faalt en ontkent holocaust

  ‘Hitler zette geen chemische wapens in tegen eigen bevolking’

  Sean Spicer, de woordvoerder van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft dinsdag met een opmerking over Adolf Hitler voor ergernis gezorgd. Tijdens de dagelijkse persconferentie zei hij dat Rusland eens goed moet gaan nadenken over doorgaan met het steunen van de Syrische president Bashar al-Assad. Vervolgens liet de zegsman van het Witte Huis zich ontvallen dat ‘zelfs iemand zo verfoeilijk als Hitler niet zo diep is gezonken dat hij chemische wapens inzette’.

  Toen Spicer gevraagd werd zich nader te verklaren, zei hij: ,,Hij (Hitler) heeft gifgas niet op dezelfde manier ingezet tegen zijn eigen volk zoals Assad. Dat hij het naar de Holocaust-centra heeft gebracht, weet ik”. Met die ‘centra’ bedoelde hij kennelijk de concentratie- en vernietigingskampen van de nazi’s. Na het mediapraatje trachtte Spicer zijn uitlating te verdedigen en te nuanceren. “Ik heb op generlei wijze geprobeerd iets af te doen aan het afschuwelijke van de Holocaust.”

  Like

 16. Mogen we van Trump een bewijs ontvangen dat Assad daadwerkelijk deze gasaanval heeft laten uitvoeren? Zo niet dan heeft Trump een grote fout begaan die soeni rebellen en is in de kaart speelt,

  Like

 17. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: