Nieuw

Bewoners serviceflat woest: 500 euro boete voor ‘illegale’ maaltijd

In een serviceflat in Groningen is een heuse voedselrel ontketend. Bewoners van de Vondelflat mogen het eten dat ze willen niet meer hebben, of ze riskeren een fikse boete.

De flat heeft een servicecontract getekend met Zinn. “Maar dat eten is totaal niet lekker en niet vers”, zegt de 94-jarige secretaris van de bewonersvereniging Abel van Santen. Ze halen hun eten daarom bij hun favoriete cateraar De Jacobijn.

Daar is de directie van de flat totaal niet van gediend. Ze dreigen met een boete van 500 euro per dag als ze hun maaltijden toch van die laatste partij af blijven nemen. Abel vindt dat onzin: “Alles in de flat was uit bezuinigingsoogpunt vrijgegeven; we mochten het allemaal zelf weten. Niet alleen het eten, maar ook de zorg. Dat lijkt de directie vergeten.”

Hart van Nederland >>

In Amersfoort kregen bejaarden al geen gratis koekje meer bij de thee:

Binnenkort is het voor ouderen in de woonzorgcentra de Amandelhof en Mirtelhof in Zeist gedaan met gratis thee, koffie, soep en andere versnaperingen. Het management van Charim, waar beide zorgcentra onder vallen, heeft te maken met een budgetoverschrijding van 80.000 euro die weer terugverdiend moet worden.

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Bewoners serviceflat woest: 500 euro boete voor ‘illegale’ maaltijd

 1. Maar wèl gratis mobieltjes, gratis internet, halal maaltijden, psychische en sociale zorg voor asielparasieten.

  Like

 2. VarAway // april 9, 2017 om 20:36 //

  Plus gratis ziektekosten zonder eigen risico, met de taxi naar fietslessen ( Gouda ),
  Complete gebitsverzorging, toelage voor huisinrichting, extra bijlessen voor de laag
  IQ asieleisers, noem maar op.
  Deze parasieten hebben en ZULLEN nooit 1 euro bijdrage leveren aan hun gastland.
  Maar wel op vacantie gaan naar hun land van herkomst, waar uit zij ” met gevaar voor
  eigen leven ” zijn weggevlucht.

  Like

 3. Gevangenen bestellen gewoon het eten wat ze blieven:

  Like

 4. Wij zijn ons landje compleet de weg kwijt aan het raken en de bevolking is knettergek dat we ons door de incapabele politieke elite zoals de huidige leiders zijn ons met een noodgang naar de afgrond laten leiden.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: