Nieuw

Degene met de grootste bek wint, niks deportatie met KLM

En alles wordt ge-canceled vanwege een groep mede-Nigerianen die zich er niet in kunnen vinden. Deze man moest kennelijk geboeid worden gedeporteerd met deze KLM vlucht. Het feest ging niet door want zijn landgenoten met de nogal grote waffels wisten dit te stoppen. Ze hebben ook schijt aan kinderen die door dit geschreeuw erg bang werden. Het is weer illustratief voor de kordaatheid waarmee Nederland optreedt. We beginnen aardig op de Zweedse dhimmies te lijken…

 • Nigerians stopped deportation by KLM

readmore/source>>
therepublicannews
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Degene met de grootste bek wint, niks deportatie met KLM

 1. JackvanderVeen // april 10, 2017 om 12:52 //

  Hebben wij niet de gulden regel, dat iedereen die zich niet aan de boordvoorschriften houdt eruit geflikkerd dient te worden zonder recht op restitutie van gelden of andere claims.
  Simpel hier:politie of douane en inpakken en opsluiten die gekken. Heerlijk rustig, alleen meteen geboeide nigeriaan naar de woestijn!
  Maar neen, de grootste schoften, zeker indien zij zwart zijn,winnen!

  Like

 2. De wereld is achterlijk geworden, complete madness

  Like

 3. skeeter // april 10, 2017 om 17:39 //

  NL maakt zich weer lekker belachelijk

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s