Nieuw

How dhimmi-low can you go, Sweden replaced

Verdriet, woede, frustratie, onbegrip. Van alles maakte zich meester van mij toen ik dit filmpje zag. Zij, de Zweden, geven zich zomaar gewonnen, zonder slag of stoot, wanneer je zo’n promo-filmpje voor je snuf krijgt geduwd. Zichzelf compleet wegcijferen ten behoeve van crimigranten die het land overnemen, Oikofobie 2.0

O N V O O R S T E L B A A R, hopelijk is hier het tij nog te keren…

  • Sweden is Dying: TV Ad declares, “The New Country” – Ethnic Swedes will be replaced


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on How dhimmi-low can you go, Sweden replaced

  1. skeeter // april 10, 2017 om 18:15 //

    Verraders die zulke filmpjes maken verdienen niets minder dan de doodstraf.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik zal moed verzamelen om het filmpje te bekijken. Maar het zal zonder twijfel herbevestigen wat ik al weet. Hoeveel van deze onzin kan een mens nog slikken voordat hij er ziek van is. Wat worden de Zweden gemanipuleerd en murw gemaakt. Het is de meest criminele vorm van social engineering. Het maakt me kotsmisselijk. Niet eens meer woedend. Die fase ben ik al een beetje voorbij. En dat is fout. Het moet een mens woedend, razend, ziedend maken. Ik zou wel eens in die koppen van dat volk willen kijken om te zien of ik hier iets van kan ontdekken. Niemand heeft iets aan mijn mening maar ik moet het ergens kwijt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s