Nieuwsticker

How dhimmi-low can you go, Sweden replaced

Verdriet, woede, frustratie, onbegrip. Van alles maakte zich meester van mij toen ik dit filmpje zag. Zij, de Zweden, geven zich zomaar gewonnen, zonder slag of stoot, wanneer je zo’n promo-filmpje voor je snuf krijgt geduwd. Zichzelf compleet wegcijferen ten behoeve van crimigranten die het land overnemen, Oikofobie 2.0

O N V O O R S T E L B A A R, hopelijk is hier het tij nog te keren…

  • Sweden is Dying: TV Ad declares, “The New Country” – Ethnic Swedes will be replaced

Doe mee met 7.215 andere volgers

About Zeepertje (927 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on How dhimmi-low can you go, Sweden replaced

  1. skeeter // april 10, 2017 om 18:15 //

    Verraders die zulke filmpjes maken verdienen niets minder dan de doodstraf.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik zal moed verzamelen om het filmpje te bekijken. Maar het zal zonder twijfel herbevestigen wat ik al weet. Hoeveel van deze onzin kan een mens nog slikken voordat hij er ziek van is. Wat worden de Zweden gemanipuleerd en murw gemaakt. Het is de meest criminele vorm van social engineering. Het maakt me kotsmisselijk. Niet eens meer woedend. Die fase ben ik al een beetje voorbij. En dat is fout. Het moet een mens woedend, razend, ziedend maken. Ik zou wel eens in die koppen van dat volk willen kijken om te zien of ik hier iets van kan ontdekken. Niemand heeft iets aan mijn mening maar ik moet het ergens kwijt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: