Nieuw

Rusland en Iran dreigen VS over Syrië

Rusland en Iran hebben zondag gewaarschuwd dat ze samen met de sjiitische militie Hezbollah hard terug zullen slaan als de VS hun bondgenoot Syrië opnieuw aanvallen. De VS bestookten vrijdag de Syrische luchtmachtbasis al-Shayrat met kruisraketten.

Washington overschrijdt de ’rode lijn’ met de agressie tegen Syrië, lieten Moskou en Teheran weten via een gezamenlijk commandocentrum voor de strijd in Syrië. Ze stelden dat Washington „heel goed weet waar we toe in staat zijn.” De waarschuwing stelt ook dat Amerikaanse militairen die in het noorden van Syrië Koerdische milities helpen, daar illegaal zijn.

Telegraaf >>

Doe mee met 8.059 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6086 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Rusland en Iran dreigen VS over Syrië

 1. HetZalWelWeer // april 9, 2017 om 19:29 //

  Zoals ik al eens aangegeven had, ben ik niet oorlogsstrategisch aangelegd, maar als ik de linkse gutmenschen goed begrijp, dan zouden ze het heel erg vinden als de US ons zouden helpen als Rutte gifgas op ons zou gaan gebruiken?
  Of in het geval van N-Korea, als Rutte langeafstandsraketten zou gaan maken, die halverwege de reis naar beneden zouden donderen of die raket gaat een heel andere kant op dan was ingesteld, dan zijn ze woedend dat de US zou ingrijpen?

  Heb ik zo een aardig beeld van linkse gudmenschen?

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 11, 2017 om 09:48 //

  Oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog oorlog, geef ons nou toch OORLOG, dat is goed, dat is nodig, dat is wat we willen! Wij zijn de gutmenschen en wij eisen OORLOG!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: