Nieuw

Sluit de jihadisten preventief op

Elke keer blijkt weer dat jihadistische aanslagplegers al bekend waren bij de politie en dat ze toch los rond konden blijven lopen. Horatius pleit er voor om ze op te sluiten.

Door: Horatius

Voor de zoveelste keer blijkt dat de daders van de aanslag op de radar stonden bij de autoriteiten en de diverse Veiligheidsdiensten. Met het volgende vaste profiel: uitgeprocedeerd, staatloos dus niet uitzetbaar, illegaal en had een ‘zekere sympathie’ voor het gedachtegoed van de radicale Islam.

Gezien de reeks van aanslagen gepleegd sinds 9-11 meer dan genoeg redenen om dergelijke tikkende tijdbommen in preventieve hechtenis te nemen voor onbepaalde tijd onder zeer sobere omstandigheden. Het woord ‘interneringskamp’ moeten we maar zien te vermijden, want dat zou een zekere link kunnen leggen met ‘concentratiekamp’ en dat ligt uiteraard zeer gevoelig, zeker in een land als Duitsland.

Eigenlijk realistisch gezien niets tegen in te brengen, al kampt men b.v. bij de AIVD met een personeelstekort om dit in de praktijk te kunnen uitvoeren. Want hoeveel moslims komen er dan in aanmerking voor deze humane vorm van internering?
Tientallen, honderden, duizenden, tienduizenden of zelfs honderdduizenden?
Niet iedere moslim is natuurlijk een potentiele terrorist maar iedere terrorist is wel een moslim, dat zou zelfs Peter Breedveld en Jesse Klaver in een (mogelijk) helder moment moeten toegeven.

Langzamerhand zou toch ook bij de verantwoordelijke Overheden de gedachte moeten plaatsvinden dat wij met het toelaten van miljoenen moslims in onze Westerse samenleving een onoplosbaar probleem over ons hebben afgeroepen. Maar dit zullen zij nooit openlijk toegeven want er is al jaren geleden een situatie ontstaan vanuit een politieke correctheid dat dit gegeven niet meer teruggedraaid kan worden tot enigszins beheersbare proporties.

Met de desastreuze gevolgen zullen we moeten leren leven. De media doen echter hun uiterste best om de zaak zoveel mogelijk te bagatelliseren. Alsof het hier zou gaan om een nieuw soort verkeersongelukken die nu eenmaal horen bij een zeer diverse samenleving. Waar we toch met zijn allen voor gekozen schijnen te hebben, anders zouden de Duitsers toch niet achter Merkel blijven staan en GroenLinks en D66 niet momenteel deelnemen aan informatiegesprekken voor het uiteindelijk formeren van een nieuw kabinet zonder een koerswijziging t.a.v. het huidige beleid van open grenzen en het bijbehorende ruimhartige asielbeleid?

Die Interneringskampen of Detentiecentra zullen er nooit komen, eerder kampementen voor PVVers en andere aanhangers van de z.g. populisten. Want daar schijnt volgens de Linkse kerk het grote gevaar van te komen; een tweedeling van de samenleving, haatzaaien, discriminatie en uitsluiting van bepaalde kwetsbare culturele minderheden.

Er hangt een prijskaartje aan de zoveel geprezen multiculturele samenleving met een dominante rol voor de politieke, dus radicale Islam.

En dat prijskaartje houdt in dat we ons moeten zien aan te passen aan een continu aanwezige sfeer van angst en dreigend onheil. Met de overigens schrale troost dat alleen Denemarken en Nederland tot dusverre de dans zijn ontsprongen om redenen die voorlopig passen in de agenda van de Moslimbroederschap, de Salafisten en andere aan de IS verwante organisaties.

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Sluit de jihadisten preventief op

 1. Lees de Koran en je begrijpt dat elke moslim een actieve of passieve terrorist is. We hebben de capaciteit, het geld en eerlijk gezegd ook geen zin, in het opsluiten van elke verwarde mohammedaan. Er komt simpelweg een ooit een einde aan de waanzin en we zullen moeten gaan nadenken aan deportatie en/of destructie om onze samenleving weer fatsoenlijk te krijgen. Met mohammedanen hoeft men niet teveel medelijden te hebben want ALLES wat er gebeurd is de wil van allah. Om ze gerust te stellen tijdens het finale moment moeten we dat maar eventjes beamen. Uit empathie een leugentje voor de bestwil 😉

  Like

 2. skeeter // april 9, 2017 om 23:26 //

  ” Want daar schijnt volgens de Linkse kerk het grote gevaar van te komen; een tweedeling van de samenleving, haatzaaien, discriminatie en uitsluiting van bepaalde kwetsbare culturele minderheden.”

  Ik maak mij hier elke dag schuldig aan, die zogenaamde diversiteits culturen mogen van mij gister nog worden uitgeroeid, en al het linkse gespuis erbij.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // april 10, 2017 om 00:56 //

  Peter Breedfeld is nou niet bepaald de eerste waar ik aan denk als ik verwacht dat iemand zijn mening bijstelt, integendeel zelfs, als een moslim weer eens een afschuwelijke misdaad pleegt staat hij al klaar om ze in de slachtofferrol te duwen. Schop een kiezelsteentje richting een moskee en hij noemt het een racistische aanslag. Kijk een moslim boos aan en je bent een nazi en ga zo maar door. Nee ik weet niet door welk kwaadaardig virus zijn hersenen zijn aangetast is maar het schijnt onherstelbare schade te hebben aangericht. En ik ben stiekem zo nieuwsgierig of hij die lelijke moslimteef al zover heeft dat ze ook in haar blote doos op het strand flaneert, voor de mede strandgangers is het niet te hopen want dat moet schadelijke gevolgen hebben voor het libido. Vroeger keek ik nog weleens eens in de zoveel tijd op de site van Blote Pielemans maar gelukkig kan ik me steeds beter beheersen. “Goed stuk Peter” is zo’n beetje de vaste openingszin van reageerders/sokpoppen, om te kotsen.

  Liked by 1 persoon

 4. Stockholm.
  En nog worden er nog steeds geen stappen ondernomen.
  Het lijkt wel het Stockholm syndroom:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Stockholmsyndroom

  Like

 5. HetZalWelWeer // april 10, 2017 om 16:40 //

  @ Tijl

  Zal me niets verbazen dat die haatspuwende Anne Fleur Dekker daar ook graag naakt rond huppelt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: