Nieuw

Frankrijk sluit opnieuw moskee ‘waar jihad werd gepromoot’

Sinds begin 2017 werden al drie gebedshuizen gesloten door de Franse autoriteiten.

De Franse autoriteiten hebben dinsdag in de marge van de noodtoestand de sluiting bevolen van een moskee in Torcy in de Parijse regio wegens preken waarin ‘de gewapende strijd wordt gewettigd’.

‘De moskee was een plaats geworden waar een radicale ideologie en de jihad gepromoot werden. Tijdens bepaalde preken, die openlijk vijandig waren tegenover de republikeinse wetten, werd opgeroepen tot haat tegenover andere reliligieuze gemeenschappen, op de eerste plaats tegen sjiieten en joden’, verklaarde minister van Binnenlandse Zaken Matthias Fekl.

Knack >>

Drie moskeeën gesloten sinds het begin van dit jaar. Dat schiet natuurlijk niet op. In 2015 tetterde Al-Jazeera dat Frankrijk 160 moskeeën wilde sluiten en daar hebben we niks meer van gehoord. In 2016 viel Frankrijk 200 moskeeën binnen die wapenarsenalen bleken, of ze daarna zijn gesloten is niet te vinden. In de eerste helft van 2016 werden er 20 gesloten. En in 2015 drie, nadat er 335 oorlogswapens aangetroffen werden.

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6123 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Frankrijk sluit opnieuw moskee ‘waar jihad werd gepromoot’

 1. skeeter // april 12, 2017 om 01:01 //

  Kijk zulke berichten hoor ik graag elke dag, ook erbij vermelden dat de Imam mijlen ver over de grens is getrapt.

  Like

 2. Alle haatpaleizen in Europa per direct sluiten en door zoeken op wapens.

  Like

 3. Duh, in ELKE moskee word de jihad verheerlijkt…..
  De koran en het leven van de profeet maken aan de moslim een ding duidelijk, en geen enkele imam zal of kan dat ontkennen: jihad… hoort bij islam…. Zoals wol… bij een schaap.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: