Nieuw

Zweedse brievenbusbezorgers weigeren immigratielastpost

Pixabay.

Het nieuwe spannende Zweden – Het Zweedse staatsbedrijf PostNord heeft besloten geen post meer te leveren aan huisadressen in de beruchte immigrantenrijke Stockholmse voorstad Hjulsta, omdat het te gevaarlijk is voor het personeel.

Een paar jaar geleden werd PostNord al gedwongen dezelfde actie te ondernemen in een soortgelijke geduchte no-go zone Flemingsberg in Stockholm, waar postbezorgers regelmatig door de bewoners op verschillende manieren werden aangevallen.

De reden is dat het niet veilig wordt geacht voor postbezorgers om post te leveren in sommige locaties van Stockholm.

– Het is te gevaarlijk in het gebied, en daarom hebben we voor de veiligheid van ons personeel een beschermingsregeling ingesteld, zegt Maria Ibsen, persvoorlichtster van PostNord.

Ze zegt dat ze op dit moment niet weet hoe lang de beschermingsregeling zal aanhouden, en verklaart dat men bezig is met een dialoog tussen verschillende partijen in de hoop dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

In plaats van huis-aan-huis bezorging moeten de bewoners van Hjulsta nu in de benen en tussen 07:00 -10:00 uur hun post ophalen op het postkantoor van PostNord in Rinkeby.

– Het is schandalig dat wij op deze manier getroffen worden. Het voelt alsof we geen deel meer zijn van de samenleving, zegt Hjulsta bewoonster Neva.

Bron:

https://mitti.se/nyheter/postnord-stoppar-postutdelning/

http://www.friatider.se/posten-stoppar-utdelning-i-getto

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Zweedse brievenbusbezorgers weigeren immigratielastpost

 1. HetZalWelWeer // april 9, 2017 om 20:19 //

  De NOS heeft het erover dat de integratie moeizaam verloopt.

  Je kunt volgens mij wel rustig zeggen dat het helemaal niet loopt, ja de verkeerde kant op, dat dan weer wel.

  Bewoonster Neva kan beter maar snel vertrekken, ze is er natuurlijk compleet debet aan.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 10, 2017 om 00:11 //

  In principe zouden alle alarmbellen af moeten gaan want je bevind je natuurlijk op een glijdende schaal, vandaag is het in één wijk morgen in twee en volgende week….?
  En je kunt je afvragen wat is het volgende? Blijven er nog bussen door dit soort wijken rijden of kiezen die straks ook voor de veiligheid van hun personeel en goederen? Iedereen ziet waar het begint, het einde kun je alleen een schatting voor maken maar zelfs daartoe zijn de boven ons gestelden niet in staat, die zijn zelfs in staat de alarmbellen te dempen, niks aan de hand mensen, doorlopen.

  Like

 3. Geen post meer ik zie de deurwaarders en belastingdienst al met een stijve lul in de rondte lopen .
  Wij hebben u een herinnering gestuurd meerdere wat u heeft niets ontvangen dat is niet ons probleem aftikken graag anders volgt er beslag .
  Dat wordt – is een compleet ghetto binnen no time kijk maar naar duisburg Duitsland koopwoning 8000 Euro lmao geen flikker meer waard de huizen daar.
  Maar diversiteit is de kracht van een gezonde samenleving toch ? .

  Like

 4. Like

 5. @ Fub

  We kunnen dus aannemen dat het “dialoog tussen de verschillende partijen” niets heeft opgeleverd. De bewakingssector gaat is nog is groot worden. Binnenkort is iedereen als bewaker aan het werk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: