Nieuw

Explosies bij spelersbus Dortmund: speler gewond, wedstrijd afgelast

Bij explosies bij de spelersbus van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund is een speler gewond geraakt. De bus was op weg naar de Champions League-kwartfinale tegen AS Monaco. De wedstrijd is verplaatst naar morgen 18.45 uur.

De gewonde speler is volgens de Duitse krant Bild Marc Bartra, een Spaanse verdediger. Hij zou met snijwonden naar het ziekenhuis zijn gebracht. Het incident gebeurde in de buurt van het spelershotel.

Volgens de politie zijn er drie explosies geweest, de voetbalclub zegt dat het gaat om bomexplosies, maar de politie heeft dat nog niet bevestigd. De bus is volgens de club op twee plekken beschadigd.

Foto boven artikel via Twitter bericht NAC F7Breda.nl 

RTL Nieuws , Ik neem aan dat de waarheid morgen wel via de alternatieve media komt

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2044 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Explosies bij spelersbus Dortmund: speler gewond, wedstrijd afgelast

 1. Weer een terroristische aanslag van moslims?
  Spoedig zullen we het weten.

  Like

 2. Alphons Mantel // april 12, 2017 om 07:40 //

  politie houdt graag verborgen dat moslims iets naars doen

  Like

 3. Onze Europese politiekorpsen zijn reeds al geislamiseerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: