Nieuw

Tsjetsjenië opent ’s werelds eerste concentratiekamp voor homoseksuelen sinds Hitler

Tsjetsjenië opent ’s werelds eerste concentratiekamp voor homoseksuelen sinds Hitler. Actievoerders zeggen dat homoseksuele mannen gemarteld worden met elektroshocks en dood geslagen worden.

Het nieuws komt na een claim dat er vorige week 100 homo’s gearresteerd zijn en drie vermoord afgelopen week in Tsjetsjenië.

Een rapport door Novoya Gazeta zegt dat de autoriteiten verschillende kampen hebben opgezet waar homoseksuelen gedood worden of gedwongen worden te beloven dat ze het land zullen verlaten.

Een van de kampen zou gevestigd zijn in het voormalige militaire hoofdkwartier in de stad Argun.

Svetlana Zakharova, van het Russische LGBT netwerk, vertelde Mail Online: “Homoseksuelen worden verzameld en gevangen gezet, we doen ons best mensen te evacueren uit de kampen en sommigen hebben nu de regio verlaten.”

“Degenen die konden ontsnappen vertellen dat ze allemaal in één ruimte gevangen werden gehouden, 30 to 40 man. Ze werden gemarteld met elektrische schokken en zwaar geslagen, soms tot de dood er op volgde.”

Een van de ontsnapten vertelde Novoya Gazeta dat gevangen geslagen werden om ze te dwingen om andere leden van de homogemeenschap aan te geven.

Een andere gevangene vertelde hoe hij elke maand duizenden roebels aan afkoopsommen moest betalen aan de politie om in leven te blijven.

Het valt moeilijk te overdrijven hoe zwaar homoseksuelen het hebben in Tsjetsjenië. LGBT mensen lopen niet alleen gevaar vervolgd te worden door de overheid, ze lopen ook het risico op eerwraak door de familie.

Kadyrov

President Razman Kadyrov, een bondgenoot van Vladimir Poetin, zou de vervolging bevolen hebben ook al ontkent zijn regime: “Je kan niet hen vervolgen die niet leven in deze republiek.”

Kadyrov, die de islamitische wet ingevoerd heeft in het moslimmeerderheid land, wordt vaker bekritiseerd om mensenrechtenschendingen.

Kadyrov’s woordvoerder Alvi Karimov vertelde Interfax News Agency: “Als zulke mensen zouden bestaan in Tsjetsjenië, zou de overheid zich er niet druk om hoeven te maken omdat hun eigen verwanten ze wel ergens heen zouden sturen waar vandaan geen terugkeer mogelijk is.”

“De beschuldigingen zijn leugens en desinformatie.”

Ingekort, via: Daily Mail >>

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6123 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Tsjetsjenië opent ’s werelds eerste concentratiekamp voor homoseksuelen sinds Hitler

 1. Nou, dat zal vanavond wel uitgebreid bij DWDD en Pauw te zien zijn. … Not.
  Wedje maken? Dit kan de linkse klootjes namelijk werkelijk waar geen ene ruk schelen.

  Like

 2. Retteketet flikker een homo van de flat …………sorry meelige bui zal de rode wijn wel zijn lmfao .
  Hoe beeindig je je youtube kanaal ? nou zo dus :
  De maker is gebanned van youtube .

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 10, 2017 om 23:57 //

  Is dit erg? Ja. Sterker nog het is afschuwelijk, we moeten het afkeuren en elke eventueel bestaande handel met zo’n land stoppen. De andere kant, in die regio en andere zitten zoveel landen waar wij zelfs nog nooit gehoord hebben, waarvan we niet weten waar het ligt, waar we de naam niet eens van uit kunnen spreken dat ik zeg; zoek het lekker zelf uit, ik heb genoeg aan de ellende in eigen land en in de ons omringende landen. Ik kan en ik wil niet al het leed van de wereld op m’n schouders hebben, dat kan ik niet aan, lichamelijk niet en geestelijk en mentaal ook niet. Steeds vaker kom ik berichten tegen over steden of dorpen die ik echt eerst moet googelen om te weten waar het ligt om er vervolgens achter te komen dat er meer mensen wonen dan in onze grootste stad. Wil ik die berichten dan niet meer lezen, jawel hoor, net als dat ik het soms weleens leuk vind om iets te lezen over Eskimo’s. Maar ik heb me voorgenomen om het me niet meer aan te trekken, ze doen d’r best maar. Verbreek alle banden met dergelijke landen, geen diplomatieke betrekkingen geen handel geen import geen export, helemaal niks noppes nada, En laat mensen uit die landen niet toe, selectie aan de grens, ga terug naar af u ontvangt geen 200 gulden. Struisvogelpolitiek? Ja het zal wel maar een mens heeft grenzen. Ik kan er niks aan veranderen, Nederland kan er niks aan veranderen, Europa kan er niks aan veranderen, waarom zou ik me er dan druk over maken? Ooit lang geleden heb ik de film Il Mondo Cane gezien waarin een groot aantal absurde rituelen worden getoond, slapeloze nachten heb ik gehad van de onvoorstelbare wreedheid van mensen. En steeds vaker bedenk ik me, wij kunnen dit niet veranderen, we kunnen het afkeuren, we kunnen het afwijzen maar we kunnen het niet veranderen.

  Like

 4. trebor2110 // april 11, 2017 om 01:01 //

  Like

 5. Off-topic, maar:

  Verspreking ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: