Nieuw

‘Child Refugees’ Rampage, ‘Demolish’ Housing Over Lack of Game Consoles

Young Somalis in Mecklenburg-West Pomerania have “demolished” their kitchen and living quarters during a violent “rampage” in which they demanded PlayStations and more pocket money.

Four teenagers have been separated and sent to other residences for ‘unaccompanied minors’ after their violent rampage forced a staff member of the facility to flee to his office, where the 44-year-old locked himself in and called for police help.

The migrants had only been in Germany for two weeks when they became violent, threatening to beat the member of staff tasked with their care unless he fulfilled demands including giving the teens game consoles, more pocket money, and moving them to accommodation in a bigger city.

The Somalis, who are reportedly between the ages of 15 and 17, destroyed most of the furniture and “demolished” the kitchen in their taxpayer-funded living quarters.

According to Parchimer Zeitung, the youths were still rioting when police arrived, forcing police to put them in handcuffs while the situation could calm down.

The German newspaper stated that the four unaccompanied minors will be held responsible for the property damage caused, and attempted blackmail of officials…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on ‘Child Refugees’ Rampage, ‘Demolish’ Housing Over Lack of Game Consoles

 1. Arme mensen, ik hoop wel dat ze hier nog voldoende kunstheupen, spierontspanners, rollators en rolscootertjes met voor het transport grote vrachtwagens hebben met aangepaste woningen en voldoende verpleegsters die niet bang zijn om effe door de hele stam 4 keer daags verkracht te worden vanwege het gebrek aan zonlicht. En nu weet ik trouwens ook waarom ze zo raar lopen en altijd dure Nikes moeten dragen. Ik vraag mij af of er geen genocide op die arme dobberaars wordt gepleegd door ze niet terug naar dat gezonde zonnetje te sturen. https://www.ntvg.nl/artikelen/vitamine-d-gebrek-de-multiculturele-samenleving/volledig

  Like

 2. skeeter // april 9, 2017 om 23:05 //

  @ Brein,
  Lijkt mij een overduidelijke kwestie van Pb gebrek, die vitamines kunnen we beter voor onszelf houden.

  Like

 3. @skeeter
  Een badje met vitamine-D zou de arme mensen kunnen helpen en ons ook. Uurtje goed ondergedompeld houden en dan in de zon laten drogen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: