Nieuw

‘Nederlandse boten helpen mensensmokkelaars’

Hulporganisaties die migranten uit de Middellandse Zee plukken, worden misbruikt door mensensmokkelaars. Het steekt het Siciliaanse Openbaar Ministerie dat hulporganisaties vlak buiten de territoriale wateren wachten op rubberbootjes met migranten. Dat zou mensensmokkel extra lucratief maken.

Dit meldt De TelegraafDe krant sprak een Siciliaanse officier van justitie over mensensmokkelaars. Het Siciliaanse Openbaar Ministerie is een onderzoek begonnen naar de Duitse hulporganisatie Sea Watch, waarvoor twee Nederlandse boten varen. Sea Watch vaart alleen tussen Italië en Libië. De organisatie wordt er mogelijk van verdacht hulp te bieden aan mensensmokkelaars.

Elsevier >>

Zie ook:

Die EU deelt zelf folders uit aan onze moordenaars hoe ze hier het beste naar toe kunnen komen.

NGO’s smokkelen immigranten naar Europa op een industriële schaal

Libië zegt dat de vlootoperatie van de EU migranten aanmoedigt

NGO schepen voor de kust van Libië zouden op zijn minst minimale regels kunnen respecteren

Ngo’s verdacht van hulp aan mensensmokkelaars: Italiaanse justitie breidt onderzoek uit

Frontex haalt zwaar uit naar ngo’s: “Ze werken samen met smokkelaars om migranten over te zetten”

NGO: Just 13 Per Cent of Migrants in Europe Actually Fleeing War

Enkele vragen die Theo Francken zeker aan Artsen Zonder Grenzen moet voorleggen

Het is de EU die ‘reisgidsen’ voor migranten uitdeelt.

Het is de EU die het volume van de invasie uit Libië vaststelt.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on ‘Nederlandse boten helpen mensensmokkelaars’

  1. “Dit verhaal is een publiek “geheim , nu trekt Italiê aan de “bel ,want zij worden er mee öpgescheept ! “Heeft Texel geen pont over ?? “Rutte zei “laatst “de Balkan route is dicht ?? Zo,n twee weken geleden was er een docu op NPO 2 , waar in werd aangetoond , dat er nog steeds gebruik van gemaakt wordt !! “We “leven”in een “gekkenhuis” alleen is hier de “directie”zwaar gestoord !!

    Liked by 1 persoon

  2. Het momentum voor een bloederige burgeroorlog is al weer voorbij. Ik zie alleen nog maar moedeloze mensen die nog meer in zichzelf gekeerd raken, die alleen nog maar op de kwispeldoren, de spuugkuilen, van het internet zitten te schuimbekken dat ze dit en dat ze dat zullen. Overal en op elk terrein van de burgerlijke wanhoop zie je dezelfde ontwikkeling. Mensen die gek worden van de geluidshinder stoppen er mee om dit nog langer te melden omdat er toch geen flikker aan wordt gedaan, mensen die in een verzorgingstehuis zitten kappen met klagen en gaan met de rollator naar een drukke autoweg. Mensen die bang zijn voor de #dobberkankerkoeriers stoppen maar met hun spandoeken en meisjes faken een orgasme tijdens hun verkrachting zodat de daders [ja hier stond wat anders] sneller oprotten naar de volgende. Het wordt dus niks meer en ik zit nu te bidden dat die Yanken in al hun arrogantie de Russen voor de ballen schoppen zodat heel Europa gehuld wordt in lichtflitsen en we allemaal onder de trap kunnen gaan zitten voor een paar seconden tot een genadige rust wederkeert op het oude continent en er hier voor miljoenen jaren geen hond meer asiel durft aan te vragen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: