Nieuw

Het hedendaagse uitgaansleven gedomineerd door agressieve moslims, welkom in Europa

Onderstaande filmpje is niet eens zo schokkend en valt best wel mee, althans totdat de camera noodgedwongen stopt met draaien. We bevinden ons in het Duitse Pforzheim maar het kan in elke andere willekeurige Duitse, Nederlandse of andere plaats zijn waar mensen willen stappen en plezier willen maken ongeacht het feit of ze man dan wel vrouw zijn.

Het meisje of de vrouw in kwestie wordt lastiggevallen, nageroepen en reageert middels een fluim in het gelaat van de aanvaller. Dat valt op te maken aan de reactie van de met zijn broekriem zwaaiende kleurling. Of hij is er niet van gediend dat hij niet aan de vrouw mag zitten en wrijft even over zijn haar net zoals een aap wat vlooien weg eet alvorens weer verder te gaan met zijn dominantiedansje. Juist als met dieren kun je bij dit soort volgers van de pedofiel der vrouwenonderdrukking aan de gebaren vaak zo ongeveer zien wat ‘het’ eigenlijk allemaal bedoelt.

Dat ik niet begrijp dat de man die haar wegtrok niet gelijk insloeg op de belagers van het meisje staat hier helemaal buiten en feitelijk handelde de man op de enige echt verstandige manier. Uiteraard is het hiermee nog niet afgelopen.

 

Zoals ik al aangaf is het niet eens een opvallend filmpje en is iedereen die wel eens een avondje gaat stappen en hierbij deze achtergestelde apensoort tegenkomt vast ook getrakteerd op de weinig originele opmerkingen die heb de muil ontspringt. Je bent een KK leider en je moeder wordt geneukt. Je vriendin is een kk hoer en je moet je kk smoel dicht houden en ga nog maar even verder.

En dit wordt ondertussen als ‘normaal’ beschouwd!

Politieagenten krijgen de zelfde opmerkingen na het hoofd geslingerd en niemand die er vreemd van opkijkt. Sterker nog de agent in kwestie gaat in gesprek en sust een en ander zonder er verder iets mee te doen. Geen straf, geen boete en zo iemand oppakken daar denkt de gemiddelde veldwachter niet eens aan. Gaat het te ver en komt het tot een handgemeen dan is de agent ook nog eens fout en komt hij in de problemen. Raar dat de gemiddelde veldwachter een praatje maakt met de allochtoon die zijn moeder wil neuken en hem de meest afschuwelijke ziekte naar het hoofd gooit. Klik gewoon even via de zoekopdracht  ‘wegmisbruikers’ en ‘marokkaan’ op youtube voor de vele voorbeelden.

Nee inderdaad we hebben in Nederland, in Europa geen moslim probleem, geen Marokkanen probleem eigenlijk zijn er helemaal geen problemen met integratie hier in Nederland.

met groet Bolo

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Het hedendaagse uitgaansleven gedomineerd door agressieve moslims, welkom in Europa

 1. Duchesne // april 9, 2017 om 15:16 //

  Ik zie die agressieve koppen in mijn woonomgeving, iedere maand meer. Het is nu net op de ziekte is uitgebroken, alsof ze gewoon de bevolking hebben verdubbeld.
  De enige oplossing is een colt 45 op die kop zetten en afdrukken, en anders houd eht niet op en word het steeds ene graag erger. Er is voor die lui geen enkel gevaar of ook maar iets wat als straf kan dienen, en er is geen weerstand. Het is alsof je een veelvuldig betrepate pedofiel op een kleuterschool de leiding geeft en al het andere personeel vrijaf geeft.

  En het probleem is dat wie iets terugdoet word vervolgd door de eigen landgenoten.

  Een colt 45 met een double stak magazijn en je kunt per dozijn de boel ruimen. de ellende die je daarmee alle vrouwen bespaard is enorm.
  Waar ik woon is in twee jaar tijd de buurt compleet verziekt, nu word er dus letterlijk voor mijn deur gedeald en zelfs mijn moslim buurman zit niet meer rustig op zijn werk met zijn vrouw thuis. Ons leven word verziekt en er moet echt iets gebeuren. Ik hou me aanbevolen voor een 45 acp of iets met grote capaciteit (geld ontbreekt echter compleet momenteel) , want met een kut kruisboog ben je veel te beperkt en ik zie de boel hier snel escaleren, de agressie van onze gasten is enorm aan het groeien. Ze lopen hier al gewoon op het midden vna de straat auto’s op te houden, en wee wie er iets van zegt. de dag dat mij dat overkomt rij ik ze gelijk op kikkerniveau.

  Ben heel benieuwd wanneer de bom barst en ik hoop tegen die tijd iets meer slagkracht te hebben dan een kruisboog met zes pijlen.

  Like

 2. vigilante // april 9, 2017 om 17:29 //

  Duchesne als je de weg niet weet(.45 is in het NL zwarte circuit bijna niet te vinden),waarom vraag je het niet vrindelijk aan die ratjes.
  Grote kans dat die voor een paar honderd euro wél een blaffertje weten te scoren 😉

  Like

 3. skeeter // april 9, 2017 om 19:08 //

  @Duchesne // april 9, 2017 om 15:16 //,
  als je de loop tegen iemand zijn kop zet is een .22 100% dodelijk, als je het van afstand doet kies dan een 10mm of zelfs een 44 als je echt een bende wil stichten.

  Like

 4. Die lui zijn geestelijk echt ontzettend ziek, vals en knettergek.

  Like

 5. skeeter // april 9, 2017 om 21:01 //

  Je kan zon aap toch wel even zijn riem afhandig maken en hem daarmee de strot afsnoeren.
  Op het moment dat ie uithaalt schop hem in zijn kloten of loop op hem in.

  Like

 6. In feite is het racistisch gedrag van de immigrant naar de oorspronkelijke bevolking.
  Dit gedrag wordt door linkse groepen gesteund en aangemoedigd.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // april 10, 2017 om 00:04 //

  Tja dit soort dingen zie je zo nu en dan gebeuren, of het nou tegen vrouwen is of tegen controles in het OV, en het lijkt toe te nemen. Aan de andere kant, wat verwachten we nou? Ze komen ermee weg, keer op keer op keer. Ze wanen zich onaantastbaar en in zekere zin zijn ze dat ook. Obsceen schelden tegen een politieagent. Probeer het eens een keer in Amerika zou ik zeggen, neem de proef op de som. En ik kom al jaren niet meer in het buitenland maar kan me toch nog wel een paar akkefietjes voor de geest halen in Monaco, Nice, Spanje en tenzij er daar heel veel veranderd is zou ik het ook daar niet aanraden. Ik heb geen idee wat rechters daar aan uitspraken doen, maar met wat ik meemaakte was dat al niet meer belangrijk, de agent(en) in kwestie waren zeer goed in staat om zelf te zorgen voor een passende straf, daar hadden ze geen rechter bij nodig. Hoe anders is dat in ons landje, politieagenten laten zich lijdzaam uitmaken voor alles wat mooi en lelijk is zonder zelfs maar met de ogen te knipperen, belediging van een ambtenaar in functie is louter nog een papieren letter en wordt zelden of nooit toegepast, en ja dan is het bijna niet meer dan logisch dat het hand over hand toeneemt, respect krijg je niet dat dwing je af.

  Like

 8. skeeter // april 10, 2017 om 00:28 //

  Haha Tijl,
  Politie bij jullie lijken meer op psychologische debiele jongeren begeleiders.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // april 10, 2017 om 00:59 //

  Ja maar niet op mijn verzoek hoor Skeeter 🙂

  Like

 10. Duchesne // april 10, 2017 om 10:34 //

  De politie hier is vrij selectief, als blanke word je uitgescholden, bedreigd en tot op het bot vernederd, als allochtoon zijn ze sneller voorbijgereden dan ene Jehova met diaree die je voordeur doorglipt op weg naar de pot.

  Like

 11. rob horneman // april 10, 2017 om 19:13 //

  eleidsstukken, NGO’s, FRONTEX, dwang tegen lidstaten, geld: alles voor het onheilsplan

  Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de EU de massaimmigratie organiseert, of althans in ieder geval betrokken is bij de organisatie, al dan niet direct.

  Ten eerste bepleiten de EU overduidelijk de massaimmigratie. Zo zegt Peter Sutherland, oa. baas van de VN immigratie én degene die samen met Cecilia Malmström, commissaris van de EU, immigratie beleidsstukken voor de EU opstelde, in een interview met de BBC dat Engeland ‘de nationale homogeniteit moet ondermijnen’ via massa immigratie.

  Ten tweede zijn er Europese organisaties die de immigratie coördineren en die indirect worden gefinancieerd door de EU. Zo zijn er bijvoorbeeld 2 organisaties met eigen websites die het meest opvallen:

  Welcome to the EU gaf boekjes uit in Turkije met alle informatie die een immigrant nodig heeft, oa. telefoon nummers in geval van nood, routes, welk land wat biedt aan nieuwkomers, oa. uitkering, enz.
  Watch the Med bestudeert vooral de routes die de boten over de Middelandse Zee nemen en coordineert oa. met FRONTEX, de EU-douane. FRONTEX geeft ook brochures uit met soortgelijke informatie. Deze organisatie wordt indirect gefinancieerd door de EU Commissie, via ECRE (European Council on Refugees and Exiles) en PRO ASYL.
  Ten derde zien we dat FRONTEX de NGO’s geen strobreed in de weg legt om de immigranten op te halen nabij het strand van oa. Libië. Het volgen van GPS signalen van hun boten toont overduidelijk aan dat de boten tot dicht onder de Afrikaanse kust komen.

  Ten vierde kunnen we in een korte documentaire van PowNews, Pegida en Arnold Karskens zien dat er overheids organisaties in Italië de immigratie coordineren en liever geen pottenkijkers zoals Arnold Karskens over de vloer krijgen.

  Ten vijfde verklaart het ook waarom Brussel probeert landen tot het opnemen van immigranten te dwingen, oa. Polen, Slowakije en Hongarije.

  Ten zesde is er de documentaire van de Russische schrijver Starikov. Hij legt uit dat hetgeen gebeurt bij de grenzen alleen is te verklaren als van bovenaf is opgelegd dat immigranten moeten worden toegelaten. Verder vertelt hij dat het vreemd is dat de immigranten zoveel geld blijken te beschikken om door Europa te reizen en zelfs massaal pinnen in onder andere Hongarije. Ze hebben ook vaak geen eten of drinken nodig. Bovendien is het anders onverklaarbaar waarom overheden de immigranten zelfs voortrekken voor Europeanen die het moeilijk hebben. Zo zijn er vooral in de mediterrane landen veel werklozen die minder geld krijgen dan de nieuwkomers. In Spanje bijvoorbeeld bestaat geen bijstand, velen worden door familie onderhouden.

  Tevens zou het verklaren waarom we zoveel beelden zien van immigranten die boos zijn over de ‘omstandigheden’ hier in Europa, zoals het eten, of de verblijfplaatsen. Immers, als ze van alles beloofd zijn voordat ze afreisden en ze dat niet krijgen dan zullen ze vooral teleurgesteld zijn. Zo worden niet alleen de Europeanen bedrogen, maar ook de immigranten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: