Nieuw

Groep ‘nareizigers’ groeit fors: asielzoeker haalt gemiddeld drie familieleden naar Nederland

In 2016 kregen 31.800 mensen toestemming naar Nederland na te reizen en de verwachting is dat dat aantal in 2017 nog hoog blijft.

Op iedere asielzoeker die een status krijgt, zei IND-directeur Rob van Lint, volgen gemiddeld drie familieleden uit het kerngezin als nareiziger. Dat aantal verschilt per herkomstgroep: Somaliërs bijvoorbeeld hebben gemiddeld grotere gezinnen dan Syriërs.

Bij het COA staat inmiddels de helft van de opvangplekken leeg. Het COA heeft in samenwerking met de gemeenten 40 duizend mensen gehuisvest, maar nog altijd verblijven 9.500 vergunninghouders in azc’s waar zij niet thuishoren.

Volkskrant >>

We hebben in Nederland geen woningenoverschot en dat betekent dus dat 40.000 Nederlanders geen woning kregen. Waaronder starters, die nu dus geen gezinnetje gaan stichten, want de overheid wenst de vergrijzing niet aan te pakken door een groei van de Nederlandse bevolking mogelijk te maken, maar door de Nederlandse bevolking te vervangen door gehoorzamere slaven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Groep ‘nareizigers’ groeit fors: asielzoeker haalt gemiddeld drie familieleden naar Nederland

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s