Nieuw

U.S. Woman Stabbed to Death by Migrant Who ‘Recently Arrived’ in France

A 52-year-old woman from the U.S. was taking photographs in an eastern suburb of Paris when a person police say “arrived recently in France” stabbed her several times from behind.

According to Le Parisien, the woman collapsed immediately when a homeless man stabbed her in the back several times and sliced her carotid artery at just before 4 pm on Thursday. Emergency services arrived quickly on the scene but were unable to resuscitate the victim.

“I heard a woman’s cry, then saw an older man leave the Rue Marcel-Dufriche with a big knife in his hand,” said the manager of a store located close to the crime scene.

He told the newspaper: “[The assailant] threatened passers-by and was going back and forth between the victim and the [graffiti-covered] wall of the Halle Marcel-Dufriche. The police arrived very quickly.”

Officers found the knifeman, who is of foreign origin, “in an alcove next to the crime scene, with a blood-stained knife in his hand” and took him into police custody.

The judicial police in charge of the case said the suspect made incoherent remarks, and that his reason for launching the attack is unknown. According to police sources, the man “was living in a vacant lot nearby”, and had “arrived recently in France”…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

 

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1434 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

6 Comments on U.S. Woman Stabbed to Death by Migrant Who ‘Recently Arrived’ in France

 1. HetZalWelWeer // april 9, 2017 om 16:33 //

  Dit bedoelde erdogan dus, maar Juncker heeft er helaas weer is niet zoveel van begrepen.

  Like

 2. skeeter // april 9, 2017 om 19:17 //

  U.S. woman had beter kunnen weten, er wordt allang gewaarschuwd voor het reizen naar europa.

  Like

 3. Het wordt tijd dat reizigers vanuit de VS gewaarschuwd worden de EU te vermijden. Een methode hiervoor is dat verzekeringsmaatschappijen stellen dat wie er naartoe reist niet verzekerd is tijdens de reis voor wat dan ook, en dat repatriëringskosten ook niet door de ambassade betaald worden en dus ook voor eigen rekening zijn.

  Like

 4. Het opperhoofd van de turkse fascisten is een aantal weken geleden heel duidelijk geweest.
  “Europeanen zullen niet meer veilig over straat kunnen gaan”, kreette deze misdadiger.
  Kort daarna zijn de aanslagen in Londen, St Petersburg, Stockholm en de verijdelde aanslag in Oslo gepasseerd.
  Het is tijd om turkije uit de Nato te stoten en de miljarden steun aan dat verderfelijke land stop te zetten.

  Like

 5. Hier was nergens iets over te lezen/horen op het nieuws, terwijl dit een afschuwelijke terroristische daad van een moslim was.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: