Nieuw

Homostel ernstig bedreigd en mishandeld in West

De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die in januari dit jaar twee mannen in West heeft aangevallen.

Twee mannen, een stel van 35 en 37 jaar oud, zitten op 23 januari nietsvermoedend samen op de fiets naar een dansschool aan de Chasséstraat in West. Als ze een voetganger passeren begint die uit het niets te schelden en te beledigen vanwege hun seksuele geaardheid.

Als het stel later hun fiets stalt bij de dansschool komt de man hen achterna. Er ontstaat een vechtpartij tussen één van de mannen en de voetganger. Er vallen meerdere klappen en één van de mannen krijgt een knietje in zijn buik van de dader.

AT5 >>

Om te beginnen veroordeelt de koran homoseksualiteit, het wordt sodomie genoemd maar de koran zelf heeft er niet echt een straf voor.

Maar als we naar de Hadith, de overleveringen van Mohammed als perfect moslim rolmodel kijken, zien we dat er tal van redenen zijn om homoseksuelen te vermoorden; “Als je mensen vindt die in navolging van Lot homoseksualiteit bedrijven, vermoord elk van hen die het doet en elk van hen die het wordt aangedaan”

In een andere Hadith van Dawud staat opgetekend; “Als een man, die niet is getrouwd, zich bezighoudt met sodomie, moet hij worden gestenigd”

Dan is daar nog de islamitische wetgeving, de sharia. In de “reliance of the traveller” staat; “Doodt degene die sodomie bedrijft als ook die het wordt aangedaan, dat Allah hem moge vervloeken die handelt als de mensen van Lot”

Dit zijn dus de feiten uit de islamitische wetgeving waarop het doden van homoseksuelen onder andere is gebaseerd. Dat is dus één van de redenen waarom homoseksuelen vermoord worden.

Veren of Lood >>

 

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Homostel ernstig bedreigd en mishandeld in West

 1. en waar pedofilie getolereerd wordt (zie kindhuwelijken )

  Like

 2. polderboy // april 10, 2017 om 22:36 //

  De Koran staat vol van Allah’s schepping, waar alles uit heterogene paren bestaat:
  13:3, 36:36, 43:12, 51:49, 53:45, 75:39, 92:3.

  Allah bij monde van Mo, had best heel wat shariasex wetten verder uitgewerkt, waaruit blijkt dat best wel anaal geneukt mag worden.
  Zo mag een moslim zijn wettige vrouwen en zijn slavinnen anaal neuken c.q. verkrachten van Allah: en daarmee dus ook jonge meisjes. Hogere rangen, zoals Mo zelf, hadden meer neuksletten, dan de gewone moslimsoldaat.

  Vreemde vrouwen, buiten de anaal te neuken sletten en slavinnen, die een moslimsoldaat afhankelijk van zijn rang tot zijn beschikking stond, mogen echter weer niet anaal geneukt worden? Tja, soms moet je ook regels bedenken om ze bezig te houden, in casu met de regels zelf, zonder dat die regels ook maar ergens op slaan. Dat zie je hier in Den Haag en in Brussel toch ook.

  Verder ging het in principe om het anaal neuken wat bij de soldaten onderling verboden was.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 10, 2017 om 23:24 //

  Resumé; jij kiest ervoor te geloven in een boek waarin andere mensen van alles en nog wat hebben geschreven over de een of andere godheid, of zoals in het geval van de islam, je kiest ervoor je te onderwerpen aan allah, en dat geeft je dan niet alleen het recht maar ook de plicht om anderen de regels van jouw ‘religie’ op te leggen. Je bent dus rechter, jury en beul samengevat in 1 persoon? Ja dan gaat er toch iets niet goed in je hoofd. Dan wordt het toch een keer tijd dat iemand je weer met beide benen op de grond zet, liefst binnen de muren van een cel dan.

  Like

 4. polderboy // april 10, 2017 om 23:36 //

  @ Tijl 23:24
  In die tijd kon een dubbeltje een kwartje worden, als je Mo volgde.
  Verre reizen, oorlogsbuit, sociaal hoog aanzien als vrome volgeling, veel “rechter handjes” neuken, geeft niet hoe jong, en zette je het een keer op een zuipen, dat was Allah barmhartig voor je als volgeling…
  Gelijk nu elke “asielzoeker” uit het Midden Oosten: wat dat betreft is er nog niks veranderd.

  Like

 5. trebor2110 // april 11, 2017 om 00:27 //

  “Doodt degene die sodomie bedrijft als ook die het wordt aangedaan

  Hier staat dus je mag best een kerel [ of jongetje ] in zijn reet neuken als je zelf maar niet in je reet geneukt wordt .

  Like

 6. jodelahietie // mei 27, 2017 om 16:40 //

  “Bedreigd in West, wat wordt hiermee bedoeld…is west een plaatsnaam?

  Like

 7. trebor2110 // mei 27, 2017 om 17:48 //

  Jodela een beetje verder denken je weet Fubar komt uit Amsterdam het is een artikel van AT5 , West is dus gewoon Amsterdam West 🙂

  Liked by 1 persoon

 8. jodelahietie // mei 27, 2017 om 16:40
  “Bedreigd in West, wat wordt hiermee bedoeld…is west een plaatsnaam?
  ———-

  Is geen plaatsnaam, is een no-go zone 😛

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: