Nieuw

Getint wanproduct van Rutte en co valt vrouw lastig op de Gitaarstraat in Venray

Vrijdag rond 20:15 uur werd een 19-jarige vrouw op de Gitaarstraat in Venray door een man lastig gevallen. De man pakte het meisje vast, deze verweerde zich echter waarna de man haar weer losliet.

De man pakte de vrouw daarna nog een keer van achter vast. Op dat moment kwam er een andere man aan, die de vrouw te hulp schoot. De dader liep vervolgens weg. De man die te hulp schoot ging achter de dader aan.

Het signalement van de dader is: Man, ongeveer 22-28 jaar oud, getinte huidskleur, stoppelbaardje, korte zwarte haren, stevig postuur, lengte ongeveer 1.90 meter.

Door Marion Minten

Omroep Venray

Hebt u iets gezien of heeft u mogelijk informatie over de dader, neem dan contact op met de politie Venray-Gennep. Dit kan via telefoonnummer: 0900 – 88 44 (verwijs dan naar registratie nummer 2017056965).

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: